Автор |
Съобщение |
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Бил Гейтс се дипломира :) Публикувано на: 08 Юни 2007 19:28
Днес Бил Гейтс завърши бакалавърската си степен и получи диплома от Харвард. Преди 32 години най-богатият човек на планетата прекъсна образованието си в престижното учебно заведение и основа Microsoft.
В речта си Бил Гейтс, който от години е виден филантроп, подтикна класа на завършилите бакалаври от випуск 2007 г. на Харвард да направят опит да премахнат неравенството в света.
http://www.dnes.bg
Да му е честито на нашия "кумир" ... Вече вишист... Дай боже всеки му...
В негова чест трябва да преименуват бакалавър на ВИСТАлавър...
Бил филантроп нашия...Ми как да не харесва хората които му пълнят редовно кесийката... Със сигурност към нас си пада повече мизантроп а?..Поне чувствата са взаимни...
ПП. Обаче тая снимка кърти гипсо-картон ...
Просто с тая горда физиономия няяха хаа попиляваме от смях...
ЦЪК... Не се сдържах просто :lol:
|
|
|
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юни 2007 19:32
Поне не е имал проблеми с разни мамини синчета, които се правят, че имат повече пари от останалите
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юни 2007 19:35
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
Limp
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юни 2007 19:41
Не виждам какво му е смешното!Сега е намерил време да се дипломира сега го е направил,а през останалото време е правил милиарди долари!Имал е амбицията,имал е знанията,имал е късмета и сега е най-богатият човек на света.Ако бях в същата ситуация и аз бих се гордял,че съм завършил независимо,че толкова късно.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юни 2007 19:43
На кого му е нужно образование, ако е имал уменията, които в университета не би могъл да научи. Бил Гейтс е пример за човек, който знае какво иска от живота си и как да го постигне.
|
|
|
|
|
fastsamorai
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юни 2007 19:48
Интересно наистина как този човек без да се е дипломирал е направил такова нещо и е станал велик.Този човек трябва да служи за пример.
___________________________________ Всичко е хаос,а хаосът е хармония,туршията е хаос и животът е туршия и всички сме в нея!
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юни 2007 19:48
Limp написа: Не виждам какво му е смешното!Сега е намерил време да се дипломира сега го е направил,а през останалото време е правил милиарди долари!Имал е амбицията,имал е знанията,имал е късмета и сега е най-богатият човек на света.Ако бях в същата ситуация и аз бих се гордял,че съм завършил независимо,че толкова късно. LIMP Както казах ... Дай боже всеки му...Няма спор че Баце ви Бил е символ на успеха...БИЛ е ИГРАЧ с главни букви...Това е тайната на неговия успех...Няма какво да си кривим душата всички сте гледали филмчето и знаете, че не е изкарал най-честните пари на света... Просто ми е смешна снимката по дяволите .... WolfMan™ написа: На мене тая тема не ми е интересна, защото тоя БилЧо въобще не ме вълнува
И кво то болеше че прочете темата та чак и писа в нея???И нас кво ни вълнува че тебе не те вълнува???
Чей, че се развълнувах...
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юни 2007 19:49
Като толкова му се възхищавате що не си платите Уиндоуса?
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
WolfMan™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юни 2007 19:57
На мене тая тема не ми е интересна, защото тоя БилЧо въобще не ме вълнува
___________________________________ Are you ready... Тo take one step.. Out to the wild... To be a wild wolf.. Then, follow me..
|
|
|
|
|
fastsamorai
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юни 2007 19:57
Аз го оважавам,но не мисля,че трябва да се сърдим за тези цени,защото просто за Америка и страните от Европа това си е напълно нормална цена.И какво да се прави,че тука заплатите са ниски мисля,че за тези неща трябва да търсим депотатите из кафетата.
