Едит:не бе верно-пишете по темата
Вояджър 1 - първия космически кораб извън слънчевата система
- ---
- Обратна връзка:
Събития
* 21.12.2012 - Краят на света по Майския Календар
* Ще се проведат XXX летни олимпийски игри в Лондон.
Ебати якото :>
Винаги съм си мечтал да съм на злобно Psy парти, докато около мене падат бомби .. това ще е нещо подобно
Не, бе.. стана ми интересно.. дори в wikipedia-та вкарват някви доказателства.. интересно..
По темата - добре.
//edit 2
А бтв тия ХХХ игри.. що са ХХХ, да не би всички да бъдат голи и дисциплините да са по-различни
* 21.12.2012 - Краят на света по Майския Календар
* Ще се проведат XXX летни олимпийски игри в Лондон.
Ебати якото :>
Винаги съм си мечтал да съм на злобно Psy парти, докато около мене падат бомби .. това ще е нещо подобно
Не, бе.. стана ми интересно.. дори в wikipedia-та вкарват някви доказателства.. интересно..
По темата - добре.
//edit 2
А бтв тия ХХХ игри.. що са ХХХ, да не би всички да бъдат голи и дисциплините да са по-различни
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
1. Troll Rogue, ИСТИНСКИТЕ сай-фай фенове щяха да знаят, че Вояджер 6 се нарича Ви Джар, а не първия Вояджер !
2. Престанете да го наричате "майски календар", правилното название е "календарът на маите".
3. Както вече писах в една тема - краят на света ще настъпи по-рано от 2012 (така че евентуалните контрамерки, да не могат да бъдат предприети).
2. Престанете да го наричате "майски календар", правилното название е "календарът на маите".
3. Както вече писах в една тема - краят на света ще настъпи по-рано от 2012 (така че евентуалните контрамерки, да не могат да бъдат предприети).
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
is that Salvador Dalí is not crazy.
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
- Edwin Odesseiron
Всички заедно си правим сепуку?
Ама няма да се наложи
Армагедон ЩЕ настъпи през 2012
На никой не му дреме наистина за бъдещето на някакви си след еди-колко-си време
Всеки сам за себе си
Ама няма да се наложи
Абсолютно всичко се прави с мисъл за настоящето или близкото бъдеще (или в най-лошия случай за далечното СОБСТВЕНО бъдеще)Polivacha® написа:Резовски Карагьоз написа: Грешка
Всичко се прави с мисъл за пари в настоящето или евентуално в близкото бъдеще (колкото по-близко толкова по-добре)
На мен пък са ми смешни такива като тебе
Не всичко се прави с мисълта за близкото бъдеще (и слава Богу). Твърде много обаче се прави така, което съвсем не е добре. Както е тръгнало всичко, с тея разсъждеия, аз няма да живея много дълго... замислете се ве, спасете себе си и децата си, като просто се опитвате да мислите по-далеч
Всеки сам за себе си
I'm busy, okay? I'm busy!
Резовски Карагьоз написа:Всички заедно си правим сепуку?
Ама няма да се наложи
Абсолютно всичко се прави с мисъл за настоящето или близкото бъдеще (или в най-лошия случай за далечното СОБСТВЕНО бъдеще)Polivacha® написа:Резовски Карагьоз написа: Грешка
Всичко се прави с мисъл за пари в настоящето или евентуално в близкото бъдеще (колкото по-близко толкова по-добре)
На мен пък са ми смешни такива като тебе
Не всичко се прави с мисълта за близкото бъдеще (и слава Богу). Твърде много обаче се прави така, което съвсем не е добре. Както е тръгнало всичко, с тея разсъждеия, аз няма да живея много дълго... замислете се ве, спасете себе си и децата си, като просто се опитвате да мислите по-далеч
Всеки сам за себе си
На мен ми пука, проблем?
- Edwin Odesseiron
1. Научи се да не поставяш всичко живо и с (първична наченка на) човешки мозък в главата под един знаменател.
2. Никога не си мисли, че когато имаш мнение по някакъв въпрос, особено като този по който се изказваш толкова "компетентно" тук, то може да бъде чистата и неподправена истина. Те такова животно нема.
3. Повярвай много хора ги болят мъдете за мене.
Приятна вечер на всички.
2. Никога не си мисли, че когато имаш мнение по някакъв въпрос, особено като този по който се изказваш толкова "компетентно" тук, то може да бъде чистата и неподправена истина. Те такова животно нема.
3. Повярвай много хора ги болят мъдете за мене.
Приятна вечер на всички.
- Edwin Odesseiron
1.По някои въпроси всички хора попадат под общ знаменател
Такива въпроси са например притежаването на гръбначен стълб, способността да се диша и ФАКТА ЧЕ НИКОЙ НЕ ПРАВИ НИЩО ПРОСТО ОТ ДОБРОТАТА НА СЪРЦЕТО СИ БЕЗ ДА ЧАКА НЕЩО В ЗАМЯНА
2.Когато мнението ми съвпада с фактите то Е чистата и неподправена истина (или поне най-близкото й съответствие)
3.Браво на родата
4.Каква вечер бре?! 17:30 е! Демек следобед
Такива въпроси са например притежаването на гръбначен стълб, способността да се диша и ФАКТА ЧЕ НИКОЙ НЕ ПРАВИ НИЩО ПРОСТО ОТ ДОБРОТАТА НА СЪРЦЕТО СИ БЕЗ ДА ЧАКА НЕЩО В ЗАМЯНА
2.Когато мнението ми съвпада с фактите то Е чистата и неподправена истина (или поне най-близкото й съответствие)
3.Браво на родата
4.Каква вечер бре?! 17:30 е! Демек следобед
I'm busy, okay? I'm busy!
- Riven
- В момента играе: Много и все различни неща :)
- Обратна връзка:
Нека идва. Аз ще си съкам биричка тогава па нека да свършваБижутера написа:краят на света ще дойде 2012г.
точка.
"Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций
"Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
"Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
Наздраве,Шадоу,приятелю!Shady написа:През 2012 с Никсън ще имаме по 88 000 мнения![]()
А пък щом свърши света,ще си цикля по цял ден игрички в Рая
ЕДИТ:Може през 2012 да дойде края на света,може и да не дойде.Не е сигурно,аз лично не вярвам на подобни глупотевини.
Пък до 2012 не плачете само "Краят идва",ми си живейте живота добре
а.к.а. Nixon
http://bulgariansounds.blogspot.com/
http://bulgariansounds.blogspot.com/
- Telba
- В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2 - Обратна връзка:
January 31 — 433 Eros, the second largest Near Earth Object on record (size 13x13x33 km) is expected to pass Earth at 0.1790 astronomical units (~16.647 Million Miles). NASA studied Eros in the NEAR Shoemaker probe launched February 2000.
I say,old chap,BIG DEAL !
I say,old chap,BIG DEAL !
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
Бе дееба...Бижутер,антимесия,AlShu
Осъзнавате ли какви простотий говорите?Като сте на зор да мрете-мрете!Ама ако 2012 не дойде краят на света,да се намери някой да ви тегли по един куршум същата година...На никой не му дреме за 2012,това че няколко нърда,който или нямат работа,или това им е работата,твърдят това не значи че е вярно!хора без работа,това най-много мразя.Да ги намерят тия да ги пратят да трошат камъни в тухларата.
п.п.Видяхте ли ся,стана ми топло заради вас!
Осъзнавате ли какви простотий говорите?Като сте на зор да мрете-мрете!Ама ако 2012 не дойде краят на света,да се намери някой да ви тегли по един куршум същата година...На никой не му дреме за 2012,това че няколко нърда,който или нямат работа,или това им е работата,твърдят това не значи че е вярно!хора без работа,това най-много мразя.Да ги намерят тия да ги пратят да трошат камъни в тухларата.
п.п.Видяхте ли ся,стана ми топло заради вас!