Автор |
Съобщение |
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2007 12:07
Bator Zong написа: Дади написа: Bator Zong написа: Дади написа: Bator Zong написа: Дади написа: Bator Zong написа: Остана само да ми отговорите защо на корицата е Хейло 3? Хм, не е? Броят . . . ами не е лош. Шнорхела леко се е олял (или улял, нз) с едиториала, но принципно останалите статии са на ниво. И поздрави за БСГ модчето на диска. BSG, huzzah! ^^ Ъ, всъщност е, абсолютно съм сигурен, че на корицата е Хейло 3. Не че се пиша експерт или нещо такова, но тоя не е ли просто скинче от мултиплейър? Ми не е, той е с бронята от Хейло 3, и при самата статия за хейло 2 също има картинки (е как да го кажа) от 3. В Хейло три бронята няма да е зелена? о.0 Бахмааму, 'баси кофтито. И все пак смятам, че на корицата спартанеца е от мулти. Т'ва жълтото на лявата му ръка не присъства ли само в мултиплейър? Ко напрай ти уа. Бронята ще си е зелена тва на корицата е от мултиплеъра на Хейло 3.
Пфу, дееба, така кажи, бе. Я си мисля, че за сингъла говориш и се оциклих о.0
Irencius, тази статия IMHO е пълна глупост. Да скачаш точно на Близард, обяснявайки, че печелят главно благодарение на реклама е извратено, дееба. Вместо да удари една яка псувня по посока ЕА той скача на една от малкото фирми, която прави читави продукти. Да не говорим, че в рекламата няма принципно нищо лошо. А и откъде според вас са дошли тия игри за реклама? От предишните игри, които са излезли без рекламация, и които са спечелили сърцата на играчи по цял свят, duh. Просто някой не може да си обясни защо СтарКрафт се играе повече от Ц'н'Ц 3 и си търси някакво извинение. :/
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юли 2007 19:26
Привет на всички Много съм доволен от новия брой имам само едно питане
Ам аджеба как успяхте да сложите такива яки плакати ... Сега се чуда кой да сложа и не мога да избера ...
___________________________________ Прави това, което другите искаш да правят на теб !
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2007 00:18
Дади написа: Irencius, тази статия IMHO е пълна глупост. Да скачаш точно на Близард, обяснявайки, че печелят главно благодарение на реклама е извратено, дееба. Вместо да удари една яка псувня по посока ЕА той скача на една от малкото фирми, която прави читави продукти. Да не говорим, че в рекламата няма принципно нищо лошо. А и откъде според вас са дошли тия игри за реклама? От предишните игри, които са излезли без рекламация, и които са спечелили сърцата на играчи по цял свят, duh. Просто някой не може да си обясни защо СтарКрафт се играе повече от Ц'н'Ц 3 и си търси някакво извинение. :/
Ами независимо от това дали ни се е понравило всичко в тази статия (и мен ме подразниха думите му по адрес на СтарКрафт) автора казва много истини
Действително Близард непрекъснато бълват продължения на старите си поредици и ако някой предложи нещо ново най-вероятно викат охраната да отведе безумеца
Действително харчат АДСКИ МНОГО пари за реклама на въпросните поредици
Действително има много игри които с нищо не са били по-лоши от творенията на Близард (и в някои случаи са били по-добри) но са имали нещастието да попаднат на пътя на всепомитащите близардски рекламни кампании
И защо ЕА да получат псувня а Близард - не? Двете фирми правят едно и също нещо - пускат едни и същи продукти в нови опаковки
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
Дади
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2007 11:10
Хм, Близард я пуснат една игра за три години, я не. Да не говорим, че във всичкитеш им игри се отчита някакъв прогрес спрямо предишните. Ако не бяха направили Уар 3 сега на пазара нямаше да я има една от най-добрите стратегии. И играта, между другото, не е добра заради рекламата, а заради професионализма на Близ.
Ако наистина бяха толкова комерсиализирани щяхме ли да чакаме десет години за продължение на СтарКрафт?
"ако някой предложи нещо ново най-вероятно викат охраната да отведе безумеца " - хм, а Уар3 - първата игра, която сериозно въведе употребата на герои? УоУ, която беше малка революцийка за ММО жанра, предлагаща тонове нововъведения. Не, бе, Близ са крайно неоригинална фирма и всяка година пускат продължения на Уаркрафт, в които я сложат нова единица, я -не. А, не, чакай малко - това са ЕА, бе!
"Действително има много игри които с нищо не са били по-лоши от творенията на Близард (и в някои случаи са били по-добри) но са имали нещастието да попаднат на пътя на всепомитащите близардски рекламни кампании " - т'ва, че в България сме пропадняци и циклим само Стар и Уаркрафт не означава, че на запад не се играе Уорхемър, C&C и т.н. Ако игра има качествата да се превърне в хит тя се превръща. Рекламата хич не е толкова движещ фактор в гейминга.
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
Asriel
|
|
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2007 13:15
Дади написа: Ако игра има качествата да се превърне в хит тя се превръща. Рекламата хич не е толкова движещ фактор в гейминга.
Darwinia? Defcon?
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2007 18:22
Дади написа: Хм, Близард я пуснат една игра за три години, я не. Warcraft: Orcs & Humans - 1994 Warcraft 2: Tides Of Darkness - 1995 Warcraft 2: Beyond The Dark Portal - 1996 Diablo - 1996 Diablo Hellfire - 1997 Starcraft - 1998 Starcraft Broodwar - 1999 Diablo 2 - 2000 Diablo 2: Lord Of Destruction - 2001 Warcraft 3: Reign Of Chaos - 2002 Warcraft 3: The Frozem Throne - 2003 World Of Warcraft - 2004 World Of Warcraft: The Burning Crusade - 2007 (3 години? Ефектът УаУ! Само дето нон-стоп излизат мейджър пачове които са си мини експанжъни) Starcraft 2 - Ще видим... аз залагам на 2008 Дади написа: Да не говорим, че във всичкитеш им игри се отчита някакъв прогрес спрямо предишните. Ми то и във всяка ФИФА има прогрес... по-добра графика, трансфери и др. Дади написа: И играта, между другото, не е добра заради рекламата, а заради професионализма на Близ. Никой не е казвал че игрите са лоши Дади написа: Ако наистина бяха толкова комерсиализирани щяхме ли да чакаме десет години за продължение на СтарКрафт? Я виж по-горе... колко пари са изгълтали от останалите си 2 поредици? Дади написа: "ако някой предложи нещо ново най-вероятно викат охраната да отведе безумеца " - хм, а Уар3 - първата игра, която сериозно въведе употребата на герои? Далеч не беше първата Дади написа: УоУ, която беше малка революцийка за ММО жанра, предлагаща тонове нововъведения. Я не се излагай В УоУ няма нововедение Близард просто са се опитали да съберат доброто от предхождащите УоУ ММО игри (и не са се справили зле) Но понеже предхождащите я ММО игри не са получавали такава реклама много хора като теб не знаят че в УоУ няма нищо ново Дади написа: Не, бе, Близ са крайно неоригинална фирма и всяка година пускат продължения на Уаркрафт, в които я сложат нова единица, я -не. А, не, чакай малко - това са ЕА, бе! Виж най-горе Дади написа: "Действително има много игри които с нищо не са били по-лоши от творенията на Близард (и в някои случаи са били по-добри) но са имали нещастието да попаднат на пътя на всепомитащите близардски рекламни кампании " - т'ва, че в България сме пропадняци и циклим само Стар и Уаркрафт не означава, че на запад не се играе Уорхемър, C&C и т.н. Ако игра има качествата да се превърне в хит тя се превръща. Рекламата хич не е толкова движещ фактор в гейминга.
1.В България не се цикли само Старкрафт и Уъркрафт
2.Не ти говоря за Уърхамър и С&С... те са достатъчно големи (разбирай вече имат изградено име) за да не се нуждаят от колосални реклами... говоря ти за по-неизвестни игри от които не са получили реклама и които са имали нещастието да излязат по време на някоя от близардските рекламни кампании и по този начин никой не е разбрал за тях за да може да ги пробва и да види че не са по-лоши от игрите на Близард
3.Рекламата е ОГРОМНА сила не само в гейминга, а въобще
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юли 2007 15:06
Абе Дади,кво се занимаваш с глупости.И в една тема за УоУ Irenicus ръсеше разни глупости по адрес на близард,остави го да си стои заблуден в собствените си лайна.Кво то пука?
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юли 2007 15:45
Хах... веселяк
|
|
|
|
|
12dasd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юли 2007 10:46
Хах, посветили са цял комикс на Орк Паладин... Прощавайте, Алминатора...
76-та страница.
