Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юни 2007 17:20

Гипо написа:
Telba написа:
Л2 е пълна тъпня и грозотия...

А бе лимон. Провери моля ти се какъв енджин ползва ВоВ и какъв ползва Л2. Вземи пусни и двете игри на високи детайли и виж за какво става въпрос. Да кажеш - ВоВ има по-добра графика от Л2 означава всъщност - Аз не съм виждал Л2 през живота си. За това, кое е "тъпня" и кое не, няма да споря, всеки има право на мнение, но за графиката се изцепи лошо.
Или според мен са ви слаби машините и не можете да пуснете играта на нормални/високи детайли:P.
Е да ама за сметка на тва е по тежка.УоУ може да е с малко по слаба графика,но за сметка на това е МНОГО по лека.Ако става на въпрос,на ГВ графиката най ме кефи,ама за сметка на тва играта е най голямата боза :) От тука следва че графиката не е от голямо значение...

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юни 2007 17:25

Jorix написа:
Гипо написа:
Telba написа:

А бе лимон. Провери моля ти се какъв енджин ползва ВоВ и какъв ползва Л2. Вземи пусни и двете игри на високи детайли и виж за какво става въпрос. Да кажеш - ВоВ има по-добра графика от Л2 означава всъщност - Аз не съм виждал Л2 през живота си. За това, кое е "тъпня" и кое не, няма да споря, всеки има право на мнение, но за графиката се изцепи лошо.
Или според мен са ви слаби машините и не можете да пуснете играта на нормални/високи детайли:P.
Е да ама за сметка на тва е по тежка.УоУ може да е с малко по слаба графика,но за сметка на това е МНОГО по лека.Ако става на въпрос,на ГВ графиката най ме кефи,ама за сметка на тва играта е най голямата боза :) От тука следва че графиката не е от голямо значение...

:fingers:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юни 2007 17:29

Ghost Rider написа:
Jorix написа:
Гипо написа:
Telba написа:

:fingers:

PLS да не обръщаме темата на GW vs WoW.Такава вече има. А иначе от скрийншотовете,които гледах в новия брой,изгрежда,че играта е МНОГО добра9при положение,че сега започва да се развива).С удоволствие бих я пробвал ама не ми се дават 13 евро месечна такса. :( :(

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юни 2007 00:40

Предплатените карти са на същата цена като тези за WoW

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юни 2007 12:12

Играта е сравнително добра. Един приятел ме покани да ми я покаже.

Профил Skype

Аватар
Online Онлайн
Заглавие:
Публикувано на: 08 Юни 2007 14:59

След 2 години прекарани в Lineage2, вчера си пуснах Lord of the Ring Online. Първи впечатления:
графика - 5 пъти по-добра от тази на WoW и 2-3 пъти по-добра от тази на Lineage2 :lol:.
грабили са от WoW с пълни шепи, но въпреки това за разлика от WoW, LOTRO поне до тук ми харесва ^^.
За съжаление след красивите елфки в Л2... женските чарове на LOTRO ми се струват леко грозновати.
Куест - можеш да се убиеш от изпълняване на куести. Поне до сега нямаше така добре познатите задачи - "отиди дам и избий 100 кучета/жаби/гъби...". До тук всичко е в далеч по-поносими стойности. Самият текст на куестовете е леко объркващ, няма 100% яснота, какво точно трябва да направиш. Няма и стрелка или точка на картата, която да те води по пътя на куеста ти. Местата, където трябва да отидеш са описани така(пример) - югозападно от фермата на еди кой си...
Хаха някакъв си беше купил флейта и цяла вечер седеше в града и се мъчеше да изсвири нещо хубаво :lol:.
От 1 ден игра впечатленията не са много. До тук БТКто се справя по познатия добър начин - такова нещо като лаг не съм видял.
Уви не усетих почти нищо от атмосферата на "Властелина", като изключим притичващите хобити, които напомнят за така омразният ми Фродо :twisted:.
Нещото, в което играта за съжаление много прилича на WoW и много се отличава от L2 - комуникацията. А именно липсата на комуникация между случайно срещналите се хора. Всеки добре знае, че WoW до голяма степен не е социална игра (сравнена с Л2). Би могъл да станеш висок лвл, без да си казал едно "hi" на непознати. Разбира се има и изключения, но като цяло е така. В Л2 е почти изключено да се разминеш с някого и да не му кажеш здрасти. Не че има някаква полза от това здрасти, но играта е твърде социална и хората са свикнали да го правят. Чатът в градовете и около тях беше като в мирк... много смях, майтапи, обиди, закани... Елементът Клан, елементът Алианс... войните... политиката... правят играта толкова социална. Да срещнеш някакъв, дето за първи път го виждаш и да почнете да си говорите за нещо е абсолютно ежедневие. Няколко стотин чужденци знаеха какво точно означава името на героинята ми "Kifla" - и приятели и врагове. Да понякога беше досадно, че си толкова зависим от други хора(още повече ако си support клас), но това е MMO, трябва да е така :). В Л2 градиш име и авторитет като в живота.
Много се отнесох, за да не кажете, че направих реклама на Л2 за сметка на WoW - в Л2 е пълно с ботове/e-bay и админите не правят почти нищо срещу това :lol:. Мечта ми е L2 да не беше творение на NC Soft NA, щото не съм чул за друго ММО с толкова лоша поддръжка.
Та... за LOTRO ще пиша още малко по-нататък... трябва да поиграя още ;).

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Юни 2007 15:20

Гипо написа:
грабили са от WoW с пълни шепи

Всъщност е точно обратното
УоУ граби с пълни шепи от по-стари ММОРПГ-та сред които и някои творения на авторите на ЛОТРО, а авторите на ЛОТРО са използвали стари свои неща

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Юни 2007 15:33

Резовски Карагьоз написа:
Гипо написа:
грабили са от WoW с пълни шепи

Всъщност е точно обратното
УоУ граби с пълни шепи от по-стари ММОРПГ-та сред които и някои творения на авторите на ЛОТРО, а авторите на ЛОТРО са използвали стари свои неща

Това няма значение.Важен е резултатът-съвършенство :wink: .

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2
Заглавие:
Публикувано на: 10 Юни 2007 11:37

Гипо написа:
Telba написа:

Слаба машина,Хихихи :lol:

Профил ICQ

Аватар
Online Онлайн
Заглавие:
Публикувано на: 10 Юни 2007 12:17

Мое скрийншотче от LOTRO
http://img510.imageshack.us/img510/2807/screenshot00000jp1.jpg

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Юни 2007 15:05

То всички казват ,че е добра играта ама аз да попитам някой който вече я е играл.Добра ли е?Заслужава ли си?

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Заглавие:
Публикувано на: 10 Юни 2007 16:23

И аз играя ЛОТРО-то от 1 седмица и мога да кажа, че съм много доволен от нея. Графика- страхотна, атмосфера- ЛОТР какво повече да кажа? Абе въобще игрицата си е супер. Много наподобява УоУ наистина, но също така се и различава от нея много. Гипо, героинята ти в кой сървър е?

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
Online Онлайн
Заглавие:
Публикувано на: 10 Юни 2007 17:34

Snowbourn :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Юни 2007 17:40

Някой да ме светне:

Играта вече в продажба ли е?
С месечни такси ли е?
Ако още е бета - как мога да играя?

Профил Skype WWW

Аватар
Online Онлайн
Заглавие:
Публикувано на: 10 Юни 2007 17:49

Играта е в продажба от месеци.
На принципа на WoW и L2 е - месечна такса. Има тайм карти в пулсар.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Юни 2007 08:47

Имам въпрос.Как ще върви играта на medium details примерно на следната машина:
AMD Sempron 2800+/2.2 ghz
Ati Radeon Pro Edition 9550 128 mb
2x256 ram
ииии internet connection:375-600 kb/sec(това ми е international connection)

Профил

Аватар
Online Онлайн
Заглавие:
Публикувано на: 11 Юни 2007 12:32

Системни изисквания:
Процесор 1.8GHz
Видео карта 64MB NVIDIA® GeForce® FX 6800 or ATI® Radeon® X850
DirectX® 9.0c
Windows® XP / Vista
Памет 512MB RAM
Дисково пространство 7GB
Интернет Broadband DSL/Cable
DVD-ROM

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Юни 2007 13:19

Гипо написа:

Тоя скрийншот говори сам за красотата на играта.И можеш ли да ми кажеш на колко я играеш защото явно то варви доста добре. Иначe http://lotro.forumi.bg/

Профил

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Заглавие:
Публикувано на: 11 Юни 2007 14:31

Гипо написа:

Тва на ква резолюция е бре? :shock:
Моята гериня е на сървър Laurelin. Nickname: Alexandrine Ако някой иска да направим някой киншип да свирка :wink:

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Юни 2007 14:46

Хикс написа:
Гипо написа:

Тва на ква резолюция е бре? :shock:
Моята гериня е на сървър Laurelin. Nickname: Alexandrine Ако някой иска да направим някой киншип да свирка :wink:
Гипо е богат, има голям монитор, и може да пусне играта на high details с компа си :wink: Искам и аззззззззз :(

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com