Автор |
Съобщение |
®SnOoPy™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2007 21:33
Първо ще си напиша некой неща за мене (10) ,а после ще си напиша 10 лигави работи... да има интрига
1.Уча за кулинар (готвач) о и за сервитьор в Тоха.
2.Нормален софийски дришльо съм
3.Преди се развличах с някои PC игри-Фифа и няколко куест игри,но вече не играя нищо
4.Станах киноман,но много малко филми ми харесват.Любим жанр:криминален,трилър,мистерия,комедия и екшън,мразя романтични комедий ...
5.Обичам почти всякакъв тип музика хип-хоп (не български(освен Ъпсърт) то няма де...), денс,малко поп,малко хаус,много малко метъл . Общо взето нямам изразен стил в музиката повече клоня към хип-хопа,но като се замисля от доста дълго време не съм слушал никакъв рап и определено не ми допада чалгата (не ме мразете за това)...
6.Мразя сервирането практика и самата учителка, за това всеки петък не ходя на училище (бил съм 3 петъка на училище от началото на 2-я срок...) ,но утре ще отида,за да ме оформи надявам се да мина от 3-те ми посещения там имам 3 оценки и 3те несправедливи и 3те пъти се карахме и с кеф ми идеше да и забия вилица във врата (поне си мечтая)
7.Нямам търпение да завърша догодина и да науча новината,че отменят матурите с още 1 година
8.Мразя адската жега,предпочитам,когато вали или е мрачно е разбира се и слънчевите дни ме радват,но тогава очите ме болят и се потя кат прасе ...
9.И аз имам претенций,че пиша грамотно
10.Някой ден искам да замина за Англия и да гледам мач на живо на Манчестър Юнайтед на Олд Трафорд срещу Ливърпул (доста ги мразя) (тъпа мечта,ама този отбор ми е слабост от дете)
--------------------
10 е толкова малко ...
--------------------
*А бе имам и куче немска овчарна 5 години казва се РЕКС естествено,а брат ми толкова беше против това име щото всяка 2ра немска овчарка е Рекс,ама накрая си остана Рекс Много си го обичкам
Казвам се Димитър (но мразя да ми викат така) и съм на 17 години е сега август живот и здраве правя 18
Оу някои интересни факта свързани с името ми, ами от 1ви до 8ми клас учих в училище на име "Хаджи Димитър",живея в квартал "Хаджи Димитър" и надушвам конспирация Обичам да се лигавя,да говоря простотий и да разсмивам хората,но живота напоследък доста ме очука и вече не съм такава лигня.
А сега лигавите:
1.Здрасти баце
2.Кажи 'що сакаш?
3.Ми къ мислиш ти?
4.В Русия съм,в русия съм мдара дудам
5.Къде отиваш ти моУже би?На работа едва ли не?
6.Кви са па тия челси,тия на вързано куче 'леб не мо'ат да дадат
7.Краси Радков е номер 1
8.Курец за Ливърпул
9.Най-добрия сериал,който съм гледал е Prison Break(любим актьор ми стана William Fichtner) след това Grey's anatomy и сега ме радва много доктор House.(за това сериозно говора)
10.Човека дето най-ме радва в тоя форум е Кире Гръчата
-------------------
*Sometimes things happen that are just out of your control
___________________________________ Finally Juny ends...
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2007 22:05
Кире_Гръчата написа: сеги че ти изпростеем у темата :Ф 1. Я сом Кире , по документи - КИРИЛ ШИБРЕВ 2. мразим цигани, турци, евреи и паразитни малцинства 3. от Драгоман сом ( оно си пише да го еба ) 4. у поделението ми измислиа прекоро Гръчата оти фанах едни глисти и за нула време се преплатих 5. наскоро лежах у затворо за побой над еврейска сган 6. работил съм у бкс-то у Мездра, ама ме уволниа, че пиех на работа 7. подозирам един от форумо за агент на МОСАД , ама он ако е толко смел да доде се покаже, алооо 88. епа зиг ой , хейлз , \o , 14 9. не се лигавим 10. тва десетото че си го запазим, ако некой иска да ми прати лично сообщенее да му го споделим
Стигнах до тук и остатъка от темата загуби смисъла си. Ти си машина, човече!