___________________________________ Или имаш, или немаш.
|
|
|
|
|
Paul Wall
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юли 2007 19:16
Здравейте,
искам и аз да се включа в този дебат. Ако някой смята, че Уоу и УорКрафт 3 са въвели нещо наистина ново (както Дади...) то значи е от онези "неинформирани потебители" "консуматори". Защото ако Дади беше играл други игри, освен тези на Близард и останалите шумно рекламирани продукти, щеше да разбере, че ролевите игри са мноооооооого повече от Диабло и че Уоу е опит за направа на ролева игра, а Уоркрафт3 не нищо друго освен опит да се добавят такива, ролеви елементи към стратегия.
Близард профанизират нещата. Докато Балдурс гейт например (много любима моя игра) разчита на задълбочен геймплей, то Диабло е супер боза. И сега какво? Като кажа на някой например "Neverwinternights е ролева игра", той вика "Ааааа, като Диабло"...е мерси Близард. Мерси, че принизихте ролевите игри до профанното диабло и зомби уоуа....
Мисля и че любителите на истински стратегии имат какво да кажат по повод на Старкрафт. Я я сравнете с един блитзкрииг например? Боза...
Рекламата промива. Е тва е. А Близард искат да ни промият - Вивенди Юнивърсъл са за да тях все пак - Евреи и Масони....
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юли 2007 19:50
Все едно аз съм го казал
Като изключим частта за Старкрафт
Не съм съгласен с нея
|
|
|
|
|
jones
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юли 2007 19:57
Paul Wall написа: Мисля и че любителите на истински стратегии имат какво да кажат по повод на Старкрафт. Я я сравнете с един блитзкрииг например? Боза...
Като цяло постът ти би имал някакъв смисъл, ако това изречение отсъстваше от него. Първо обогати малко геймърската си култура, а след това опитай пак . А колкото до въпроса за Диабло и Балдурс гейт... Ами не знам, но винаги съм си мислел, че едното е хак'н'слаш РПГ, а другото е базирано на Dungeons and Dragons системата, което предполага коренно различен геймплей и, произтичащо от това, - допадащ на различни хора .
___________________________________ тук и тук not understanding solitude they will attempt to destroy anything that differs from their own not being able to create art they will not understand art they will consider their failure as creators only as a failure of the world
|
|
|
|
|
Дади
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юли 2007 16:12
Уф, честно казано нямах намерение да продължа да пиша в темата. Най-малкото - крайно много ме мързи. Но явно се налага (T.T)
NaS, почвам от теб. Игрите на Близ през последните десет години, нали? Я сега да погледнем някое друго геймстудио. Ей така, от чист кеф дай да видим ЕА - за последните пет години те всяка година пускат FIFA, NBA, NHl. Само за пет години са пуснали повече игри, отколкото близард за десет. Хмм, интересно? Да не говорим че пускат и бая други. Която и друга голяма фирма да погледнеш ще видиш, че пускат бая повече игри от Близ.
Цитат: Ми то и във всяка ФИФА има прогрес... по-добра графика, трансфери и др. Момче, 'уред ли си? По-добра графика - дудурци. Я има някое сменено пикселче, я-не. Трансфери? Ми, всяка година по 80$ за да играя с най-новия състав на отбора? Ммм, това не се ли прави с пачове? Ето тук се вижда желание за печалба. Всяка година - леко, наблягам на леко изменен продукт, струващ точно толкова колкото миналогдишната версия. Цитат: Я виж по-горе... колко пари са изгълтали от останалите си 2 поредици?
Сравни продълженията на Близ с продълженията на ЕА. Разликата майче е очевадна, а? Цитат: Далеч не беше първата За Уар3 и героите. Не е първата, но беше първата която все пак наистина добре ги вплете в геймплея и ги превръщаше в жизненоважни за играта. Цитат: Я не се излагай В УоУ няма нововедение Близард просто са се опитали да съберат доброто от предхождащите УоУ ММО игри (и не са се справили зле) Но понеже предхождащите я ММО игри не са получавали такава реклама много хора като теб не знаят че в УоУ няма нищо ново
А самия факт, че е събрала най-доброто от ММО жанра не я ли прави качествена игра? Не я ли прави един вид революция, защото е първата, която успешно събира на едно място всички добри елементи на ММо жанра? Цитат: Виж най-горе Чо да видя, бря, чадо? Чо да видя? Цитат: 1.В България не се цикли само Старкрафт и Уъркрафт Извинявай, забравих CS. Ти всъщност какво играеш? Кажи ми една стратегия, която играеш, моля ти се. Нека видим колко известна е тя, а? Cantodea, говорим си за инди разработчици или за сблъсък между големи компании? За индитата съм склонен да се съглася, но като че ли е нормално хората да не са готови да се доверят на малки фирми, с малко опит? Дори и да бяха пръснати милиарди за реклама, дали тези игри все пак щяха да са достатъчно популярни? Може на мен да ми има нещо, но като гледаш скрийншотове на Даруина и лека се стряскам. За да не кажете нещо напомням, че настоящите големи фирми също са почнали като гаражни студия, нали? И ги вижте сега. Важното е да си кадърен, да имаш идея и постоянство, Paul Wall, неинформиран не съм. Мнението ми е, че Близард са крайно кадъри и всичките им игри са хитове, защото са добри, а не защото самата фирма е някаква капиталистическа акула, която погълва всичко наоколо и бълва само продължения. Уар3 - героите такива, каквито са там някъде другаде виждал ли си ги? Едиторът за кари, дори - подобно същество в друга игра виждал ли си? Това си е самостоятелен уред за модване, който, моля да се отбележи, идва безплатно с играта. Лесен за употреба и т.н, и т.н. Уаркрафта събира всичко най-добро в RTS жанра и резултатът е най-малкото революционен. Може и еволюционен да е, 'се тая, идеята е същата. Цитат: Уоу е опит за направа на ролева игра, а Уоркрафт3 не нищо друго освен опит да се добавят такива, ролеви елементи към стратегия. За УоУ може би е редно да спра да пиша, все пак, тъй като реално не съм я играл. И принципно не се интересувам особено от ММО игри, просто ме дразнят разните анти-близърдски мнения. Но за Уаркрафт - абе, ти сам усещаш ли се, че си написал феноменална глупост? "Уоркрафт3 не нищо друго освен опит да се добавят такива, ролеви елементи към стратегия". Keep dreamin', kid. Да сравняваш Диабло с Балдурския Гейт - ми, тъпичко е, не мислиш ли? И между другото, на запад правят разлика между хардкор и хак'н'слаш РПГ. Това че в България средностатическият геймър е олигофрен - това си е наш проблем, не на Близ. Между другото играта до някаква степен е такава, каквото геймърите си я направят. За УоУ има роулплей сървъри, нали? Не съм ги виждал, но предполагам, че не отстъпват особено много на повечето ролеви игри на Bioware. Най-малкото, защото играеш с живи хора, защото имаш един все пак доста голям свят, при това с нелоша история. За сравнение между стареца и блитцкрийг също не може да се говори, защото са различни като жанр игри. Между другото, и блицкрийг се играе назапад, при това немалко. Цитат: Вивенди Юнивърсъл са за да тях все пак - Евреи и Масони....
Дееба, Зубро е навсякъде, обаче!
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юли 2007 19:15
Абе, момче, ти на тъп ли се правиш или... не се преструваш?!
Дади написа: Игрите на Близ през последните десет години, нали? Я сега да погледнем някое друго геймстудио. Ей така, от чист кеф дай да видим ЕА - за последните пет години те всяка година пускат FIFA, NBA, NHl. Само за пет години са пуснали повече игри, отколкото близард за десет. Хмм, интересно? Да не говорим че пускат и бая други. Която и друга голяма фирма да погледнеш ще видиш, че пускат бая повече игри от Близ. Цитат: Ми то и във всяка ФИФА има прогрес... по-добра графика, трансфери и др. Момче, 'уред ли си? По-добра графика - дудурци. Я има някое сменено пикселче, я-не. Трансфери? Ми, всяка година по 80$ за да играя с най-новия състав на отбора? Ммм, това не се ли прави с пачове? Ето тук се вижда желание за печалба. Всяка година - леко, наблягам на леко изменен продукт, струващ точно толкова колкото миналогдишната версия. Цитат: Я виж по-горе... колко пари са изгълтали от останалите си 2 поредици? Сравни продълженията на Близ с продълженията на ЕА. Разликата майче е очевадна, а? Може ли наистина да не можеш да ме разбереш или просто си упорстваш за да се правиш на интересен? Това което се опитвам да ти втълпя е че Близард също като ЕА пускат всяка година по някое продължение на старите си игри в което уви няма почти нищо ново Вярно, не го правят в същия мащаб като ЕА (най-вероятно защото парите които ЕА влагат в разработка на заглавие Близард ги влагат за реклама) Дади написа: Цитат: Далеч не беше първата За Уар3 и героите. Не е първата, но беше първата която все пак наистина добре ги вплете в геймплея и ги превръщаше в жизненоважни за играта. Ц Дади написа: Цитат: Я не се излагай В УоУ няма нововедение Близард просто са се опитали да съберат доброто от предхождащите УоУ ММО игри (и не са се справили зле) Но понеже предхождащите я ММО игри не са получавали такава реклама много хора като теб не знаят че в УоУ няма нищо ново
А самия факт, че е събрала най-доброто от ММО жанра не я ли прави качествена игра? Не я ли прави един вид революция, защото е първата, която успешно събира на едно място всички добри елементи на ММо жанра? Казах че Близард са ОПИТАЛИ да съберат най-доброто и че опита не е пълен провал Не съм казвал че са успели на 100% Да не говорим че плагиатството не е революция Дади написа: Цитат: Виж най-горе Чо да видя, бря, чадо? Чо да видя? Ами виж как те никога не пускат продължения... само нови и нови заглавия Една двойка не можеш да видиш в каталога им Пък за тройка да не говориме Дади написа: Цитат: 1.В България не се цикли само Старкрафт и Уъркрафт Извинявай, забравих CS. Ти всъщност какво играеш? Кажи ми една стратегия, която играеш, моля ти се. Нека видим колко известна е тя, а? Принципно не играя стратегии Предпочитам РПГ-та и ФМ Когато ми се доиграе стратегия си пускам някоя от поредицата Тотал Уър И т'ва че ти играеш ЦС, СЦ, ВЦ и така нататък не значи че всички това играят Дади написа: Между другото играта до някаква степен е такава, каквото геймърите си я направят. За УоУ има роулплей сървъри, нали? Не съм ги виждал, но предполагам, че не отстъпват особено много на повечето ролеви игри на Bioware. Най-малкото, защото играеш с живи хора, защото имаш един все пак доста голям свят, при това с нелоша история.
Отстъпват и то с много
Близард НИКОГА не биха могли да се сравняват с Bioware стане ли въпрос за ролева игра
|
|
|
|
|
Дади
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юли 2007 21:16
Цитат: Абе, момче, ти на тъп ли се правиш или... не се преструваш?! That's my line, dammit! Поздрав с The Offspring - One Fine Day, между другото Близард всяка година пускат продължение. Хубаво, съгласен съм. Продълженията, които те правят случайно да ти е правило впечатление, че са перфектни? С The Frozen Throne Близ нанесоха сумата промени в играта си. Не говоря само за новите кампании, а за всичко - нови юнити, герои и т.н., които тотално променят играта. Тотално. Диабло - same thing. WoW - ъхъ, отново. Пускат експенжъни, но качествени, които променят играта. Или ти предпочиташ стотици адд-ончета, като Sims, които добавят някоя нова дрешка, а? За сравнение между игрите не може и да става въпрос. Warcraft - супер игра, Warcraft II - една година по-късно, напълно различна игра. Diablo - Diablo II -> прогресът пак е налице. С това "ц" какво постигаш? Покажи ми, че греша бе, момче. Цитат: Казах че Близард са ОПИТАЛИ да съберат най-доброто и че опита не е пълен провал Не съм казвал че са успели на 100% Да не говорим че плагиатството не е революция Плагиатството не е революция. Ти обаче не виждаш разликата между плагиатство и полиране на един продукт. Да вземеш много добри елементи и да ги събереш на едно място. Ми, явно не е особено лесно, защото за момента само Близ са успели. Цитат: И т'ва че ти играеш ЦС, СЦ, ВЦ и така нататък не значи че всички това играят Тц. Принципно напоследък не играя, гръмна ми дънната платка (Т.Т). Ениуейз, въпросът е принципен - влизаш в клубче -> колко хора са пуснали Уаркрафт? По разни сървърища колко хора играят Стареца и CS? Не казвам, че всички ги играят, просто казвам, че това са най-популярните игри в България. Цитат: Близард НИКОГА не биха могли да се сравняват с Bioware стане ли въпрос за ролева игра
Продължаваме да говорим за различни неща, но така или иначе пак съм прав. Терминът role-play какво означава? Да играеш роля, нали? И къде по-добре да я играеш от сървър, населен със стотици хора като теб? В един голям свят, в който правиш каквото ти падне, без да ти се налага да се движиш по предварително начертания път от програмистите.
Говорим за роулплей сървърите на УоУ.
