Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Дек 2006 20:54
Andrey358 написа: Цитат: едит: Четейки разказа ти сега страшно много ми се доигра Стар Крафт. М да, то това беше и целта на разказа, хората да не забравят тази велика игра. Разбирасе изключително се радвам и на хора като Иво които се кефят на разказа без да са фенове на играта.
А това не се отнася за мен, така ли?
Честно, колкото и пъти да стартирам играта, компютъра ми разбива фантазиите.Просто не мога да я играя и това е.Много ме е яд, ама нейсе.Виж, разказите на тема СтарКрафт ме кефят много, понеже си падам по фантастиката.Затова много се израдвах на този.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Дек 2006 03:55
†Soul Hunter† написа:
Цитат: А това не се отнася за мен, така ли?
Извинявай не знаех че не я играеш. Ако ти е трудно почни първо с кодовете и аз така се научих. Ето някои:
operation cwal за бързо развитие
show me the money за пари
black sheep wall за разкриване на картата
food for thougth за лимит
the gathering безкрайна енергия
power owerwhellming безсмъртие /т'ва не съм сигурен дали се пишеше така все пак не съм писал тези кодове отдавна/
Препоръчвам ти да играеш с първите три кода.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Siedun
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Юни 2007 19:51
Покрай предстоящето излизане на Starcraft2, всички новини, слухове и цялото това напрежение реших да възродя тази невероятна тема!Нека и по-новите юзери във форума, а и по-старите ,които са я изпуснали, да я видят.Всеки трябва да има възможност да се докосне до този страхотен разказ !
___________________________________ "The game of catch has never been so fun"-inventor of the hand grenade
|
|
|
|
|
fastsamorai
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Юни 2007 19:55
Това е наистина много добро много ми хареса продължавяй така.
___________________________________ Всичко е хаос,а хаосът е хармония,туршията е хаос и животът е туршия и всички сме в нея!
|
|
|
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Юни 2007 20:31
Ми той замина за Америка автора.
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2007 03:41
Отварям си аз, съвсем случайно, творческия форум и какво да видя, разказа ми пак е на мода. благодаря на Siedun че възроди темата, ще се радвам ако бъде прочетена от други хора, които са я пропуснали докато още я пишех.
Били като съм в Америка к'во да не съм на другия край на света... ъ-ъ-ъ т.е на другия край на сета съм, но и тука има интернет, така че ще си пишем. Иначе в момента не пиша разказ, но събирам творческо вдъхновение. Като се прибера на първи октомври, ще ви изненадам приятно;)
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2007 08:14
Aз скоро ще взема да ги прочета отново,имаш време за следващата глава;)
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Siedun
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юни 2007 00:51
Andrey358 написа: Отварям си аз, съвсем случайно, творческия форум и какво да видя, разказа ми пак е на мода. благодаря на Siedun че възроди темата, ще се радвам ако бъде прочетена от други хора, които са я пропуснали докато още я пишех.
Били като съм в Америка к'во да не съм на другия край на света... ъ-ъ-ъ т.е на другия край на сета съм, но и тука има интернет, така че ще си пишем. Иначе в момента не пиша разказ, но събирам творческо вдъхновение. Като се прибера на първи октомври, ще ви изненадам приятно;)
Кога ще обявиш темата на разказа?
___________________________________ "The game of catch has never been so fun"-inventor of the hand grenade
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юни 2007 02:49
Siedun написа: Andrey358 написа: Отварям си аз, съвсем случайно, творческия форум и какво да видя, разказа ми пак е на мода. благодаря на Siedun че възроди темата, ще се радвам ако бъде прочетена от други хора, които са я пропуснали докато още я пишех.
Били като съм в Америка к'во да не съм на другия край на света... ъ-ъ-ъ т.е на другия край на сета съм, но и тука има интернет, така че ще си пишем. Иначе в момента не пиша разказ, но събирам творческо вдъхновение. Като се прибера на първи октомври, ще ви изненадам приятно;) Кога ще обявиш темата на разказа?
"До Юта и назад" ?
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Юни 2007 08:16
Хе-хе, то да беше само до Юта... През тази една година ми се случиха доста... как да се изразя, необичайни неща, от които ходенето ми до америка е само малка част, и действително мисля да напиша разказ от първо лице, по действителен случай:)
Но иначе не това имах предвид, имам почти изчистена концепция за фентъзи разказ както и една...романтична комедия, която започнах преди да замина и възнамерявам да я продължа още докато съм тук, стига да си взема собствен комп, понеже в момента използвам тоз на съквартиранта
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Юни 2007 12:46
Пиши пътеписа. Фентъзито се изтърка отвсякъде, всеки си е пробвал моливчето в тая работа. Пътеписите обаче могат да разкрият много за собствените ти наблюдения върху обществата по света. Ду ит. Ду ит!
