Има ли тук любители фотографи?
DeViL написа:Sett написа:Да бе прав си,аз незнам какво е фотография,никога не съм снимал,нали?Мнението ми не е заяждане,казвам каквото мисля,точно защото от доста време се занимавам.
Еми качи някой пик ако може
Честно казано,не съм много навит да ми се оценяват и коментират снимките тук,а и е трудно да постнеш просто ей така,нещо.Качвам във ФФ,като направя достаточно добър рейтинг да кача повечко,ще постна линк към профила.
«~»Tomm'G'Hawk«~»,не следя темата и не ми се рови из нея да търся снимки,а и като видях какъв е първия пост:
«~»Tomm'G'Hawk«~» написа:Здравейте Smile От няколко дена забелязвам, че имам ли нещо, което снима що-годе прилично в ръцете си ( м момента SE K750i - да се изфукам Razz )]
се отказах.
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Sett написа:«~»Tomm'G'Hawk«~»,не следя темата и не ми се рови из нея да търся снимки,а и като видях какъв е първия пост:«~»Tomm'G'Hawk«~» написа:Здравейте Smile От няколко дена забелязвам, че имам ли нещо, което снима що-годе прилично в ръцете си ( м момента SE K750i - да се изфукам Razz )]
се отказах.
Е от тогава нещата се попромениха, взех си цифров и вече мисля по-сериозно в тая насока
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
[url=http://store1.data.bg/sentry/Picture0027.jpg]
(clickable)[/url]
Нещо много аматьорско...
(clickable)[/url]
Нещо много аматьорско...
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
@ Duke
Дюд. страхотни са ти снимчиците, но имам една забележка. И в трите снимки (особено в последните 2) в долната част има мнооого черно, което общо-взето не носи никаква информация. Можеш малко да ги поклъцнеш отдолу, колкото да понамалее черното :Р
-
А ето и нещо от мен, че ооотдааавна не съм поствал тук :Р

Дюд. страхотни са ти снимчиците, но имам една забележка. И в трите снимки (особено в последните 2) в долната част има мнооого черно, което общо-взето не носи никаква информация. Можеш малко да ги поклъцнеш отдолу, колкото да понамалее черното :Р
-
А ето и нещо от мен, че ооотдааавна не съм поствал тук :Р

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga