Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111

Нещата от живота
Заключено
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

NWA написа:Авторът беше обещал редовен едит на заглавието на темата..
I want my money back.
:notfair:

За твоя жялост парите ти няма да си ги получиш!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Draksis

Мнение от Draksis »

Money™ написа:No offence ама малко е...знам ли...?Малко странничко ми се вижда.аз така смятам де.
П.П. Sorry ако съм те обидил нещо :D :D
Не съм се обидил. Просто брат ми започна една година по-рано училище и затова е в същия клас като мен. Сигурно брата и сестрата в твоя случай са или близнаци, или и те като нас почнали с една година по-рано.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Fenrir

Мнение от Fenrir »

†Soul Hunter† написа:
Money™ написа:No offence ама малко е...знам ли...?Малко странничко ми се вижда.аз така смятам де.
Не съм се обидил. Просто брат ми започна една година по-рано училище и затова е в същия клас като мен. Сигурно брата и сестрата в твоя случай са или близнаци, или и те като нас почнали с една година по-рано.
Всъщност..не! :lol: :lol: Родени са в една и съща година ама не са близнаци.Гледъл съм им личните карти!Той е на 25 януари 1990,а тя е на 25 декември 1990. :D :D
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Existence
В момента играе: Medieval 2: Total War

Мнение от Existence »

NWA написа:Авторът беше обещал редовен едит на заглавието на темата..
I want my money back.
:notfair:
Никакви пари не връщам! :lol:

Днеска беше ебати якия ден, въпреки че имам да уча за купища работи, пак излизахме.

Дам и гледахме кино... ... ... Числото 23 !!! TEH NUMBER TWENTY THREEEEEEEE!!!! Параноя и мн смешен филм, ние поне се смяхме... добре че беше празна залата :lol:
Е, Джим Кери се представи добре, не ми е любим актьор без причина, ноо самия филм не струваше. И Карибски Пирати 3 не струваше в сравнение с другите части, макар че трейлъра е убийствен, та разочарован съм от два филма, които очаквах да са по-хубави ^^

Утре имаме друго контролно, но не виждам да има напрежение в нашия апартамент, ебати пропадналата студентска работа, никъде не го пишеше in the job description :)
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle
DennisEverything?
Обратна връзка:

Мнение от DennisEverything? »

Днес беше един много отегчителен ден в даскалото.Имахме 5 часа Английси и сутринта бях забравил да сменя батерията на плейъра.Правете изводи какво значеше това-цел ден гледане в една точка,вместо редовните Vonyc Sessions на Van Dyk(това си бях приготвил да слушам,да!)...Беше мизерияя...Вчера бях на лекар,щото са ми се бъгнали червата нещо и ми бъркаха с един маркуч във гърлото и корема,ужасно беше.Сега трябва да съм 2 месеца на диета.Без шоколад,газирани напитки(БИРААА!!!НЕЕЕ!!),грах,фасул,етц...Трябва и хапчета да пия 2 месеца.Днес съм бил само на солети,место редовния Фаст Бургер със свинска пържола... :P

Пийс и поздрав:

2101. Zen-Kei - [House Republic Vol.1 #09] The Punisher
Изображение | Изображение | Изображение | Изображение
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

Неприятно, бързо оздравяване ...

Приключих с приятелката, сега съм на загорка в кутия и започвам да гледам един прекрасен филм от едно време "Доберман" и да отдъхна, утре анагажименти както винаги и работа ... Не е ли животът прекрасен ...
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Мнение от THE KING OF TIME »

Пак вали, до класното по математика остават 3 дена, а скайпа ми гърми от шибани спамове!!Майка им дееба на всички!! :x
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Аватар
Nhaz'Ul
Обратна връзка:

Мнение от Nhaz'Ul »

Седя, кеся във форума, вместо да си пиша курсовата работа и да уча по литература (утре ми е класното :shock: ) Навън пикаят херувимчетата (демек, вали) , а аз се дразня от всичко и всички.
В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

†Soul Hunter† написа:
Абе ти дека учиш ? Ако ми кажеш, че си в ПГСАГ, заслужаваме и двамата да се гръмнем.
Аватар
Silly Wizard
Обратна връзка:

Мнение от Silly Wizard »

Пиша курсова работа, сещам се, че имам да пиша втора и се псувам, че съм такъв мързел и не седнах да ги напиша когато трябваше.
Oh, there're sober men and plenty,
And drunkards barely twenty,
There are men of over ninety
That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.
Аватар
I_Hate_Noise
Обратна връзка:

Мнение от I_Hate_Noise »

The Mad Hatter написа:Пиша курсова работа, сещам се, че имам да пиша втора и се псувам, че съм такъв мързел и не седнах да ги напиша когато трябваше.
аз се псувам че не уча (щото като ми останат 2 дена до изпита пак ще ми се ебе гъза от амфети) ама не много...
Ваш путь - золото, наш путь - солнце.

ANTI ANTIFA
Аватар
Silly Wizard
Обратна връзка:

Мнение от Silly Wizard »

Остави, събота имам контролно и после влизам в сесия, за която не знам и две думи. Нямам никаква представа дори кога точно са ми изпитите.
Oh, there're sober men and plenty,
And drunkards barely twenty,
There are men of over ninety
That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.
Аватар
---
Обратна връзка:

Мнение от --- »

а хм.. прибрах се от даскало.. ядох козунак с боб ^^ и сега релаксвам с двойно кафе и цигара.. научих се да правя кръгове от дим бтв ^^
За утре имам мноого да уча, тая по история е решила да ни мъчи.. но аз ще маам l2 :D
Аватар
WolfMan™

Мнение от WolfMan™ »

Здравейте и от мене 8) Да ви се похваля имам 6 по химия :lol: Направо хварча :P Ся се оформян за 5 :twisted:
Are you ready...
Тo take one step..
Out to the wild...
To be a wild wolf..
Then, follow me..
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Стоя на стола, слушам Stan и се чудя защо чета проклетата книга, наречена Духless, която след всяка страница ме прави по-тъжен от преди... чудя се дали наистина всичко е толкова преебано както в книгата...
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Draksis

Мнение от Draksis »

Nocturno написа:Абе ти дека учиш ? Ако ми кажеш, че си в ПГСАГ, заслужаваме и двамата да се гръмнем.
Ами да приготвяме патлаците тогава...

Няма бе, шега. Зубкам в "Железник". Там и вирея.

EDIT: Ей ся се връщам от тренировки. Спуках сички на спаринг, получих два мазола на дъртите пръсти, ще поиграя малко на УоУ и ще си легна с мечето да хъркам.

КЕЕЕЕЕЕФ!!!!

:lol:
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
start.a.war

Мнение от start.a.war »

Home sweet home...

За тези 3 дена прекарах точно 5 часа в къщи. Без сън, без легло. Now it's over... Утре ще е спокоен ден, ще почивам и ще пия бира с приятели.
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

Редя си новите музикални придобивки...голямо 10х на Руудбокс....отивам после да ям....след това ще гледам едно филмче...пак ще ям и ако има време ще поспя.

4 DA HORDEEEEEEEE!
Brian

Мнение от Brian »

00:23 - 1-ви ден от ваканцията след края на годината в Уни-то. Чувствам се странно... Най-накрая мога да се наспя, но лошото е, че всички са в сесия и е яко скука. Няма как, половин месец ще е така. Поне ще си почина малко.... (Като се замисля не ми трябва много почивка ама айде...).
Единственото, което искам е.... ТЯ
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

Последни 1-2 седмици с яко изпитване... По повечето предмети съм оформен (с добри оценки при това, доста съм доволен), последен напън ми остава, за да съм напълно удовлетворен от себе си :) Цяла сутрин уча по история, но повече не мога. Трябва да поспра малко, а след 10-15 минути продължавам. Ще ми се ебе майката, но после 2 месеца ще има щракане с пръсти...
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Заключено