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юни 2007 20:23
Споко има време за всичко
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Окт 2007 18:46
пич прочетох разказа на един дъх (е на 2-3 де ) и мога да кажа че супер просто нямам думи
поста го пиша да възрофя малко темата, всеки трябва да го прочете този разказ
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Окт 2007 04:34
Andrey358 написа: СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА: ... MetalGearRex ...
Оле, това като го прочетох, направо ми се вдигнаха въшките!
Пич, мерси много, че си ме споменал, макар и всъщност доста малко да следих разказа ти (поради простата причина, че колкото и да ми се иска, нямам времето да го прочета (аз напоследък и доста рядко чета книги, и то само като не съм на компа)). Адски много се радвам, че съм ти бил полезен с нещо. Мерси отново!
Колкото до разказът... докъдето съм го прочел (май към 10-та глава), беше много интересен, оригинален и добре написан. Категорично това е един от най-добрите текстове, пускани в този форум.
Всичко най-хубаво на теб и дано продължаваш с творчеството, защото си струва (в това съм се убедил)!
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Дек 2007 01:17
Ех,човек,тва е райски яко произведение,прочетох го от първата до 34-тата.Регистрирах се във форума,за да мога да напиша впечатленията си и за да възродя темата,отново.Впечатленията си няма да успея да ги изразя както подобава,но понеже ме мързи,а пък и са наистина големи ,за да ги опиша,ще кажа ,че само очите ми имат силата да изразят чувствата ми към разказа ти.Както и да е,сигурно прекалих,малко или мн,но изводът е един : разказът си е страхотен,дори и с недостатъците си!
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Craft-live Публикувано на: 17 Мар 2010 15:34
Изкопавам този разказ по случай излизането на бетата на Starcraft 2. Enjoy.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Star Craft-live Публикувано на: 29 Апр 2010 22:38
Max Payne написа: Изкопавам този разказ по случай излизането на бетата на Starcraft 2. Enjoy. Спести ми един час нищоправене по информатика! Андрей разкъза е доста култов!
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Craft-live Публикувано на: 03 Апр 2022 02:51
Момци, най-нагло ще изровя тази тема по една проста причина. Това е темата, която ме накара да си направя профил във форума. Бях на 14, догодина ще чукна 30така. Стана ми едно такова милно за юношеските години и си препрочетох наново нещата, дето ме радваха тогава. Повечето ме израдваха и днес. Но най-много ме радва, че Форумът още го има и че старите пушки още пишат от време на време. Да ви кажа, кофти ми е, че не можах да се присъединя към тукашното общество по-сериозно. Засякох се веднъж-дваж в библиотеката на ЮФ с Алминатора и Моридин, отидох на две сбирки у (тогава) квартирата на Митко и Кирето. Но после нещата при мене яко се закучиха и всички тия контакти ги хвърлих на вятъра. С баце Наз и сърусенеца Хамо също не съм си приказвал от 10 години. Ако ме помнят, ще ми е много драго да си полафим пак. А тази тема тука си е класика и напълно заслужава да е на първата страница, както Огнена година. Сега виждам, че Андрей е издал книга, ще се опитам да я издиря.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Star Craft-live Публикувано на: 05 Апр 2022 10:22
Мисля, че работеше и по продължение на книгата, ама може и да греша.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Craft-live Публикувано на: 27 Юли 2022 12:07
R@Z0R написа: Момци, най-нагло ще изровя тази тема по една проста причина. Това е темата, която ме накара да си направя профил във форума. Бях на 14, догодина ще чукна 30така. Стана ми едно такова милно за юношеските години и си препрочетох наново нещата, дето ме радваха тогава. Повечето ме израдваха и днес. Но най-много ме радва, че Форумът още го има и че старите пушки още пишат от време на време. Да ви кажа, кофти ми е, че не можах да се присъединя към тукашното общество по-сериозно. Засякох се веднъж-дваж в библиотеката на ЮФ с Алминатора и Моридин, отидох на две сбирки у (тогава) квартирата на Митко и Кирето. Но после нещата при мене яко се закучиха и всички тия контакти ги хвърлих на вятъра. С баце Наз и сърусенеца Хамо също не съм си приказвал от 10 години. Ако ме помнят, ще ми е много драго да си полафим пак. А тази тема тука си е класика и напълно заслужава да е на първата страница, както Огнена година. Сега виждам, че Андрей е издал книга, ще се опитам да я издиря. Радвам се че си запазил такива топли чувства към нещата дето съм ги писал. И сори че чак сега виждам темата. Иначе имам книга казва се "Звездни Асове" и може да бъде изтеглена безплатно от официалния сайт. Има написана втора част, но не е публикувана още защото работя по нова редактирана версия на първата ми книга, защото когато я издавах не знаех още какво правя. Така че ако имаш търпение може да изчакаш за редактираната първа книга + втората книга. Или може да изчетеш първата и после да сравниш с редактираната версия. Ти си прецени.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|