Автор |
Съобщение |
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Бележник? Публикувано на: 12 Юни 2007 21:16
Абе тая година така и не си извадих бележник /не питайте как съм стигнал до 12.06 без бележник, възможно е /. И проблемът е, че сега не мога да си намеря празен такъв, с който да завърша. Обикалях София Прес, книжарници, къде ли не и няма никъде?!
Някой да знае място където със сигурност има бележници останали или пък някой да има празен /от тази година/?
Need Help!
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2007 21:34
LordOfDarkness написа: как съм стигнал до 12.06 без бележник, възможно е !
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2007 21:38
Вuddy написа: LordOfDarkness написа: как съм стигнал до 12.06 без бележник, възможно е !
Indeed
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Pеnnywise9198
|
|
|
|
Заглавие: Re: Бележник? Публикувано на: 12 Юни 2007 21:38
LordOfDarkness написа: Абе тая година така и не си извадих учебник /не питайте как съм стигнал до 12.06 без бележник, възможно е /.
Последно
___________________________________ Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark,fear of the dark I have a phobia that someone's always there
|
|
|
|
|
Dr. Bertruger
|
|
|
|
Заглавие: Re: Бележник? Публикувано на: 12 Юни 2007 21:40
LordOfDarkness написа: Абе тая година така и не си извадих учебник /не питайте как съм стигнал до 12.06 без бележник, възможно е /. И проблемът е, че сега не мога да си намеря празен такъв, с който да завърша. Обикалях София Прес, книжарници, къде ли не и няма никъде?! Някой да знае място където със сигурност има бележници останали или пък някой да има празен /от тази година/? Need Help!
Не искам да прозвучи грубо, но мога спокойно да ти кажа, че си доста пре*бан...
___________________________________ Gothic doesn't exist!
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2007 21:54
Не съм преебан ако се намери бележник
Стигането е лесно. Продължаването е трудно. Аз ще мина с нмера за загубен бележник, ама се търси бележник.
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2007 22:08
Кв. Надежда-2 Бл.266, вход не знам, книжарницата се казва "Кайса" или нещо такова. Не съм от София
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2007 22:11
Dude, сигурен ли си? Просто това ми е сигурно на един час път и ще е много тъпо ако няма :/
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2007 22:38
Не мога да ти гарантирам, имай го като последна алтернатива. Мога да ти кажа утре по това време със сигурност дали има, дотогава...
|
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Re: Бележник? Публикувано на: 12 Юни 2007 23:07
LordOfDarkness написа: Абе тая година така и не си извадих бележник /не питайте как съм стигнал до 12.06 без бележник, възможно е /.
И аз имах подобна весела история миналата година. Октомври си изгубих бележника. Декември си купих нов и той тка си остана неподписан от класната и деректоара чак до май
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
Reaver
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2007 23:18
Моя една година се беше затрил на рождения ми ден(24ти юни) и на следващия ден не е истина колко си изтърках подметките докато намеря от къде да купя.
Късмет с начинанието, LordOfDarkness, надявам се да намериш, най-малкото щото знам какво е чувството!
___________________________________ A slight call afar is tempting me Like a whisper sweet or an awful scream I cannot ignore what I've always been I am leaving again - one last time?
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юни 2007 06:02
За к'фо ти е бележник? Аз целия първи срок нямах, защото ме мързеше да се снимам, но си извадих, та сега в него имам цяла една оценка.
Иначе... Все ще има някъде, но е по-вероятно някой да има останал, отколкото да намериш в книжарница... Никоя книжарница не е на далавера да държи бележници до последно, та ги разкарват при първа възможност, а щом в София Прес няма... Разпитай из даскало, все някой трябва да има нещо останало излишно. ^^
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юни 2007 07:42
Нищо не разбрах, деба.
Пичове, какъв е всъщност проблемът, с тези бележници?
При положение, че на пазара се намира ВСЕКИ документ, бланка, формуляр и т.н.,
липсата на уч. книжка ми иде непонятна.
Да не би да трябва заверка в даскало със стара дата?
Недоумявам, дееба.
___________________________________ Нема таа, нема онаа.
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юни 2007 08:34
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
Всяка година бележниците се различават по нещо от предишната. За това някъде около 2 месеца след като започне учебната година, бележниците почват да изчезват от книжарниците.
Момчето явно някак е стигнало до тук БЕЗ изобщо да си копува и прави бележник и съответно в момента му искат такъв за да завърши.
Проблема му е, че учебната година свършва, следователно едно 99.99 % от книжарниците, много отдавна са се оттървали от бележниците валидни за тази учебна година.
Искам нещо обаче и на автора да кажа. Ако намериш бележник и решиш да минеш с номера за "изгубения бележник", ще ти трябва и платежна марка да залепиш на него. Не знам сега как е, ама аз около 3 пъти си губих бележника (даже последния в нас и после се оказах с 2 бележника, ама т'ва друга тема.) и брат ми веднъж. Оказва се, че намирането на платежна марка е също толкова мисия невъзможна, както и намирането на бележник към началото на втория срок. Така, че се оглеждай и за такова по аптеките и ако си намериш - копувай си 1.
Тази гадост ти я лепкат до снимката и се удостоверява, че това ти е втория бележник и Той е валиден.
(Некви глупости там.). Но също така, не знам дали без нея ще се навият да ти извадят бележника.
P.S. Добро утро на всички
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юни 2007 08:44
Не мога да разбера какво ги прайте тия бележници - как може да си ИЗГУБИШ бележника и как може в час, когато ти го поискат, да не го носиш !? Той стои в раницата, защо изобщо някой ще си прави труда да го вади оттам постоянно, сякаш всеки ден си преглежда големите успехи, и общо-взето 5 пъти в годината го е донесъл, когато трябва класният ръководител да нанесе оценките за срока. Ако има някои по-стиснати у гъза даскали, пишат и забележи, па после "пу, дееба простия даскал". Не разбирам ква е тази селяния... Не говоря за вас де, вие тука си ги губите, отвеяни ученици такива.
Иначе прегледай всички книжарници у квартала и питай къде може да си намериш, ако те нямат. Може специално за теб да изкарат някой останал.
|
|
|
|
|
fastsamorai
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юни 2007 11:54
Сега и аз съм си губил бележника и доста съм ходил без бележник тогава имах поне една страница забележки в дневника,но само си седяха нищо не ми направиха.Но човек бих ти казал,че и ако си намериш бележник ако директора е злобен изрод едвали ще ти го потпише.И всичко зависи само от директора дали ще ти го подпечата ако ти откаже много си се наиграл.Тогава го замери с нещо остро в главата ще ти стане по-добре,но не мисли после,какво ще става освен,че родителите ти ще имат покана и изненада.
___________________________________ Всичко е хаос,а хаосът е хармония,туршията е хаос и животът е туршия и всички сме в нея!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юни 2007 12:16
Ами аз 6ти клас си извадих бележник на 14 юни така че няма никакъв проблем .
А по темата в Перник има бележници
|
|
|
|
|
WolfMan™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юни 2007 12:16
В нас има един празен бележник От Варна съм.
___________________________________ Are you ready... Тo take one step.. Out to the wild... To be a wild wolf.. Then, follow me..
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юни 2007 13:54
В нашта книжарница на даскалото има.. скоро купувах..
В 33-та, Люлин уча
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юни 2007 17:38
Аз като си купих бележника си, го сложих в чантата (раница за рамо), в най-малкия джоб. След като го дадох в началото на учебната година да ми го заверат, не съм го вадил оттам - нито за оценки, нито за забележки, само за оценки от втория срок (преди няколко седмици при мен, защото съм последна година).
В Благоевград не е по-различно. В книжарницата до училището, в което уча, купуват хиляди и пак свършват, като не остават за всички. Така е навсякъде, защото на много ученици им се налага да купуват по повече от една бройка, тъй като ги губят. Няма нищо странно, че не се намират.
Съвет - провери ли в Полиграфически комбинат "Димитър Благоев"? Може и още да има закътани по складовете бройки. Аз оттам си вземам цялата учебна литература.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|