За Диабло и УоУ като същински РПГ игри - никой не твърди, че са по-добри от тези на Bioware. Просто защото са различни жанрове. Ако вземе KotOR Online наистина да излезе - тогава ще можем да сравняваме.
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юли 2007 01:17
Оффф
Все тая
Запънал си се като магаре на мост
Мисли си каквото си искаш
Само едно последно нещо искам да кажа
"Diablo - Diablo II -> прогресът пак е налице."
Тука е налице регрес, а не прогрес
|
|
|
|
|
Asriel
|
|
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юли 2007 10:06
Впрочем, шотовете на Дарвиниа наистина са стряскащи, но ако я намериш я играй. И дефкон де, играе ми се мулти.
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юли 2007 08:18
Абе кво се карате, не знаете ли стила на Широв? Евала прая на човечеца, страхотен едиториъл
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юли 2007 10:58
NaS написа: Оффф Все тая Запънал си се като магаре на мост Мисли си каквото си искаш
Тука е налице регрес, а не прогрес
Няма да се намесвам в спора ти с Дади,макар,че подкрепям Дади напълно(той се изказа изключително добре-чак сълза на умиление се заформи на крайчеца на окото ми ),тук вече ще се изкажа.Как можеш да кажеш,че от Диабло 1 до Диабло 2 има регрес?Играл съм и двете игри и смея да твърдя,че има огромен прогрес от единичката към двойката.Двойката има много повече чудовища,11110 пъти по-добра графика,повече класове герои,по-голямо чувство на епичност и което е най-важно- многократно по-добра атмосфера.Имам и още едно доказателство-ако Диабло 1 беше по-хубава,защо в днешно време хората играят Диабло 2,а Диабло 1 не го играе никой?Ти ще кажеш,че това не зависи от качеството на по-новата част,а просто защото Диабло 2 е по-нова и хората винаги са свикнали да играят по-новата част,просто защото е по-нова и модерна,а не заради нейното качество.Да,но ако новостта беше определяща,а не качеството,защо,когато излезе Хироус 4,хората продължиха да играят Хироус 3?Именно-заради по-доброто качество на по-старата част.Аре със здраве,че ме мързи да водя спорове,ама заради това твое изказване трябваше да се намеся.
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
|
Алминаторa10322
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юли 2007 11:52
Lord of the dreams написа: NaS написа: Оффф Все тая Запънал си се като магаре на мост Мисли си каквото си искаш
Тука е налице регрес, а не прогрес Няма да се намесвам в спора ти с Дади,макар,че подкрепям Дади напълно(той се изказа изключително добре-чак сълза на умиление се заформи на крайчеца на окото ми ),тук вече ще се изкажа.Как можеш да кажеш,че от Диабло 1 до Диабло 2 има регрес?Играл съм и двете игри и смея да твърдя,че има огромен прогрес от единичката към двойката.Двойката има много повече чудовища,11110 пъти по-добра графика,повече класове герои,по-голямо чувство на епичност и което е най-важно- многократно по-добра атмосфера.Имам и още едно доказателство-ако Диабло 1 беше по-хубава,защо в днешно време хората играят Диабло 2,а Диабло 1 не го играе никой?Ти ще кажеш,че това не зависи от качеството на по-новата част,а просто защото Диабло 2 е по-нова и хората винаги са свикнали да играят по-новата част,просто защото е по-нова и модерна,а не заради нейното качество.Да,но ако новостта беше определяща,а не качеството,защо,когато излезе Хироус 4,хората продължиха да играят Хироус 3?Именно-заради по-доброто качество на по-старата част.Аре със здраве,че ме мързи да водя спорове,ама заради това твое изказване трябваше да се намеся.
Откъде знаеш,че Диабло 1 не го играе никой?
И това,че Хироус 4 не бе харесана от гейммедиите,не означава,че аз я нямам оригинална.Напротив.Когато излезна си я купих.
Зле си,Никсън,много си зле.
Само да ви изчета мненията и се включвам в дискусията.
ЕДИТ:Няма какво да се включвам,Дади е дебил.
ЕДИТ2:Никсън не се прави на голям разбирач,защото ти сам си казвал,че се страхуваш от Диабло,т.е. не си се задълбочавал в играта.А ти Хироус 4 играл ли си?Не,не си.Аз съм играл тая игра и лично на мен много ми допадна,също както и Хироус 3.Така и не разбрах,къде точно й бяха недостатъците.
___________________________________ "If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|