Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2007 12:22
<GLaDiaToR> написа: За нападналите ме, да спомена, че го казах в ироничен смисъл. Естесвено, че никога не бих направил подобно нещо
Фън да става и аз те ебавах.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
<GLaDiaToR>
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2007 12:35
The Chameleon написа: <GLaDiaToR> написа: За нападналите ме, да спомена, че го казах в ироничен смисъл. Естесвено, че никога не бих направил подобно нещо Фън да става и аз те ебавах.
Няма лошо
___________________________________ Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.
Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
|
|
|
|
|
Kazim
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2007 16:59
<GLaDiaToR> написа: The Chameleon написа: <GLaDiaToR> написа: За нападналите ме, да спомена, че го казах в ироничен смисъл. Естесвено, че никога не бих направил подобно нещо Фън да става и аз те ебавах. Няма лошо
И все пак никой не може да е сигурен, че не си правеше майтап :Р
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
|
<GLaDiaToR>
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2007 19:34
Казим написа: <GLaDiaToR> написа: The Chameleon написа: <GLaDiaToR> написа: За нападналите ме, да спомена, че го казах в ироничен смисъл. Естесвено, че никога не бих направил подобно нещо Фън да става и аз те ебавах. Няма лошо И все пак никой не може да е сигурен, че не си правеше майтап :Р
Така е. Но просто се доверете
изтървали сме всичко.
|
|
|
|
|
WolfMan™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2007 19:59
<GLaDiaToR> написа: Казим написа: <GLaDiaToR> написа: The Chameleon написа: <GLaDiaToR> написа: За нападналите ме, да спомена, че го казах в ироничен смисъл. Естесвено, че никога не бих направил подобно нещо Фън да става и аз те ебавах. Няма лошо И все пак никой не може да е сигурен, че не си правеше майтап :Р Така е. Но просто се доверете
Така е!!! Аз вярвам в теб, пиятелю
___________________________________ Are you ready... Тo take one step.. Out to the wild... To be a wild wolf.. Then, follow me..
|
|
|
|
|
<GLaDiaToR>
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2007 20:02
WolfMan™ написа: <GLaDiaToR> написа: Казим написа: <GLaDiaToR> написа: The Chameleon написа: <GLaDiaToR> написа: За нападналите ме, да спомена, че го казах в ироничен смисъл. Естесвено, че никога не бих направил подобно нещо Фън да става и аз те ебавах. Няма лошо И все пак никой не може да е сигурен, че не си правеше майтап :Р Така е. Но просто се доверете Така е!!! Аз вярвам в теб, пиятелю
Мерси за подкрепата
изтървали сме всичко.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|