Да позна . И волф ли е баннат , тц тц тц тъй като гледам ако не внимаваш и ти си добре дошъл в клуба . Така и не разбрах за какво съм бан де .... Е няма да се отървете мн лесно от мен .Романс написа:Реконект?! Wolf?!kakwo? написа:да де и него го баннаха ама не съм АлBlue написа: Ал?
Като ти гледам правописа ми става ясно, че си Реконект...
Напускам форума!
- MаnowaR10325
- MаnowaR10325
- Till.Lindemann
- Бижутера
- Обратна връзка:
казах че ще напиша 2000 мнения и тогава си тръгвам.Till Lindemann написа:Сега нали се сещата, че Бижутера, като влезе във форума, който уж вече е напуснал, и види, че сме изписали три страници за него, ще е успял ?
само,че като гледам още бая хора се заканиха да си тръгнат
След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
Абе хубава чистка е станала ако питате мен. Специално Вълка не знам защо са го баннали до колкото съм виждал негови постове е пич. Рекънект ми е се тая за него и да е тук и да не аз не го забелязвам тъй или иначе. Само дано не баннат Романс-а и Пенни. Вие момчета кво направихте че да си изпросите тия две предупреждения?
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
- Wile E. C.
О колко типично. Тръгна си, ама за 2 дни. После се върна и каза че той всъщност не си тръгвал веднага, малко по-късно, щял още да пише ламеризми. Защо този ламер не си прочете 1вото съобщение в темата? Съвсем ясно казва, че си "тръгва". Айде тръгвай си бе! Махай се.Бижутера написа: казах че ще напиша 2000 мнения и тогава си тръгвам.
Troll Rogue написа:О колко типично. Тръгна си, ама за 2 дни. После се върна и каза че той всъщност не си тръгвал веднага, малко по-късно, щял още да пише ламеризми. Защо този ламер не си прочете 1вото съобщение в темата? Съвсем ясно казва, че си "тръгва". Айде тръгвай си бе! Махай се.Бижутера написа: казах че ще напиша 2000 мнения и тогава си тръгвам.
Това го беше написал в първия си пост.Ти се научи да четеш.Бижутера написа:пп реших,че на мнение номер 2000 за мен ще напусна.
ще напиша още 11 мнения,и на кръглото число от 2000 мнинеия ще махна псмания.бг от фаворитите си
п.п.По темата-не разбрах защо създаваш драми,освен да те хейтват,друго няма да постигнеш.
- Gastly
- Обратна връзка:
АБЕ КВО МЕ ИНТЕРЕСУВА, КАТО СИ ТРЪГВАТЕ ВЕ! МИ, АЙДЕ ФАЩАЙТЕ КРУШИТЕ И ДА ВИ НЕМА...НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ЗА ВАС ФЛУДЪРЧЕТА МАЗНИ. ДАВАЙ, ОЩЕ ЛИ СИ ТУКА, ТИ СИ ЕДНА Цензура...КАЖЕШ НЕЩО И НЕ ГО ПРАВИШ, ДРЪЖ СЕ КАТО МЪЖ... ОМИТАЙ СЕ!
I stand for courage, strength,
loyalty and bravery.
I am a hard working animal,
who will excell in what I do.
I will give it all I got.
I was bred to never quit.
~American Pit Bull Terrier
loyalty and bravery.
I am a hard working animal,
who will excell in what I do.
I will give it all I got.
I was bred to never quit.
~American Pit Bull Terrier
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
Еми като ти си Реконект,що не пишеш със стария си,многопостен(нова дума измислих,ейkakwo? написа:Да позна . И волф ли е баннат , тц тц тц тъй като гледам ако не внимаваш и ти си добре дошъл в клуба . Така и не разбрах за какво съм бан де .... Е няма да се отървете мн лесно от мен .Романс написа:Реконект?! Wolf?!kakwo? написа: да де и него го баннаха ама не съм Ал
Като ти гледам правописа ми става ясно, че си Реконект...
По темата-Бижутер,ти си добър член на форума,каквото и да говорят другите от форума.Пък ако щеш,си тръгвай.
а.к.а. Nixon
http://bulgariansounds.blogspot.com/
http://bulgariansounds.blogspot.com/
-
In Too Deep
- В момента играе: да бед гай
Darth Aheron получи това което заслужаваше
Никсънчо ако писанията ти не бяха толкова детиснко-кретенски и в някакво шантаво и изкривено противоречие с правилата за
получаване на бан, досега и ти да си споделил участта на твоята дружинка.В момента вероятно форумният боклук е решил че
е времем да се омита, а ти му даваш самочувстие, което показва че не си от най-умните индивиди за своята 12годишна изпадналост.
Никсънчо ако писанията ти не бяха толкова детиснко-кретенски и в някакво шантаво и изкривено противоречие с правилата за
получаване на бан, досега и ти да си споделил участта на твоята дружинка.В момента вероятно форумният боклук е решил че
е времем да се омита, а ти му даваш самочувстие, което показва че не си от най-умните индивиди за своята 12годишна изпадналост.
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
- Pеnnywise9198
Rico написа:Само дано не баннат Романс-а и Пенни. Вие момчета кво направихте че да си изпросите тия две предупреждения?
Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark
I have constant fear that something's always near
I have a phobia that someone's always there
I have constant fear that something's always near
I have a phobia that someone's always there
- Бижутера
- Обратна връзка:
аз го казах и ще го спазя!Gastly написа:АБЕ КВО МЕ ИНТЕРЕСУВА, КАТО СИ ТРЪГВАТЕ ВЕ! МИ, АЙДЕ ФАЩАЙТЕ КРУШИТЕ И ДА ВИ НЕМА...НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ЗА ВАС ФЛУДЪРЧЕТА МАЗНИ. ДАВАЙ, ОЩЕ ЛИ СИ ТУКА, ТИ СИ ЕДНА Цензура...КАЖЕШ НЕЩО И НЕ ГО ПРАВИШ, ДРЪЖ СЕ КАТО МЪЖ... ОМИТАЙ СЕ!
След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
- MаnowaR10325