Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Бележник?
Публикувано на: 12 Юни 2007 21:16

Абе тая година така и не си извадих бележник /не питайте как съм стигнал до 12.06 без бележник, възможно е :)/. И проблемът е, че сега не мога да си намеря празен такъв, с който да завърша. Обикалях София Прес, книжарници, къде ли не и няма никъде?!

Някой да знае място където със сигурност има бележници останали или пък някой да има празен /от тази година/?

Need Help!

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Юни 2007 21:34

LordOfDarkness написа:
как съм стигнал до 12.06 без бележник, възможно е :)!

:shock:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Юни 2007 21:38

Вuddy написа:
LordOfDarkness написа:
как съм стигнал до 12.06 без бележник, възможно е :)!

:shock:

:shock: Indeed

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Бележник?
Публикувано на: 12 Юни 2007 21:38

LordOfDarkness написа:
Абе тая година така и не си извадих учебник /не питайте как съм стигнал до 12.06 без бележник, възможно е :)/.

Последно :lol:

Fear of the dark,fear of the dark
I have constant fear that something's always near
Fear of the dark,fear of the dark
I have a phobia that someone's always there

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Юни 2007 21:40

LordOfDarkness написа:
Абе тая година така и не си извадих учебник /не питайте как съм стигнал до 12.06 без бележник, възможно е :)/. И проблемът е, че сега не мога да си намеря празен такъв, с който да завърша. Обикалях София Прес, книжарници, къде ли не и няма никъде?!

Някой да знае място където със сигурност има бележници останали или пък някой да има празен /от тази година/?

Need Help!

Не искам да прозвучи грубо, но мога спокойно да ти кажа, че си доста пре*бан...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Юни 2007 21:54

Не съм преебан ако се намери бележник :)

Стигането е лесно. Продължаването е трудно. Аз ще мина с нмера за загубен бележник, ама се търси бележник.

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Юни 2007 22:08

Кв. Надежда-2 Бл.266, вход не знам, книжарницата се казва "Кайса" или нещо такова. Не съм от София :shock:

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Юни 2007 22:11

Dude, сигурен ли си? Просто това ми е сигурно на един час път и ще е много тъпо ако няма :/

Профил ICQ

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Юни 2007 22:38

Не мога да ти гарантирам, имай го като последна алтернатива. Мога да ти кажа утре по това време със сигурност дали има, дотогава...

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 12 Юни 2007 23:07

LordOfDarkness написа:
Абе тая година така и не си извадих бележник /не питайте как съм стигнал до 12.06 без бележник, възможно е :)/.

И аз имах подобна весела история миналата година. Октомври си изгубих бележника. Декември си купих нов и той тка си остана неподписан от класната и деректоара чак до май :D 8)

[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Юни 2007 23:18

Моя една година се беше затрил на рождения ми ден(24ти юни) и на следващия ден не е истина колко си изтърках подметките докато намеря от къде да купя.
Късмет с начинанието, LordOfDarkness, надявам се да намериш, най-малкото щото знам какво е чувството!

I am leaving again - one last time?

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Заглавие:
Публикувано на: 13 Юни 2007 06:02

За к'фо ти е бележник? Аз целия първи срок нямах, защото ме мързеше да се снимам, но си извадих, та сега в него имам цяла една оценка. :P

Иначе... Все ще има някъде, но е по-вероятно някой да има останал, отколкото да намериш в книжарница... Никоя книжарница не е на далавера да държи бележници до последно, та ги разкарват при първа възможност, а щом в София Прес няма... Разпитай из даскало, все някой трябва да има нещо останало излишно. ^^

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Юни 2007 07:42

Нищо не разбрах, деба.

Пичове, какъв е всъщност проблемът, с тези бележници?

При положение, че на пазара се намира ВСЕКИ документ, бланка, формуляр и т.н.,
липсата на уч. книжка ми иде непонятна. :roll:

Да не би да трябва заверка в даскало със стара дата?

Недоумявам, дееба.

