Относно класацията
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Относно класацията
Правя тази тема понеже никой не ми отговори в темата за новия брой. Защо S.T.A.L.K.E.R. и C&C3 ги няма в класацията при положение, че S.T.A.L.K.E.R. беше на второ място, а C&C3 на четвърто? Ето линк към класацията в сайта ако някой не вярва: http://www.pcmania.bg/pollBooth.php?op= ... pollID=166
- <GLaDiaToR>
Re: Относно класацията
И аз чакам отговор на този въпрос.Indiana Jones™ написа:Правя тази тема понеже никой не ми отговори в темата за новия брой. Защо S.T.A.L.K.E.R. и C&C3 ги няма в класацията при положение, че S.T.A.L.K.E.R. беше на второ място, а C&C3 на четвърто? Ето линк към класацията в сайта ако някой не вярва: http://www.pcmania.bg/pollBooth.php?op= ... pollID=166
Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
изтървали сме всичко.

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
-
\m/___(>o<)___\m/
-
Der Meister
- Обратна връзка:
В следващия брой ще я има, но няма да е на второ място, защото няма да е толкова актуална вече. Все пак Сталкера излезе през март месец а те ще ми я слагат чак юли. И не се паля просто искам да разбера какво става. Ако някой мод каже, че е станала грешка примерно ще го разбера и ще престана да питам. Просто искам някой да отговори.[PCMP]Money™ написа:Да бе,к'во се палите толкова?![]()
В следващия брой сигурно ще я има.
- Edwin Odesseiron
- <GLaDiaToR>
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Ти видя ли изобщо линка с класацията? Това не е възможно, защото поне за Сталкера съм сигурен, че през целия месец беше на второ място след УоУ. Пък и дори да не е бил не може само в края на месеца да е получил толкова гласове, че да отиде на втори място. Мисли малко. За C&C3 не съм сигурен, но мисля, че и той беше през цялото време напред в класацията.Резовски Карагьоз написа:Взели са резултатите от класацията малко по-рано най-вероятно
И преди се е случвало
Ако това е така някой мод да каже.Резовски Карагьоз написа:Или някой е хаквал за да избута любимата си игра напред
И ТОВА се е случвало
-
Zero-Blade
- Обратна връзка: