Автор |
Съобщение |
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юли 2007 22:57
Решение: Добре, да видим какво ще излезе от Опълченците на Шипка.
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
|
shantararam
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юли 2007 19:32
саундтрак: Епизод - О, Шипка
\m/
___________________________________ Run, rabbit run Dig that hole, forget the sun, And when at last the work is all done Don't sit down it's time to dig another one place-for-rest *Ghost Master
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юли 2007 20:55
Тая идея ме кефи .. ако напраите нешо ше се заема с популяризирането
Занимавам се с уарец доста :Д
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юли 2007 22:42
*Ghost Master написа: саундтрак: Епизод - О, Шипка
\m/
Добро предложение
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юли 2007 23:09
Сложете нещо на Hans Zimmer
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2007 00:03
Blue написа: Сложете нещо на Hans Zimmer
Roll tide
xd
Requiem for a dream'd be bettah
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2007 08:42
Hate to bring ya down, но слагането на големи mp3-та в карти на Warcraft не е от най-възможните неща. Но хубави midi файлове стават.
Edit: Малък ъпдейт - основния конфликт на картата вече е направен откъм техническата си част!
|
|
|
|
|
shantararam
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2007 09:42
Firzen написа: Hate to bring ya down, но слагането на големи mp3-та в карти на Warcraft не е от най-възможните неща. Но хубави midi файлове стават. Edit: Малък ъпдейт - основния конфликт на картата вече е направен откъм техническата си част! Хех, това беше една скромна шегичка, но пък съм убеден, че песента би могла да ви стимулира, така да се каже, в работата Успех ви пожелавам, бих си инсталирал отдавна забравения уорец, само за да поджиткам във фентъзи браненето на Шипка
А, едно предложение и от мен. Хех, впредвид факта че в играта се намират дооооста така да кажа, средновековни единици, може да опишете някоя по стара битка
Успех!
___________________________________ Run, rabbit run Dig that hole, forget the sun, And when at last the work is all done Don't sit down it's time to dig another one place-for-rest *Ghost Master
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2007 10:56
Да, и аз си го мислех. Ще ми е трудно да вкарам повече бойни единици с пушки без да направя картата огромна откъм размер и без да се моля на познати model-ъри да ми помагат.
Навити ли сте на някоя друга битка? С по-средновековен облик.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2007 11:12
Firzen написа: Да, и аз си го мислех. Ще ми е трудно да вкарам повече бойни единици с пушки без да направя картата огромна откъм размер и без да се моля на познати model-ъри да ми помагат. Навити ли сте на някоя друга битка? С по-средновековен облик.
Давай 917та .
|
|
|
|
|
Алминаторa10322
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Юли 2007 07:12
Аз това си го мислех,ама не знам дали вече не е измислено.
12 човека минават през поредица от 6 арени по метода на елиминацията,като накрая остават двама финалисти.И те се бият и накрая остава само един шампион.
За да няма сърдити,всички герои ще са с еднакъв демидж,но в началото ще се избират скилове.
Не знам дали ще стане,но това ми беше идеята.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юли 2007 15:33
Firzen написа: Да, и аз си го мислех. Ще ми е трудно да вкарам повече бойни единици с пушки без да направя картата огромна откъм размер и без да се моля на познати model-ъри да ми помагат. Навити ли сте на някоя друга битка? С по-средновековен облик.
Нещо с Хан Крум?Или Симеон Велики?Идеята на Code Of Living ми допада..
Всъщност какво ще кажеш за цяла кампания? :}
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юли 2007 15:35
[SB]Rahzel написа: Firzen написа: Да, и аз си го мислех. Ще ми е трудно да вкарам повече бойни единици с пушки без да направя картата огромна откъм размер и без да се моля на познати model-ъри да ми помагат. Навити ли сте на някоя друга битка? С по-средновековен облик. Нещо с Хан Крум?Или Симеон Велики?Идеята на Code Of Living ми допада.. Всъщност какво ще кажеш за цяла кампания? :} The Bulgarian History
От Хан Аспарух до Тодор Живков
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Nhaz'Ul
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юли 2007 15:36
Оха... почнах да правя една карта с реч на Тато... има 20-тина негови речи. Кажете добре ли е да изглежда като Вариматрас (стар дредлорд)?
___________________________________ В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юли 2007 15:40
†Nhaz'Ul† написа: Оха... почнах да правя една карта с реч на Тато... има 20-тина негови речи. Кажете добре ли е да изглежда като Вариматрас (стар дредлорд)? Дредлорд :Р ДОбре звучи..
btw дайте нещо да помогна де много ми се работи с world editor-a !
(unit, terrain, item, spell customizations - само тригери не чаткам)
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Nhaz'Ul
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юли 2007 15:43
Ми... за Шипка и въобще за борбата срещу османлиите предлагам нашите да имат някаква магийка "For Mother Bulgaria", а турците - "Sacred Rage". Ако Фирзен приеме, ще се влкюча и аз.
Иначе имам предлижения за:
Раковски - Адмирал Праудмуър
Стефан Караджа - Бандит
Хаджи Димитър - Апрентис Уизард/чаплин
Левски - Блъд мейдж
Панайот Хитов - Милиция
Филип Тотю - асейсин (подобно на бандита)
Ботев - за Ботев ми е по-трудно, но Ренегат Уизард (Архимейдж с кестенява брада) ще свърши работа
Руски генерали - Гаритос, паладин
___________________________________ В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юли 2007 10:07
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юли 2007 10:49
†Nhaz'Ul† написа: Ми... за Шипка и въобще за борбата срещу османлиите предлагам нашите да имат някаква магийка "For Mother Bulgaria", а турците - "Sacred Rage". Ако Фирзен приеме, ще се влкюча и аз. Иначе имам предлижения за: Раковски - Адмирал Праудмуър Стефан Караджа - Бандит Хаджи Димитър - Апрентис Уизард/чаплин Левски - Блъд мейдж Панайот Хитов - Милиция Филип Тотю - асейсин (подобно на бандита) Ботев - за Ботев ми е по-трудно, но Ренегат Уизард (Архимейдж с кестенява брада) ще свърши работа Руски генерали - Гаритос, паладин
А Даме Груев ? Гоце Делчев ? Двамата са били основни и много важни фигури в организираното движение срещу турската власт, като Делчев дори е бил войвода на няколко чети. Трябва да се добавят - първият с модела на Prophet-a (онзи от кампанията, който се превръщаше в гарга), а за вторият може да се вземе модел на паладин или някакъв assassin.
А турците е най-добре да бъда представени в картата от модели на големи, подивели розови свини
|
|
|
|
|
Nhaz'Ul
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юли 2007 12:34
Палци горе! Ами ако искате, мога да им направя иконки с истинските им лица, точно съм се поусъвършенствал в това
А за озвучаване... български патриотични песни. Може да им се направи даже превод, макар че, както казваше бившата ми даскалка по руски, като превеждаш стихотворение или песен, ти го разчленяваш...
Руска мъдрост
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юли 2007 12:45
†Nhaz'Ul† написа: Палци горе! Ами ако искате, мога да им направя иконки с истинските им лица, точно съм се поусъвършенствал в това А за озвучаване... български патриотични песни. Може да им се направи даже превод, макар че, както казваше бившата ми даскалка по руски, като превеждаш стихотворение или песен, ти го разчленяваш...
Правилно ти е рекла даскалицата А дали би било възможно да се направи чисто-нов sound set за единиците, неприсъстващ във базата данни на едитора ? Имам предвид...да се хванем и да озвучим по-важните юнити на български ? Сещате се - звуците за "Атака", "Движение", "Разбрано", "Pissed off" ...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|