Играта наистина след пача се получи страхотно , допълни се и човек може да и се наслади особенно любима ми е картата Щутгард ... невероятна карта изцяло бойни действия в град ...
The Arrow
22 Ное 2006 18:05 Мнения: 4480 Местоположение: София
Заглавие:
Публикувано на: 15 Юни 2007 09:52
Пичове, дайте малко тактики за развитие с Нод, че както и да се развия тъпите ЖиДиАй се ми излизат с мамути и зоун трупъри и няма смисъл просто аз като нямам свястна армия.
MARiNZ0
Заглавие:
Публикувано на: 15 Юни 2007 11:24
Ако си на версия 1.5 - Флейм танкове и базукари му е цаката
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
[SB] Soreo
Заглавие:
Публикувано на: 15 Юни 2007 11:52
Братя симпатизиращи на НОД присъеденете се към Скорпион Братсвото водено от мен Сорео ! Сложете пред ника си [SB] ! Нека дадем на форума светлина, червена светлина !
The Arrow
22 Ное 2006 18:05 Мнения: 4480 Местоположение: София
Заглавие:
Публикувано на: 15 Юни 2007 11:58
М още съм си на най-първата версия, която си идва с оригиналните дискове на играта, но проблематиката е че още съм в Англия па нямам свястен нет даси пачна играта така че още една седмица ще се чака. А да ви питам книжката по C&C3, по специално за Англия ми трябва датата.
Бе ако ще се връщаш във София имаш ли скайп нещо да се разбереме да се видиме та да ми я купиш аз ще ти я платя и т.н щот тука я няма ?
Rico
Заглавие:
Публикувано на: 15 Юни 2007 12:50
Аре бе заклетите НОДажий влизайте в Скорпион Братсвото, води ни свещенния Сорео! Влизайте и да разбиваме XZ (aka GDI)
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
Vermic
09 Авг 2005 20:59 Мнения: 11346 Местоположение: Rousse
В момента играе: опаааааа
Заглавие:
Публикувано на: 15 Юни 2007 15:19
[SB] Johnnie Rico написа:
Аре бе заклетите НОДажий влизайте в Скорпион Братсвото, води ни свещенния Сорео! Влизайте и да разбиваме XZ (aka GDI)
ХЗ не се признават за ГИЗ което доста зле.Ако се обявят за ГИЗ отивам при тях.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения