Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Singularity
Заглавие:
Публикувано на: 18 Юни 2007 12:39

Ех да имаше некой прероден Юри щеше да е по-яко . Любимец ми е макар и да го изяжда динозавър :) .
......Благодаря за щотовете.

Последна Молба : Може ли линк към някакво превю на юнитите , фракциите нещо ей такова , че на официалният не успях да намеря нищо :lol: .

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Юни 2007 13:04

GDI Units&Structures:
http://www.cncden.com/cnc3_gdi_units.shtml
http://www.cncden.com/cnc3_gdi_structures.shtml
Nod Unnits&Structures:
http://www.cncden.com/cnc3_nod_units.shtml
http://www.cncden.com/cnc3_nod_structures.shtml
Scrin Units&Structures:
http://www.cncden.com/cnc3_scrin_units.shtml
http://www.cncden.com/cnc3_scrin_structures.shtml

Hope I Helped ;)

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Юни 2007 18:24

ЛоЛ така като гледам фракциите си има и баланс и всичко . Доста яко замислена , а и тези новите извънземни са бая яки , но Brotherhood of NOD ме радва най-много . Чакам да сфаля и почвам кампаниите с НОДа :).

Благодаря за Инфото :) .

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Юни 2007 13:58

Правилно си се ориентирал ;) Кампанията ще те остави повече от доволен ;)

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юни 2007 16:02

The Dutchman написа:

Не лъжи човека, кампанията е на средно ниво.

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юни 2007 18:00

Tokath написа:
The Dutchman написа:

Не лъжи човека, кампанията е на средно ниво.

Едва ли го лъжа в сравнение със на dow всяка кампания ще е по-добра сеш ли се ...

... кампанията на Нод е нереално добра, страхотен сюжет ...

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юни 2007 20:08

ВНИМАНИЕ! Постът съдържа спойлери и може да развали насладата от кампанията на С&С 3

The Dutchman написа:
Едва ли го лъжа в сравнение със на dow всяка кампания ще е по-добра сеш ли се ...

Съгласен, човекът, който е правил кампанията на DoW поредицата трябва да си намери нова работа.

The Dutchman написа:
... кампанията на Нод е нереално добра, страхотен сюжет ...

Кампанйите в играта са изключително праволинейни, GDI(за която не си казал нищо, поради очевидни причини) само си блъскат главата в поредният противник който видят докато съществото стоящо пред мамутите не издъхне. В същото време един военен и един политик се разиграват все едно се намират в някой третокласен филм избълван от холивуд преди година(а.к.а Been there seen that...)
Като стил тези на Nod и GDI. Пускат те с база/полу-база/командо и трябва да изринеш противника или да защитиш мястото. Отвреме на време слагат една бонус да пъхнеш инжинер тук-таме(има 1-2 изключения, но за игра от калибата на С&С това не е достатъчно).
Киллиян и Арче, да бъдем искрени и честни, са срам за братството(новият Кейн също). Тези две персони цялата игра ми хленчеха, едната ми обяснява как Кейн не и вярвал, другият се оплаква, че бил в палатка и после почва да го гризе съвестта. И Килиян и Арче стават единствено за събиране на тибериум.
За сравнение бих дал сцената когато Арче трябва да обвини Килиян, сравни тази сцена с тази.
В третата част на играта Кейн започва да се нервира когато плановете му се объркат, реагира прекалено емоционално и се държи по всякакъв друг начин, но не и вдъхновяващ. Старият пастир от друга страна е винаги хладнокръвен и никога не губи контрол над себе си. Сега сравни личността която ни е представена в С&С3 с
тази .
По-късно в играта той не екзекутира Килиян, а един от неговите бодигардове го прави, което от този клип си личи, че Дърварите не са искали да ни представят тази личност по този начин.
Историята с това как Кейн е извикал извънземните и как е искал да се сдобие с тяхната технология ми звучи все едно хората от ЕА са се опитвали да направят линейна кампания в която да си винаги победите.
Сега ако можеш ми обясни как една цивилизация, която е с над 2 000( да не кажа 4 000) години по-напреднала от нас ще тръгне да се евакуира в четвъртата част на кампанията си(да не кажем, че това нещо неможе да се отблъсне), а и да сме честни ЕА нетрябваше да ги намесва.
Не казвам, че играта е лоша, просто не е нищо особенно.

П.П.Peace through power!
П.п.П.For the soviet union!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 20 Юни 2007 20:52

Ми ся свърших кампанията с НОД и като цяло мн ме изкефи.Не съм игарл предишните серии за тиберия,но тази мн ми харесва.Единственото дето не ме изкефи е финалното филм4е на НОД-о4аквах поне 1 голяяяяяяяяяяяяяямо БУУУУМ! или поне 1 мъни4ко бум! поне Италия да си отиде завинаги,а кво полу4их-Кейн в зелена светлина и ми казва 4е съм му осъштествил ме4тите :(

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юни 2007 20:56

GDI не ги коментирам невероятно противни са ми и за кампанията им нищо добро не мога да кажа ...

Нод от друга страна е нещо друго ... вярно е ,че героите не са толкова добри, вярно е ,че Кейн прекалено много се показва и така мистерията около него се губи ... вярно е ,че филмчетата са по-назад от TS ...

