Годишни оценки
-
sergeantrh0
- Бижутера
- Обратна връзка:
е браво на тебе,обаче аз продължавам да повтарям,че си извънземен† iMMortality † написа:Еми шансБижутера написа:абе бате ти си некъв извънземен....† iMMortality † написа:10 клас -5,76
играеш футбол,баскетбол,най-добрия играч на фифа във форума,пълен отличник![]()
дай некой съвет как ги съчетаваш тия работи по такъв прекрасен начин
.Също пия доста честичко
.Е просто като се стегне човек всичко става
.Също изкарах 1 сертификат за владеене на немски иии скоро тръгвам на курсове за advanced english
След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
Доброволно останах на поправка по математика
Алтернативата беше твърдо 4 за годината. Ъх, ми по-добре сега на поправка, отколкото догодина на повишителния.
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
LordOfDarkness написа:Доброволно останах на поправка по математикаАлтернативата беше твърдо 4 за годината. Ъх, ми по-добре сега на поправка, отколкото догодина на повишителния.
Всъщност не е така.. На повишителните в 12ти клас, учителите се оптиват да ти помогнат. Аз тази година се явих на български. 2 деня преди изпита(на самия бал), даскалката по бг ми каза, които ще се 4те автора(явявах се на всички години, т.е можеше и данте да ми се падне.) И с малко късмет от 3.25, което трябваше да имам, в момента имам 5.63.
Това, което разбрах от математиците, е че ако се явяваш на клас, задачите не са кой знае колко трудни. A на изпита за всички години, им решиха 2 задачи от 4 -_-' . Така че повишителни ФТВ!
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Завърших 4 клас- 3,02 
[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
-
start.a.war
- Angel Of Death
- Обратна връзка:
Пише се иЗпит, бе калит. Как няма да имаш две...Darth Aheron написа:Да , ама тва е испит след 8-ми клас задължителен за подготвителните класове ...Jorix написа:Сега ще те изключат от даскалото,и ще те пратят в концлагер за тъпаци...Нищо няма да стане,голема работа че имаш 2Darth Aheron написа:Имам 2 на испита след 8-ми клас подготвеОще не са ни го върнали , но съм почти сигурен . Ся какво
?
.
Знам кво е и аз съм правил такъв.Боли те фара колко имаш тая оценка никаде не влиза.И 6 да имаш и 2 да имаш няма значение.Darth Aheron написа:Да , ама тва е испит след 8-ми клас задължителен за подготвителните класове ...Jorix написа:Сега ще те изключат от даскалото,и ще те пратят в концлагер за тъпаци...Нищо няма да стане,голема работа че имаш 2Darth Aheron написа:Имам 2 на испита след 8-ми клас подготвеОще не са ни го върнали , но съм почти сигурен . Ся какво
?
Спокойно, двойкаджията!
Има още 2 шанса да изкараш повече от 2 на иЗпита.
Ако не успееш първия път, имаш още два опита.
Първия опит е за леко изостанали, но останеш ли за трети път, те признавам за дебил.
Ако и него не вземеш, ще повтаряш годината или ще те изключат.
ПП:Направете верно концлагер за малоумни.
Първия опит е за леко изостанали, но останеш ли за трети път, те признавам за дебил.
Хм не го знаех тва.Възможно е...Ма ако имаш 2 верно тряя си тапунгер,аз имах 4.75 на тоя изпит като цяла година нямах над 3 по френски[PCMP]Куц Пръч написа:Спокойно, двойкаджията!