|
|
|
|
|
Graendal
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2007 22:26
Баничка, мазна топла баничка...
|
|
|
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2007 22:38
1.Мързи ме
2.The Exploited&The Casualties са ми любимите стрийт пънк групи
3.Обичам пуканки
4.Пиша фентъзи (поне така си мисля)
5. Чета фентъзи
6.гледам тъпо в стената
7.гледам тъпо към стената
8.гледам тъпо от стената
9.Уча у ПМГ
10. Sex Pistols RULZZZ!
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2007 22:49
The Chameleon написа: ...софист...
Това пък какво общо има?
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Reaver
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2007 23:33
Ако сутрин не спа до най-малко 10:30 после цял ден ме боли глава и съм сприхав. Е, освен ако не видя синеоко момиче. Има нещо странно, което ме привлича в сините очи, явно имам някаква мания за тях. Естествено, целият ден може да стане и още по-скапан, ако се мярнат скапаните гълъби наоколо... Мразя гълъбите. Когато видя някой да ми се мота в краката изпитвам почти непреодолимо желание да го изритам с все-сила. Естествено през повечето време не го правя, но това е друго. Пък и някой може да вземе да се заяде вместо да си гледа работата... което ме подсеща, че всъщност работя като сценарист... Всичко започна от този форум много отдавна. Ако не бях прописал тук вероятно нямаше да работя това сега. Е, с първия си профил тук съм пуснал много неща, така че... а, да имам три профила тук. Това сигурно е част от това, че обичам да оригиналнича и да композирам разни неща, да ги подбирам, да ги сложа едно до друго и да видя резултата. Което въобще не се връзва със състоянието на стаята ми, която е... е, в момента точно си е добре, но по принцип е пълен хаос. Адски неподреден съм и дори след като съм подреждал всичко е разбъркано. Ако беше така само с вещите щеше да е добре, но и с мислите съм така. Супер разсеяно същество, няма друго такова. Единственото време, когато са ми подредени мислите, е когато редя пасианс. Затова пък понякога се усещам, че редя по няколко едновременно и разбирам точно колко са ми подредени мислите.
Е, между другото обожавам You Can't Put Your Arms Around What's Already Gone на Roxette, поздрав за всички, които са прочели горната идиотщина.
___________________________________ A slight call afar is tempting me Like a whisper sweet or an awful scream I cannot ignore what I've always been I am leaving again - one last time?
|
|
|
|
|
®SnOoPy™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2007 23:37
Typical Hero написа: Ако сутрин не спа до най-малко 10:30 после цял ден ме боли глава и съм сприхав. Е, освен ако не видя синеоко момиче. Има нещо странно, което ме привлича в сините очи, явно имам някаква мания за тях. Естествено, целият ден може да стане и още по-скапан, ако се мярнат скапаните гълъби наоколо... Мразя гълъбите. Когато видя някой да ми се мота в краката изпитвам почти непреодолимо желание да го изритам с все-сила. Естествено през повечето време не го правя, но това е друго. Пък и някой може да вземе да се заяде вместо да си гледа работата... което ме подсеща, че всъщност работя като сценарист... Всичко започна от този форум много отдавна. Ако не бях прописал тук вероятно нямаше да работя това сега. Е, с първия си профил тук съм пуснал много неща, така че... а, да имам три профила тук. Това сигурно е част от това, че обичам да оригиналнича и да композирам разни неща, да ги подбирам, да ги сложа едно до друго и да видя резултата. Което въобще не се връзва със състоянието на стаята ми, която е... е, в момента точно си е добре, но по принцип е пълен хаос. Адски неподреден съм и дори след като съм подреждал всичко е разбъркано. Ако беше така само с вещите щеше да е добре, но и с мислите съм така. Супер разсеяно същество, няма друго такова. Единственото време, когато са ми подредени мислите, е когато редя пасианс. Затова пък понякога се усещам, че редя по няколко едновременно и разбирам точно колко са ми подредени мислите. Е, между другото обожавам You Can't Put Your Arms Around What's Already Gone на Roxette, поздрав за всички, които са прочели горната идиотщина.