Профил

Аватар
В момента играе: Knight online
Заглавие:
Публикувано на: 13 Юни 2007 08:34

ТРУПОНАРЕЗЕНинс

Всяка година бележниците се различават по нещо от предишната. За това някъде около 2 месеца след като започне учебната година, бележниците почват да изчезват от книжарниците.
Момчето явно някак е стигнало до тук БЕЗ изобщо да си копува и прави бележник и съответно в момента му искат такъв за да завърши.
Проблема му е, че учебната година свършва, следователно едно 99.99 % от книжарниците, много отдавна са се оттървали от бележниците валидни за тази учебна година.

Искам нещо обаче и на автора да кажа. Ако намериш бележник и решиш да минеш с номера за "изгубения бележник", ще ти трябва и платежна марка да залепиш на него. Не знам сега как е, ама аз около 3 пъти си губих бележника (даже последния в нас и после се оказах с 2 бележника, ама т'ва друга тема.) и брат ми веднъж. Оказва се, че намирането на платежна марка е също толкова мисия невъзможна, както и намирането на бележник към началото на втория срок. Така, че се оглеждай и за такова по аптеките и ако си намериш - копувай си 1.
Тази гадост ти я лепкат до снимката и се удостоверява, че това ти е втория бележник и Той е валиден.
(Некви глупости там.). Но също така, не знам дали без нея ще се навият да ти извадят бележника.

P.S. Добро утро на всички ;)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Юни 2007 08:44

Не мога да разбера какво ги прайте тия бележници - как може да си ИЗГУБИШ бележника и как може в час, когато ти го поискат, да не го носиш !? Той стои в раницата, защо изобщо някой ще си прави труда да го вади оттам постоянно, сякаш всеки ден си преглежда големите успехи, и общо-взето 5 пъти в годината го е донесъл, когато трябва класният ръководител да нанесе оценките за срока. Ако има някои по-стиснати у гъза даскали, пишат и забележи, па после "пу, дееба простия даскал". Не разбирам ква е тази селяния... Не говоря за вас де, вие тука си ги губите, отвеяни ученици такива. :D

Иначе прегледай всички книжарници у квартала и питай къде може да си намериш, ако те нямат. Може специално за теб да изкарат някой останал. :P

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Юни 2007 11:54

Сега и аз съм си губил бележника и доста съм ходил без бележник тогава имах поне една страница забележки в дневника,но само си седяха нищо не ми направиха.Но човек бих ти казал,че и ако си намериш бележник ако директора е злобен изрод едвали ще ти го потпише.И всичко зависи само от директора дали ще ти го подпечата ако ти откаже много си се наиграл.Тогава го замери с нещо остро в главата ще ти стане по-добре,но не мисли после,какво ще става освен,че родителите ти ще имат покана и изненада.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 13 Юни 2007 12:16

Ами аз 6ти клас си извадих бележник на 14 юни така че няма никакъв проблем :D .
А по темата в Перник има бележници :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Юни 2007 12:16

В нас има един празен бележник :lol: От Варна съм. :roll:

To be a wild wolf..
Then, follow me..

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Юни 2007 13:54

В нашта книжарница на даскалото има.. скоро купувах..

В 33-та, Люлин уча :D

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 13 Юни 2007 17:38

Аз като си купих бележника си, го сложих в чантата (раница за рамо), в най-малкия джоб. След като го дадох в началото на учебната година да ми го заверат, не съм го вадил оттам - нито за оценки, нито за забележки, само за оценки от втория срок (преди няколко седмици при мен, защото съм последна година).
В Благоевград не е по-различно. В книжарницата до училището, в което уча, купуват хиляди и пак свършват, като не остават за всички. Така е навсякъде, защото на много ученици им се налага да купуват по повече от една бройка, тъй като ги губят. Няма нищо странно, че не се намират.

Съвет - провери ли в Полиграфически комбинат "Димитър Благоев"? Може и още да има закътани по складовете бройки. Аз оттам си вземам цялата учебна литература.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com