___________________________________ Всичко е хаос,а хаосът е хармония,туршията е хаос и животът е туршия и всички сме в нея!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юни 2007 11:04
-Stormrаge- написа: Limp написа: Не виждам какво му е смешното!Сега е намерил време да се дипломира сега го е направил,а през останалото време е правил милиарди долари!Имал е амбицията,имал е знанията,имал е късмета и сега е най-богатият човек на света.Ако бях в същата ситуация и аз бих се гордял,че съм завършил независимо,че толкова късно. LIMP Както казах ... Дай боже всеки му...Няма спор че Баце ви Бил е символ на успеха...БИЛ е ИГРАЧ с главни букви...Това е тайната на неговия успех...Няма какво да си кривим душата всички сте гледали филмчето и знаете, че не е изкарал най-честните пари на света... Просто ми е смешна снимката по дяволите .... WolfMan™ написа: На мене тая тема не ми е интересна, защото тоя БилЧо въобще не ме вълнува И кво то болеше че прочете темата та чак и писа в нея???И нас кво ни вълнува че тебе не те вълнува??? Чей, че се развълнувах...
Я дай линк за този филм.
|
|
|
OnePageLife
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юни 2007 11:31
Цитат: Интересно наистина как този човек без да се е дипломирал е направил такова нещо и е станал велик.
Който краде има.
___________________________________ humanity... it is a thing, that is not meant to last...
|
|
|
|
|
Spock
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юни 2007 11:32
Duke написа: На кого му е нужно образование, ако е имал уменията, които в университета не би могъл да научи. Бил Гейтс е пример за човек, който знае какво иска от живота си и как да го постигне.
Много вярно казано, човек щом има желанието за нещо и положи голямо старание, нищо не е невъзможно.
Важното не е какво правиш, важното е да си най-добрия в това, което правиш.
___________________________________ What Really Matters...
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юни 2007 11:52
Кучтата пак се разлаяха...
Честно казано, да ви го набия и умниците.
Пълните гащите от завист, а?
Как никой не се сеща, че ако не беше омразния ви Windows, който всички ползвате, нямаше да сте тук и да плюете срещу човека, вместо да му благодарите, че е създал операционна система, толкова лесна за употреба, че дори изостаналите ви и неразвити детски умове да се справят с нея. И колко от вас, плюещите, си е купил оригинален Уин, че отваряте такива усти?
Като Windows смърди, минете на Линукс, а аз ще седя и ще ви се смея как половината от вас няма да могат да се оправят с него в близката половин година след инсталацията му.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Hell_Fire
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юни 2007 11:54
qko
___________________________________ Wounds so deep they never know!
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юни 2007 15:22
The Grim Reaper, ако не знаеш - операционни системи с графичен интерфейс и интернет комуникация си е имало и преди излизането на Уиндоус 3.0...а пък МСДОС 3.3 си е абсолютно откраднат ДРДОС...Мисля че никакъв технически прогрес не дължим на този тип.
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юни 2007 15:50
AlShu написа: The Grim Reaper, ако не знаеш - операционни системи с графичен интерфейс и интернет комуникация си е имало и преди излизането на Уиндоус 3.0...а пък МСДОС 3.3 си е абсолютно откраднат ДРДОС...Мисля че никакъв технически прогрес не дължим на този тип.
Ти работиш ли на споменатите от теб операционни системи?
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юни 2007 11:05
MacOS си бачка без проблем. Mac версиите на Adobe продуктите също се по-яки.
MacOS 6 (тогава се наричаше System 6) прекият конкурент на MS Windows 3.0, беше 100 пъти по-удобен, работещ и истинки многозачен (за разлика от MS Windows 3.х). MS Windows 3.х беше по-скоро shell за MSDOS, а не истинска операционна система.
Просто исках да кажа, че без компанията на Бил пак щяхме да имаме шарен интерфейс и интернет.(може би по-скъпи, но по-качествени)
Ти замислял ли си се защо MS е толкова популярна...определено не е защото продуктите им са най-добри, а защото са най-лансираните - чрез маса кражби, подмолни сделки и нелоялна дъмпингова политика. А вече след завзимането на пазара, чрез с мръсна политика и налагане на определени технически стандарти, е лесно да се запази този позиция.
Тук говорим за корпоративна политика, а не за техническа революция!
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юни 2007 11:09
- Честито дипломиране на мр Гейтс! -
ще кажа с цялото си уважение, на което съм способен.
Много си приличаме. Аз също направих първия си милион още преди са съм се дипломирал.
Така сме ние гъзарите, деба
___________________________________ Нема таа, нема онаа.
|
|
|
|
|
долу_админа
|
|
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юни 2007 11:46
Бака, бака (:
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|