Събирам екип за Сървър на Lineage Interlude/C5

Игри за PC
Аватар
Gandalf, the white
Обратна връзка:

Събирам екип за Сървър на Lineage Interlude/C5

Мнение от Gandalf, the white »

Искам да попитам дали има желаещи да се присъедният към екипа засега сме 4 поне още 1-2.Самият сървър ще бъде с нормални рейтове,евенти ще се организират всеки ден.Трябват ми инструкциите за правене на сървър и ще го направя а човека с най - мощния комп от екипа ще държи самия сървър.Всеки член ще си има задължение.

За желаещите:PM skype:myxata_tepopucm
www.primera-bg.com - Българският сайт за Примера Дивисион! Заповядайте всички :)
Zero-Blade
Обратна връзка:

Мнение от Zero-Blade »

Събирам екип за предотвратяване на създаването на все повече и повече нуубски сървъри на каквито и да било MMORPG-та. Желаещи?
Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
Аватар
---
Обратна връзка:

Мнение от --- »

ZB, count me in
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

@ZB
Amen to that.
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Аватар
OnePageLife

Re: Събирам екип за Сървър на Lineage Interlude/C5

Мнение от OnePageLife »

Gandalf, the white написа:Искам да попитам дали има желаещи да се присъедният към екипа засега сме 4 поне още 1-2.Самият сървър ще бъде с нормални рейтове,евенти ще се организират всеки ден.Трябват ми инструкциите за правене на сървър и ще го направя а човека с най - мощния комп от екипа ще държи самия сървър.Всеки член ще си има задължение.

Не знаете с какво сте се хванали. За да се играе от много хора сървърът ви трябва да бъде дедикейтед, умопомрачително мощен, с възможност за бекъп на информацията през 15 мин на отделни хардове - т.е. трябва да инвестирате бая пара в техника. Ако не е такъв, дори и да има 500 човека на него, ще крашва през ден. Ще има уайп през месец... Няма да задържите аудитория. Така, че помислете пак преди да се хванете.
humanity... it is a thing, that is not meant to last...
Аватар
martinkfreеman

Мнение от martinkfreеman »

Gandalf, the white написа:Искам да попитам дали има желаещи да се присъедният към екипа засега сме 4 поне още 1-2.Самият сървър ще бъде с нормални рейтове,евенти ще се организират всеки ден.Трябват ми инструкциите за правене на сървър и ще го направя а човека с най - мощния комп от екипа ще държи самия сървър.Всеки член ще си има задължение.

Това е нещо като "Качествено уиски 50 стотинки бутилката".
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

Oткажи се.Многократно съм сетъпвал сървъри на какви ли не L2j версии, от c3 до interlude за да се кефим с приятелите.Не мога да се оплача, че лагваше или нещо такова, но компа ми ставаше неизползваем, наистина често дисконектваше без причина, но все пак беше добре за нещо фенско, за 5-10 човека.Но за да подхванеш нещо масово за 50-100-500 човека...Трябва ти отделна машина на която да не се играе, 1-2 GB рам, доста стабилен нет, бекъпване от време на време...Бих ви сетъпнал и оправил сървъра, и сайт бих направил, не е там проблема, ама нямате необходимите ресурси, камо ли пък знания....
Аватар
fastsamorai

Мнение от fastsamorai »

За да направите добър сървър вие трябва да инвестирате някакви пари ако искате масова игра от 500-1000 играчи.
Всичко е хаос,а хаосът е хармония,туршията е хаос и животът е туршия и всички сме в нея!
Аватар
`Brainiac

Мнение от `Brainiac »

Правя Lineage C7 желаещи?
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

а)4ма човека екип на l2 server,но никой от тях не разбира от l2 сървъри,дори създаване.
б)ЧУдно ми е колко хора имат ПЕРСОНАЛЕН КОМПЮТЪР,който да поддържа добър сървър...но какво толкоз,стабилна интернет връзка,гигабайти рам,качествено охлаждане,процесор на ниво...сигурен съм,че всеки,който има акъл да сев ключи може да си позволи такъв.
в) developer-управяне на хилядите бъгове и нередности...трябва си добър програмист.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аватар
Бижутера
Обратна връзка:

Мнение от Бижутера »

абе щом човека търси хора,значи си е направил добре сметката :!:
След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
Аватар
`Brainiac

Мнение от `Brainiac »

да и аз така мисля
Трябват ми инструкциите за правене на сървър
той човека идея си няма от програмиране сървър ще прави...
Изображение
който иска да бъде ухапан - цък
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Бижутера написа:абе щом човека търси хора,значи си е направил добре сметката :!:
Напротив.Той е поредният,който мисли,че може да направи сървър от нищо.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Pesho_1

Здравей!

Мнение от Pesho_1 »

Не искам да се получава като "изхваляне" но съм си купил сърваър машина за 3500 лв. Проблема ми е, че много искам да си направя сърваър за "lineage". Ако някой иска да ми помогне нека пише, съгласен съм и да заплатя труда на човека който ми помогне. :IMNOOB:
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Дал си 3500 лв да си направиш сървар на Лайнеидж,а не знаеш дори как се прави?
Аватар
Gipo

Re: Здравей!

Мнение от Gipo »

Pesho_1 написа:Не искам да се получава като "изхваляне"...
Не искам да прозвуча като учител, но такава дума не съществува в българския език.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
cosmo183
В момента играе: Lineage 2 ---> pravq server ; ]

Мнение от cosmo183 »

Изкам да кажа на хората който изкат да направят сърварче : ) Не е трудно но трябва ти добра щайга ; ) а като цяло като направиш сървара ти трябва и хелп от някой : ) аз си помагам с един амереканец и доста ме хелпва в това : ) скоро ще напрвя и сайта ! имам и въпрос към това !как точно се пускаха евентите :?: мерси предварително !
Публикувай отговор