В тази обстановка на мен ми хрумна да направя още една тема "Кой е любимият ви кечист?",но този път премахвайки недоразумията на първата анкета(липса на някои кечисти като Кейн и Гробаря).Айде поствайте,че нали знаете-с пост всичко се постига.
Кой е любимият ви кечист?(expanded new version)
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
Кой е любимият ви кечист?(expanded new version)
Форумът е замрял.Някои се пекат на плажа,разплули голите си тела.Други се наливат с вода вкъщи,на хладно,пуснали климатика си и легнали на дивана.Малцина са останали пред компютъра,вперили очи в героя си,убивайки поредния монстър с магия,правещи фраг,контролиращи армии или минавайки за n-ти път любимата си писта с някое "дзверско" возило.От тези хора още по-малко са хората,пищещи с треперещи пръсти постове в любимия си форум-този на PC Mania.
В тази обстановка на мен ми хрумна да направя още една тема "Кой е любимият ви кечист?",но този път премахвайки недоразумията на първата анкета(липса на някои кечисти като Кейн и Гробаря).Айде поствайте,че нали знаете-с пост всичко се постига.
На мен любимият ми кечист е Скалата-може и да не се бие вече,но си остава най-големия шоумен във федерацията,бил се някога.Освен това има страшно излъчване и яки хватки,а на всичкото отгоре е любимец на публиката. 
а.к.а. Nixon
http://bulgariansounds.blogspot.com/
http://bulgariansounds.blogspot.com/
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
- Pеnnywise9198
-
In Too Deep
- В момента играе: да бед гай
- shub niggurat
- Обратна връзка:
- Stalker-san
- NoName
- В момента играе: Белот ...
- Обратна връзка:
Бат Киро смока от съседния блок , Васко Жабата и Салито ... пият по кило и половина мастика на човек без мезе. Е'тва са истински кечисти ...
ебам ги онея измислените дето ги дават по телевизора ...
хаах
Only god can judge me , is that right ?
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
NoName написа:Бат Киро смока от съседния блок , Васко Жабата и Салито ... пият по кило и половина мастика на човек без мезе. Е'тва са истински кечисти ...ебам ги онея измислените дето ги дават по телевизора ...
хаах
Ахахахахаххаха !!!
Некав 60 годишен на село изпил едно кило мастика, след което припаднал и умрял почти веднага :Р Кръчмонафти !!!
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
ахаха.. а на мен - вториятPеnnywise написа:Галин Релефа и Гошо Карборатора...
Дееба първият дебил ми е адаш...
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- NoName
- Обратна връзка:
Еми то се иска, опит в тая област ... алкохола и вишето образование не прощават на никого ...Disturbеd написа:NoName написа:Бат Киро смока от съседния блок , Васко Жабата и Салито ... пият по кило и половина мастика на човек без мезе. Е'тва са истински кечисти ...ебам ги онея измислените дето ги дават по телевизора ...
хаах
Ахахахахаххаха !!!
Некав 60 годишен на село изпил едно кило мастика, след което припаднал и умрял почти веднага :Р Кръчмонафти !!!
Иска се класа ... хаххаа
- Silly Wizard
- Обратна връзка:
Да, ок, и какво му е геройското да умреш(кофти за човека, ама...)? Къде-къде по-кечистко е да си завържеш една кърпа за врата като наметало и да ходиш да крещиш къв голям герой си!(познавам идиот, който след литър и половина водка направи точно това и твърдеше, че е батман...)Disturbеd написа: Некав 60 годишен на село изпил едно кило мастика, след което припаднал и умрял почти веднага :Р Кръчмонафти !!!
Oh, there're sober men and plenty,
And drunkards barely twenty,
There are men of over ninety
That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.
- NoName
- Обратна връзка:
Галин Релефа ... хахаха Тва много яко звучи ...The Chameleon написа:ахаха.. а на мен - вториятPеnnywise написа:Галин Релефа и Гошо Карборатора...
Дееба първият дебил ми е адаш...
Един приятел ми разправяшe за някакво момиче дето й викали Таня Дъмбела ...
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
The Mad Hatter написа:Да, ок, и какво му е геройското да умреш(кофти за човека, ама...)? Къде-къде по-кечистко е да си завържеш една кърпа за врата като наметало и да ходиш да крещиш къв голям герой си!(познавам идиот, който след литър и половина водка направи точно това и твърдеше, че е батман...)Disturbеd написа: Некав 60 годишен на село изпил едно кило мастика, след което припаднал и умрял почти веднага :Р Кръчмонафти !!!
Не че е геройско, просто се сетих, като прочетох любимците на NoName.
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
- Silly Wizard
- Обратна връзка:
Да бе, то как няма да се сетиш за такива ексцесии като чуеш любимците на NoName...
Иначе като гледам съвременните кечисти по имена... я да им пуснем Кире Гръчата да ги смота набързо, к'во ще кажете?
Иначе като гледам съвременните кечисти по имена... я да им пуснем Кире Гръчата да ги смота набързо, к'во ще кажете?
Oh, there're sober men and plenty,