NWA написа:Авторът беше обещал редовен едит на заглавието на темата..
I want my money back.
За твоя жялост парите ти няма да си ги получиш!
Не съм се обидил. Просто брат ми започна една година по-рано училище и затова е в същия клас като мен. Сигурно брата и сестрата в твоя случай са или близнаци, или и те като нас почнали с една година по-рано.Money™ написа:No offence ама малко е...знам ли...?Малко странничко ми се вижда.аз така смятам де.
П.П. Sorry ако съм те обидил нещо![]()
Всъщност..не!†Soul Hunter† написа:Не съм се обидил. Просто брат ми започна една година по-рано училище и затова е в същия клас като мен. Сигурно брата и сестрата в твоя случай са или близнаци, или и те като нас почнали с една година по-рано.Money™ написа:No offence ама малко е...знам ли...?Малко странничко ми се вижда.аз така смятам де.
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Никакви пари не връщам!NWA написа:Авторът беше обещал редовен едит на заглавието на темата..
I want my money back.
|
|
| 
Абе ти дека учиш ? Ако ми кажеш, че си в ПГСАГ, заслужаваме и двамата да се гръмнем.†Soul Hunter† написа:Не съм се обидил. Просто брат ми започна една година по-рано училище и затова е в същия клас като мен. Сигурно брата и сестрата в твоя случай са или близнаци, или и те като нас почнали с една година по-рано.Money™ написа:No offence ама малко е...знам ли...?Малко странничко ми се вижда.аз така смятам де.
аз се псувам че не уча (щото като ми останат 2 дена до изпита пак ще ми се ебе гъза от амфети) ама не много...The Mad Hatter написа:Пиша курсова работа, сещам се, че имам да пиша втора и се псувам, че съм такъв мързел и не седнах да ги напиша когато трябваше.
Ами да приготвяме патлаците тогава...Nocturno написа:Абе ти дека учиш ? Ако ми кажеш, че си в ПГСАГ, заслужаваме и двамата да се гръмнем.