Aлоо,сценариста-оля се бе братче ...
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
|
|
|
|
|
Pеnnywise9198
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2007 23:42
___________________________________ Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark,fear of the dark I have a phobia that someone's always there
|
|
|
|
|
®SnOoPy™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2007 23:53
Pеnnywise написа: :ImwithStooped:
Ше се оправиш некой баце спокойно още си малко детенце и ти е простено.
|
|
|
|
|
Pеnnywise9198
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2007 23:56
___________________________________ Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark,fear of the dark I have a phobia that someone's always there
|
|
|
|
|
Reaver
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юни 2007 00:11
®SnOoPy™ написа: Aлоо,сценариста-оля се бе братче ...
Пич, десет факта са, ни повече, ни по-малко. Ако ти трябва точкуване това си е твой проблем.
___________________________________ A slight call afar is tempting me Like a whisper sweet or an awful scream I cannot ignore what I've always been I am leaving again - one last time?
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юни 2007 01:23
1. Аз съм киноман . Филми вкъщи не гледам, но ходя на кино веднъж седмично
2. Държал съм рекорди за тичане 100м в три училища(разбира се във възрастовата ми група). Никой така и не ме надбяга, дори след като си повредих коленните връзки
3. Имам 4 котки... какво да направя, стечение на обстоятелствата
4. Много си харесвам краката
5. Като бях 1ви или 2ри клас попитах един приятел на баща ми:"Абе чичо Наско, ти какво предпочиташ - да ти набутат една макара бодлива тел в гъза или да се спуснеш по корем по пързалка от бръснарски ножчета?"
6. Ежедневно си губя времето с какви ли не глупости
7. Тия дни в кафето на университета пуснах едно момиче да ме предреди... защото има много яко дупе! Споделих впечатлението си с един колега и тя ме чу... скара ми се, а после седна до мен в следващата лекция и ми се хилеше като ряпа Оо
8. В 5ти клас избягах от момиче, защото искаше да ме целуне
9. В 6ти клас се случи същото
10. В 12ти клас си бях обезкосмил краката, после беше много гадно, щото боцкаше
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Kardinala
|
|
В момента играе: шах
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юни 2007 03:14
Гипо написа: 1. Аз съм киноман . Филми вкъщи не гледам, но ходя на кино веднъж седмично 2. Държал съм рекорди за тичане 100м в три училища(разбира се във възрастовата ми група). Никой така и не ме надбяга, дори след като си повредих коленните връзки 3. Имам 4 котки... какво да направя, стечение на обстоятелствата 4. Много си харесвам краката 5. Като бях 1ви или 2ри клас попитах един приятел на баща ми:"Абе чичо Наско, ти какво предпочиташ - да ти набутат една макара бодлива тел в гъза или да се спуснеш по корем по пързалка от бръснарски ножчета?" 6. Ежедневно си губя времето с какви ли не глупости 7. Тия дни в кафето на университета пуснах едно момиче да ме предреди... защото има много яко дупе! Споделих впечатлението си с един колега и тя ме чу... скара ми се, а после седна до мен в следващата лекция и ми се хилеше като ряпа Оо 8. В 5ти клас избягах от момиче, защото искаше да ме целуне 9. В 6ти клас се случи същото 10. В 12ти клас си бях обезкосмил краката, после беше много гадно, щото боцкаше
Ти си моя идол! Само, че аз и в университета бягам като се опитват да ме целунат... ХАХАХАХА
Междудругото аз нямам никакво намерение да си обезкосмявам краката - и аз имам хубави крака.
П.С. НЕ спя с чорапите!!!
