Аз лично съм доволен с изключение, че липсва статия са Harry Potter (новата игра).
PC MANIA юли 2007
PC MANIA юли 2007
Какво мислите за новия брой
Аз лично съм доволен с изключение, че липсва статия са Harry Potter (новата игра).
Кирилица goes Jason

- <GLaDiaToR>
Re: PC MANIA юли 2007
Новия брой е СУПЕР. За юли месец си е идеален. Аз съм много доволен.Ghost Rider написа:Какво мислите за новия брой![]()
Често критикувам нещо в списанието, но този път броя е адски добър.
Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
изтървали сме всичко.

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
Супер е броя,като всеки брой на списанието
Единствени от броевете на ПС Мания не ме изкефиха брой 2 и брой 3 от 2006-та година.Иначе през 2007-ма година излизат много игри и списанието не стои празно 
а.к.а. Nixon
http://bulgariansounds.blogspot.com/
http://bulgariansounds.blogspot.com/
-
----------
Като цяло съм доволен от статията за Хейло 2, но с това -> "...Онлайн режимът обаче, който не се отличава кой знае колко от конзолката едва ли ще представлява интерес за мнозина, предвид наличието на толкова много хитове за PC...." не съм съгласен, защото още Хейло 1 имаше ибаси зарибяващия мултиплеър, а в 2 той беше подобрен което го направи още по изтрещел (в добрия смисъл). Също така оценката за геймплея трябваше да е 6, а не 5, но това е мое лично мнение като фен на поредицата. А тук -> "...Spartan-117, известен повече като Master Chief, е част от проекта SPARTAN-II...." не трябваше да пише Spartan-117, а John-117. И защо на корицата е Master Chief от Хейло 3!? 
Джон-117 е докат се тренира за спартанец.След това е Главен старшина Спартанец-117.Ако не ми вярваш пише го в книгите "Хейло".Bator Zong написа:Като цяло съм доволен от статията за Хейло 2, но с това -> "...Онлайн режимът обаче, който не се отличава кой знае колко от конзолката едва ли ще представлява интерес за мнозина, предвид наличието на толкова много хитове за PC...." не съм съгласен, защото още Хейло 1 имаше ибаси зарибяващия мултиплеър, а в 2 той беше подобрен което го направи още по изтрещел (в добрия смисъл). Също така оценката за геймплея трябваше да е 6, а не 5, но това е мое лично мнение като фен на поредицата. А тук -> "...Spartan-117, известен повече като Master Chief, е част от проекта SPARTAN-II...." не трябваше да пише Spartan-117, а John-117. И защо на корицата е Master Chief от Хейло 3!?
П.П.Догодина ще правя подобрения и ще минавам на Виста.Ще има денонощно джиткане..
Поздрав:
Now playing: 52. Iron Maiden - Fear of the dark[/b]
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
-
----------
Тва не го знаех, сорка.Money™ написа:Джон-117 е докат се тренира за спартанец.След това е Главен старшина Спартанец-117.Ако не ми вярваш пише го в книгите "Хейло".Bator Zong написа:Като цяло съм доволен от статията за Хейло 2, но с това -> "...Онлайн режимът обаче, който не се отличава кой знае колко от конзолката едва ли ще представлява интерес за мнозина, предвид наличието на толкова много хитове за PC...." не съм съгласен, защото още Хейло 1 имаше ибаси зарибяващия мултиплеър, а в 2 той беше подобрен което го направи още по изтрещел (в добрия смисъл). Също така оценката за геймплея трябваше да е 6, а не 5, но това е мое лично мнение като фен на поредицата. А тук -> "...Spartan-117, известен повече като Master Chief, е част от проекта SPARTAN-II...." не трябваше да пише Spartan-117, а John-117. И защо на корицата е Master Chief от Хейло 3!?И съм съгласен,че геймплеят заслужава 6.
П.П.Догодина ще правя подобрения и ще минавам на Виста.Ще има денонощно джиткане..![]()
![]()
Поздрав:
Като сме почнали с поздравите:
Iron Maiden - No more lies
- Владо Тодоров
-
----------
Моля за извинение ,ама тая игра си ми е на сърцето!Доводите са съвсем разумни и оправдани ама няма как да не споря.VlaDiMir4o написа:Единствената причина Halo 2 да получи оценка 5, а не 6 за геймплей е, че излиза почти три години по-късно за PC. Няма как да не се съгласите, че междувременно се появиха къде-къде по-стойностни шутъри за компютър. Нейните положителни черти иначе са неоспорими.