НО ... да не я сравняваме със TS тя си е била за времето по-дяволите дори TW не се прави от WW какво можеш да искаш в този случай ... това което са постигнали е очудващо много спрямо ламерщината на EA а продажбите са главоломни ....

Много може да се иска... но кампанията на като цяло общо погледнато е страшна, става за филм на 100% ....

Идеята със темпъл прайм ... концепцията как идват извънземните е невероятна ... обединението на нод и гди Кейн се завръща ... Нод докопват портал към други планети лол, признай ,че не е за изхвърляне ... вярно липсват батални сцени ... вярно слаба актьорска игра ... и абсурдизма ,че можем дори да си помислим да надвием извънземните, но наистиан е пленяващ сюжета ... не бих казъл ,че е толкова зле колкото го изкарваш ...

:)

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юни 2007 21:25

....Мен па ме радват кампаниите със Совиета на РА2:Юри'с Ревендж :) .... бати кефа

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юни 2007 22:51

The Dutchman написа:
НО ... да не я сравняваме със TS тя си е била за времето по-дяволите дори TW не се прави от WW какво можеш да искаш в този случай ... това което са постигнали е очудващо много спрямо ламерщината на EA а продажбите са главоломни ....

Истина говориш, като за ЕА това е един изключително добър продукт като за мене в класацията седи по-нагоре само BFME 1(2-ката е боклук по всички параграфи).

The Dutchman написа:
Много може да се иска... но кампанията на като цяло общо погледнато е страшна, става за филм на 100% ....

Качеството е едно от най-добрите, за това спор няма, но все още немога да разбера защо са махнали филмчета като тези при условие, че ако ги бяха сложили атмосферата щеше да е на по-високо ниво. Директора трябва да се смени.

The Dutchman написа:
Идеята със темпъл прайм ... концепцията как идват извънземните е невероятна ... обединението на нод и гди Кейн се завръща ... Нод докопват портал към други планети лол, признай ,че не е за изхвърляне ... вярно липсват батални сцени ... вярно слаба актьорска игра ... и абсурдизма ,че можем дори да си помислим да надвием извънземните, но наистиан е пленяващ сюжета ... не бих казъл ,че е толкова зле колкото го изкарваш ...
:)

Проблемът е в началните и завършващите сцени, не в бойните, непомня да е имало такива в играта. Просто след като завършиш мисия да видиш една филмче като това си заслужава главоблъскането. Също така и цялата концепция се промени. Преди човешката раса се бореше за контролирането на ресурс разпростиращ се из цялата планета унищожаващ всичко до което се докосне. Беше сблъсък на идеология и битка за бъдещето(независимо с коя страна играеш). Дърварите дотолкова искаха да запазят това състояние, че отрекоха всички извънземни машини с изключение на Тасидъса и казаха, че са направени от Кейн. Това е атмосферата върху, която бяха изградени основите на първите две игри, атмосфера, която вече неможе да се почувства.
И най-важното, след като завърших кампанията почувствах на GDI(нея я свърших втора) имах чувството, че с Нод само съм направил попеда само, за да не излезе, че като играя с Братството губа. Защо? Когато свършиш с GDI имаш контрол над целият свят(без Австралия) и си смазал Нод и извънземните. С Нод си се докопал до една кула и почти не са ти останали сили, нещо което тактично не се споменава, а каквото и да казват тези от ЕА Братството има нужда от работна ръка, за да съществува и Кейн никога не би жертвал толкова голяма част от Нод за един съмнителен къс технология от раса, която неможе да победи GDI.

Въпреки това с кеф ще изиграя кампанията, която ще предложи експейжъна.

Профил

Аватар
В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2
Заглавие:
Публикувано на: 21 Юни 2007 02:52

Може ГДИ да печелят планетата,но на каква цена :)
И това,което остава въобще планета ли е :)

Профил ICQ

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Юни 2007 09:40

High_voltage написа:
The Dutchman написа:
и определно сега си заслужава да играеш Нод

Не знам какво трябваше да означава това. NOD бяха най-силната раса преди този пач. Не съм разглеждал промените, но моите очаквания, както и очакванията на наистина разбиращите от тази игра, бяха че NOD ще бъде nerf-нат.

След пача ги направиха най-слабата раса. Чууудесно. ;р

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Юни 2007 13:09

Telba написа:

Не съм изтеглил играта още , може ли кратко инфо за кампаниите какво точно се случва ?
НОД губят ли ?!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Юни 2007 17:36

EvilHead написа:
Telba написа:

Не съм изтеглил играта още , може ли кратко инфо за кампаниите какво точно се случва ?
НОД губят ли ?!

Няма да ти кажем.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 22 Юни 2007 09:00

Кажете верно каква е развръзката :) .

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юни 2007 13:11

Дае хайде де и без това поне 1 месец ще играя Сингъл :] . Ае каква е развръзката ?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 29 Юни 2007 11:50

аз чак сега видях че има пач 1.05 (свалям го в момента)
ама искам да попитам как играете мулти с хамачи ли или става и онлайн игра.

п.с. Ся пробвах онлайн игра ама нещо не мога се регистрирам на края на регистрацията ми иска некаф сд кей помогнете плс..

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Юни 2007 16:23

XVII
The Land of Nod
From breakfast on through all the day
At home among my friends I stay,
But every night I go abroad
Afar into the land of Nod.

All by myself I have to go,
With none to tell me what to do--