___________________________________ жената е гладно, децата и той
|
|
|
|
|
Stalker-san
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юни 2007 10:56
1.Прекалено съм ънтру.
2.Никога не съм бил тру.
3.Иска ми се да съм тру.
4.Немога да бъда тру.
Сега сериозно:
1.Играе ми се хек.
2.Пие ми се бира.
3.Компа ми забива адски !
4.Наистина обаче Kittie са били слаби О.о (то това не е за мен де,нооо....ФАКТ Е!).
5.Днеска свърших това жялко "училище".
6.Преди 1 седмица ми разбиха сърцето
7.След една седмица ще ми го оправят.
8.Живея в Русе....За не чак толкова голямо съжеление.
9.Подяволите ходих 3 пъти в София и на 3-те пъти неможях да си взема тениска на еди коя си група... -.-... 40 кинта?
10.До чуване.
~SteamOfBlood
___________________________________ Chikushou, ore gozen sobou!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юни 2007 11:21
.
|
|
|
|
|
Sashakiss®
|
|
Мнения: 340 Местоположение: Armed Republic of Уестсайдско Село
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юни 2007 11:32
1.Казвам се Александър
2.Имам дегу
3.Уча в ГПЧЕ
4.Живея в Уестсайдско Село(Плевен)
5.Любимите ми стилове музика са Rap и Westside HipHop
6.Обичам да попръцквам(но не на публични места)
7.Голям фен съм на желе-бонбоните "Ментина"
8.Чета Библията
9.Не ме кефят игри по Втората световна
10.Обичам да сгъвам оригами
___________________________________ Новият ми личен сайт
Българският Soldat фенсайт
|
|
|
|
|
WolfMan™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юни 2007 13:21
Sashakiss написа: 1.Казвам се Александър 2.Имам дегу 3.Уча в ГПЧЕ 4.Живея в Уестсайдско Село(Плевен) 5.Любимите ми стилове музика са Rap и Westside HipHop 6.Обичам да попръцквам(но не на публични места) 7.Голям фен съм на желе-бонбоните "Ментина" 8.Чета Библията 9.Не ме кефят игри по Втората световна 10.Обичам да сгъвам оригами
11. Вчера напусна форума
___________________________________ Are you ready... Тo take one step.. Out to the wild... To be a wild wolf.. Then, follow me..
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юни 2007 14:02
1. Казвам се Любо.
2. Играя УоУ.
3. Обичам даскалото си.Прекарвам си жестоко там ( не говоря за учебния процес тбх )
4. Изпитвам влечение към стилните алкохолни коктейли
5. Обичам студена бира с цаца и лимонов сок.
6. Пилето е дебил.Ше видиш ти на кой ше викаш Шандрилка
7. Много често се карам с баща ми заради детското му държание.
8. Гледам сериалите по бтв
9. Ся ми се ядат кебапчета
10. Ама много...
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юни 2007 14:30
1. Купувам си списанието от 5 години и не смятам да спирам.
2. Градя кариера, която има за крайна цел да ме направи милионер.
3. Вярвам в чудеса, но не и че държавата ще се оправи.
4. Не пия, не пуша, въпреки че понякога просто не мога да се оттърся от изкушението на водката и сока.
5. Мастурбирам еднакво добре и с двете ръце.
6. В никакъв случай не искам да работя като земеделец, стругар, не дай си боже като кондуктор.
7. Страх ме е да не деградирам духовно и да завърша житейския си път пропит по кашоните.
8. Мразя циганите, турците, чалгарите, политиците, педалите, мутрите и контрольорите в градския транспорт.
9. Някои хора във форума са ми по-антипатични и от дакела на съседката.
10. Обичам да давам акъл, тъй като има доста нуждаещи се, а и моят е в излишък.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юни 2007 15:39
1. смърдя
2. мразя всички
3. имам 4 поправителни
4. искам да умра
5. май ставам емо
6. но не ми пука
7. още искам да умра
8. мразя ви
9. аз съм кретен
10. но въпреки всичко това, аз се обичам
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|