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Новия брой е супер,само че нямаше много новини в Yellow pages-ите .А като говорим за поздрави:Money™ написа:Джон-117 е докат се тренира за спартанец.След това е Главен старшина Спартанец-117.Ако не ми вярваш пише го в книгите "Хейло".Bator Zong написа:Като цяло съм доволен от статията за Хейло 2, но с това -> "...Онлайн режимът обаче, който не се отличава кой знае колко от конзолката едва ли ще представлява интерес за мнозина, предвид наличието на толкова много хитове за PC...." не съм съгласен, защото още Хейло 1 имаше ибаси зарибяващия мултиплеър, а в 2 той беше подобрен което го направи още по изтрещел (в добрия смисъл). Също така оценката за геймплея трябваше да е 6, а не 5, но това е мое лично мнение като фен на поредицата. А тук -> "...Spartan-117, известен повече като Master Chief, е част от проекта SPARTAN-II...." не трябваше да пише Spartan-117, а John-117. И защо на корицата е Master Chief от Хейло 3!?И съм съгласен,че геймплеят заслужава 6.
П.П.Догодина ще правя подобрения и ще минавам на Виста.Ще има денонощно джиткане..![]()
![]()
Поздрав:
IRON MAIDEN:Brighter than a thousand suns
<a href="http://www.freewebs.com/veidar45/">Visit My Website</a>
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Хм, не е?Bator Zong написа:Остана само да ми отговорите защо на корицата е Хейло 3?
Броят . . . ами не е лош. Шнорхела леко се е олял (или улял, нз) с едиториала, но принципно останалите статии са на ниво. И поздрави за БСГ модчето на диска. BSG, huzzah! ^^
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
-
----------
Ъ, всъщност е, абсолютно съм сигурен, че на корицата е Хейло 3.Дади написа:Хм, не е?Bator Zong написа:Остана само да ми отговорите защо на корицата е Хейло 3?![]()
Броят . . . ами не е лош. Шнорхела леко се е олял (или улял, нз) с едиториала, но принципно останалите статии са на ниво. И поздрави за БСГ модчето на диска. BSG, huzzah! ^^
- Дади
- Обратна връзка:
Не че се пиша експерт или нещо такова, но тоя не е ли просто скинче от мултиплейър?Bator Zong написа:Ъ, всъщност е, абсолютно съм сигурен, че на корицата е Хейло 3.Дади написа:Хм, не е?Bator Zong написа:Остана само да ми отговорите защо на корицата е Хейло 3?![]()
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
-
----------
Ми не е, той е с бронята от Хейло 3, и при самата статия за хейло 2 също има картинки (е как да го кажа) от 3.Дади написа:Не че се пиша експерт или нещо такова, но тоя не е ли просто скинче от мултиплейър?Bator Zong написа:Ъ, всъщност е, абсолютно съм сигурен, че на корицата е Хейло 3.Дади написа: Хм, не е?![]()
- Дади
- Обратна връзка:
В Хейло три бронята няма да е зелена? о.0 Бахмааму, 'баси кофтито.Bator Zong написа:Ми не е, той е с бронята от Хейло 3, и при самата статия за хейло 2 също има картинки (е как да го кажа) от 3.Дади написа:Не че се пиша експерт или нещо такова, но тоя не е ли просто скинче от мултиплейър?Bator Zong написа: Ъ, всъщност е, абсолютно съм сигурен, че на корицата е Хейло 3.
И все пак смятам, че на корицата спартанеца е от мулти. Т'ва жълтото на лявата му ръка не присъства ли само в мултиплейър?
Мисля че да.
Броя като цяло ми хареса.Особено статията за 12-те най-големи клишета в гейминдустрията
Броя като цяло ми хареса.Особено статията за 12-те най-големи клишета в гейминдустрията
"Не е честно!! Те ни замерят с камъни, а ние разполагаме само с картечници!!"
Поздрав за всички левскари
Поздрав за всички левскари
- Edwin Odesseiron
-
----------
Ко напрай ти уа.Дади написа:В Хейло три бронята няма да е зелена? о.0 Бахмааму, 'баси кофтито.Bator Zong написа:Ми не е, той е с бронята от Хейло 3, и при самата статия за хейло 2 също има картинки (е как да го кажа) от 3.Дади написа: Не че се пиша експерт или нещо такова, но тоя не е ли просто скинче от мултиплейър?
И все пак смятам, че на корицата спартанеца е от мулти. Т'ва жълтото на лявата му ръка не присъства ли само в мултиплейър?