Имах предвид че понеделник ми е най-удобноDisturbеd написа:Понеделник пиене, така че аз за вторник съм наивт.
Баскетбол?
- † iMMortality †
- † iMMortality †
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
-
In Too Deep
- В момента играе: да бед гай
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
Ми аз за тва питам - да знам кой ще дойде и кога му е най-удобно
Предполагам, че веднага след акто свършим даскало ще е най-добре за всички, ама аз да си питам. А времето е точно като за баскет
Само трябва да си вземем МНОГО вода 
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
[ДВЕМ]Steve написа:Пичове аз съм навит да дойда-ама да стане сериозна игра и да няма някакви пълни инвалиди които(футболистчета) само скачат,бутат се и дори не знаят правилата
E не сме НБА все пак. Кой колкото може. Аз не съм добър изобщо. Не виждам лошото да играят и "инвалиди" - всички са учат. Важно е желанието за игра и забавата. Нали за това се играе все пак?
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Имам предвид поне да знаят правилатаDisturbеd написа:[ДВЕМ]Steve написа:Пичове аз съм навит да дойда-ама да стане сериозна игра и да няма някакви пълни инвалиди които(футболистчета) само скачат,бутат се и дори не знаят правилата
E не сме НБА все пак. Кой колкото може. Аз не съм добър изобщо. Не виждам лошото да играят и "инвалиди" - всички са учат. Важно е желанието за игра и забавата. Нали за това се играе все пак?
-
Мr.Anderson
Ето това имам предвид,че няма да се играе ужесточено за победа а за забавление.Поне да се разграничаваме от товаDisturbеd написа: Важно е желанието за игра и забавата.
А колкото до @Forum-не винаги е така
-
Мr.Anderson