Аз съм потресен! Гръча, ти ли бе бате?Изминатите две недели голем број припаднички на понежниот пол се пожалија дека релативно млад маж со костенлива кратко истрижена коса, ги фаќа за градите или за задникот, ги стиска до болка и бега со голема брзина. Оние што го сретнале, велат дека често е облечен во бел дрес, се движи многу брзо и прави големи чекори.
Манијак штипе за цицки и бега
Манијак штипе за цицки и бега
http://vest.com.mk/default.asp?id=13780 ... ika=skopje
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Код за потвърждение: Избери целия код
Манијак на возраст од околу триесет и пет години, среде бел ден ги напаѓа девојките и жените низ центарот на Скопје, ги фаќа за интимните делови од телото и во секунда бега назад.Някакъв български диалект :РBlue написа:Код за потвърждение: Избери целия код
Манијак на возраст од околу триесет и пет години, среде бел ден ги напаѓа девојките и жените низ центарот на Скопје, ги фаќа за интимните делови од телото и во секунда бега назад.![]()
Еби му езика,кво е тва бе ?
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Това сякаш някой идеот го е писал, а то к'во, води се за друг език,
Но кефи!
Код за потвърждение: Избери целия код
ги фаќаМда, простотия... простотия...
Преди два дена на улицата, цига... ром, де, ром. Хвана една мацка отзад.
Д'eба и хора, д'eба.
Преди два дена на улицата, цига... ром, де, ром. Хвана една мацка отзад.
Д'eба и хора, д'eба.
Beleza nao vejo, em sangue seco nos meus lábios.
Lembrar quem eu era nao consigo mais,
antes da scuridao, antes da sede salgada e furía controlada.
Eu me virei um monstro e terei que perceber isso.
Lembrar quem eu era nao consigo mais,
antes da scuridao, antes da sede salgada e furía controlada.
Eu me virei um monstro e terei que perceber isso.
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
Readonly написа:Ти остъй, циганетата как обичат да се доредят до мацка, може две, на някой светофар и да шибнат вънка малкия Хасанчо и да почнат да плющат люта ромска чекия.. мамичко, що ми откраднаха хубавичкото шведско ножче в девети клас.. :\
На мен ми откраднаха маркера
[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
Шведско? Или швейцарско?Readonly написа:Ти остъй, циганетата как обичат да се доредят до мацка, може две, на някой светофар и да шибнат вънка малкия Хасанчо и да почнат да плющат люта ромска чекия.. мамичко, що ми откраднаха хубавичкото шведско ножче в девети клас.. :\
Иначе новинката вади ламинат!
-
Zero-Blade
- Обратна връзка:
Такъв им е езика. Аве от кога са сменили lay out-a на цитатите? Така е по-добро.
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
- Undead Dude
- Обратна връзка:
Ебахти фурията е тоя... тъкмо се чудех къде се е покрил Попа и като я видях тая тема ми стана ясно. А Кире да не бега, като попарен, ШТото той ми се струва, че е съочастникот дека тепърва ше удари македонско 
Попе, ако четеш- факаj и за мене
Бубуønly, тука ги има такива типове по автобусите(там де... в СФ). За сега тия типове имат късмет, щото не са били в 1 автобус с мене.
Попе, ако четеш- факаj и за мене
Бубуønly, тука ги има такива типове по автобусите(там де... в СФ). За сега тия типове имат късмет, щото не са били в 1 автобус с мене.
flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth