http://www.epicwar.com
Свали си картата Moo Moo и я поиграй в нормал или класик мод. Има доста добри герои, умения, прадмети...плагиятствай на воля
Има още една с мое участие, но не се сещам как се казваше
Само знам че я правихме с Blue Falcon и че там съм се подписал ip.nemessis. Сингълплей РПГ с хенчмени представлява, а имато и беше някакво измислено, така кръстихме областта където се играе.
ПП По принцип готино и рядко използвано умение е крауд контрола. Примерно АОЕ магия, която за 3 (3-4-5-6) секунди забранява на противника да атакува или само слоу (без дмг, но в голям процент). Сложи и на всички НЕинтелигентни герои по едно пасивно умение, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е за да не са имбаво слаби без мана (която им е малко). Дразна се и на герои със само атакуващи или само защитни умения, такива хироута трябва да има 3-4 от 30 да кажем. Слагай по един блинк, уинд уок, слоу, армор аура... на всеки герой, просто да може да оцелява. А на защитните герои дай по една АОЕ магия със сериозен ДМГ за да могат да фармат и килват. И последно-сложи 5-6 геройчета дето кастват бъфове, това е излкючителна рядкост в ТФТ картите.
Късмет и докладвай.
ПП Имам крак за едитора 1.21д ако някой иска.
edit: оправих една правописна грешка, поста е същия.