Автор |
Съобщение |
ROONEY
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юни 2007 23:03
†Soul Hunter† написа: Всъщност, и аз го обмислях от дълго време, и понеже не искам да флудя, както винаги ще използвам вече съществуваща тема, за да споделя мислите си.
Аз също напускам форума, т.е. вече няма да пиша тук.
Защо?
Погледнете темите на първата страница на общия. Погледнете и сегашните потребители. Освен две-три теми и два-три юзъра другото е боклук. С тези, които се имам, мога и да си говоря по Skype или ICQ. Няма нужда да влизам по три пъти на ден, надявайки се да разменя някоя културна дума с познатите си. А да срещам само тъпотия. Отвратен съм, и не ми се говори повече... Мисля, че схванахте за какво говоря.
Е, казвам чао на всички. Тези, които искат да разберат за името ми в скайп, да ми пишат на ЛС. Ще им кажа. А на останалите, които осрахте форума, казвам "чао". Надявам се повече да не ми се налага да се разправям с тъпотията ви.
На всички, които са мои приятели - сбогом, хора. Ще ми липсвате. Дайте да се чуем някой път по виртуалните пътища, а?
Сбогом и - аре със здраве!
Това е лоша новина Като цяло ти си един от най-здравомислещите и услуливи съфорумци които пазнавам.Защо заради 2-3 човека ще се отказваш-все пак човишката глупост е навсякъде не само в този форум
___________________________________ In God I Trust
Divided by loyalty united by grief
Kill`em all
a.k.a. ROONEY
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юни 2007 01:33
†Soul Hunter† написа: Всъщност, и аз го обмислях от дълго време, и понеже не искам да флудя, както винаги ще използвам вече съществуваща тема, за да споделя мислите си.
Защо?
Погледнете темите на първата страница на общия. Погледнете и сегашните потребители. Освен две-три теми и два-три юзъра другото е боклук. С тези, които се имам, мога и да си говоря по Skype или ICQ. Няма нужда да влизам по три пъти на ден, надявайки се да разменя някоя културна дума с познатите си. А да срещам само тъпотия. Отвратен съм, и не ми се говори повече... Мисля, че схванахте за какво говоря.
Е, казвам чао на всички. Тези, които искат да разберат за името ми в скайп, да ми пишат на ЛС. Ще им кажа. А на останалите, които осрахте форума, казвам "чао". Надявам се повече да не ми се налага да се разправям с тъпотията ви.
На всички, които са мои приятели - сбогом, хора. Ще ми липсвате. Дайте да се чуем някой път по виртуалните пътища, а?
Сбогом и - аре със здраве!
А бе, Soul, кво ти пука за всички, гледай си своите хора, гледай си своите теми, другите им тегли една майна.
А пък причините да се остане във форума са прости - от време на време се пръква някой като тебе, някой който може и мисли. Или пък някое хубаво разказче в Творческия. Или пък интересна тема с интересна дискусия, която си струва да се проследи. Вярно, рядко си е, но се случва. И винаги се е случвало.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Wile E. C.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юни 2007 01:53
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юни 2007 10:36
Sentry написа: †Soul Hunter† написа: Всъщност, и аз го обмислях от дълго време, и понеже не искам да флудя, както винаги ще използвам вече съществуваща тема, за да споделя мислите си.
Защо?
Сбогом и - аре със здраве! А бе, Soul, кво ти пука за всички, гледай си своите хора, гледай си своите теми, другите им тегли една майна. А пък причините да се остане във форума са прости - от време на време се пръква някой като тебе, някой който може и мисли. Или пък някое хубаво разказче в Творческия. Или пък интересна тема с интересна дискусия, която си струва да се проследи. Вярно, рядко си е, но се случва. И винаги се е случвало.
Мда а и бих казал,че ако не искаш да пишеш не пиши в общия,но поне в специялизирания винаги има смисъл
|
|
|
|
|
Kazim
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юни 2007 13:03
Сбогом, ще ми липсвате.
Обичам ви!
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юни 2007 19:46
Yeah, baby! Soul is BACK!!!
Няма, бе, хора, спокойно - няма да напускам. Бъзиках се. Вие пък хукнахте да ме спирате...
Благодаря ви за топлото ви приятелство, друзя - без вас съм нищо. И, Sentry - откъде е цитатът в подписа ти? Ако е книга, коя е, кажи ми да я зема, че само тези кратки изречения накараха кръвта ми да заври.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юни 2007 20:07
Да братлета, напускам ви - много ви обичам да знаете!
Следва сърцераздирателна вълна от постове на съфорумци които галят егото на "напускащия" към чиято той/тя всъщност се стреми.
Ще изчакам да постнете некви сърцераздирателни постове за мен след което ще ви кажа че се бъзикам.
Кво ви пука бе, гледайте си кефа и тва е.
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юни 2007 20:11
Отивам си.
Нот , немахте време дори да се зарадвате , райгт ? :/
Понеже досега бех по топика , дайте малко оф :
Алми верно ли е на 13 ? Т'ва обяснява ДОСТА , ако не и ВСИЧКО.
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юни 2007 20:13
†Soul Hunter† написа: Yeah, baby! Soul is BACK!!! Няма, бе, хора, спокойно - няма да напускам. Бъзиках се. Вие пък хукнахте да ме спирате... Благодаря ви за топлото ви приятелство, друзя - без вас съм нищо. И, Sentry - откъде е цитатът в подписа ти? Ако е книга, коя е, кажи ми да я зема, че само тези кратки изречения накараха кръвта ми да заври.
Ee тъкмо се зарадвах...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|