Автор |
Съобщение |
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юни 2007 01:28
Никога. Никой не те кара да я слушаш. В случаите когато се натрапва е търпимо. Едва ли на всички им е приятно като се кача в рейса с огромните слушалки, дето заглушават даже и шофьора, и на тях съм надул, примерно, Nothingface или Pantera. Това, че чалгата е най-разпространена - хубаво, че е тъпа - съгласен съм, но никога няма да бъде сложен край на чалгата. Много по-лесно е да слушаш семпла мелодия с плосък текст, отколкото да разсъждаваш над песента, и да оставяш мелодията да извиква чувства в теб. Точно за това повечето слушат чалга - щото се слуша най-лесно. А и не виждам смисъл да се слага край на чалгата. Никой няма да спечели от това. Чалгарите ще пискат, най-малкото. Представям си тълпа изрусени педерасти как щурмува улиците... Мммм...
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юни 2007 08:27
AcTivE написа: Теее... от коментарите във vbox7 половината юзъри мога да твърдя, са полуидиоти, другата половина - невръстни деца.
Съгласен съм с това твое мнение...Иначе само като видях началото на песента и не ми се слушясе...
Кинг аве теб те знам още като се регнах не си се променил,и за толкова време не ти влезе акъла в главата...
Чалга съкс...
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Mad Hatter
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юни 2007 08:37
Един въпрос. К'во ви бърка кой каква музика е и защо точно по музиката съдите, че Петканчо е идиот а Марийка е Курва. Хората са си използвали правото на избор, за к'во трябва да са идиоти, че им харесва даден тип "музика" . Някои слуша рап, трети метъл, четвърти чалга и т.н. Тея същите чалгари могат да кажат същото и за метъла. (нищо против метъла) А относно текстовете на повечето чалгиии. Вярно си е че са едни и същи, но след определена доза алкохол почва да не ти прави впечатление
___________________________________ http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юни 2007 08:41
PROTOSOON написа: Един въпрос. К'во ви бърка кой каква музика е и защо точно по музиката съдите, че Петканчо е идиот а Марийка е Курва. Хората са си използвали правото на избор, за к'во трябва да са идиоти, че им харесва даден тип "музика" . Някои слуша рап, трети метъл, четвърти чалга и т.н. Тея същите чалгари могат да кажат същото и за метъла. (нищо против метъла) А относно текстовете на повечето чалгиии. Вярно си е че са едни и същи, но след определена доза алкохол почва да не ти прави впечатление
Да бе.Чалгата позлва формула за правене на текстове...С която който има коефициент на интелигентност под 40 сте му хареса...
Ето я и формулата 4 или 5 думи се повтарят постоянно> ЛЮБОВ ИЗНЕВЯРА СЕКС КУПОНИ КОЛИ капиш
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юни 2007 08:42
PROTOSOON написа: Един въпрос. К'во ви бърка кой каква музика е и защо точно по музиката съдите, че Петканчо е идиот а Марийка е Курва. Хората са си използвали правото на избор, за к'во трябва да са идиоти, че им харесва даден тип "музика" . Някои слуша рап, трети метъл, четвърти чалга и т.н. Тея същите чалгари могат да кажат същото и за метъла. (нищо против метъла) А относно текстовете на повечето чалгиии. Вярно си е че са едни и същи, но след определена доза алкохол почва да не ти прави впечатление :P
Толерантността ражда изчадия.
___________________________________ Negative Frequency Entity.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юни 2007 08:59
Да съм ви карал да слушате песента?!?!? Вниманието ми беше към КОМЕНТАРИТЕ , не към самата песен(която не става за нищо).Ебаси.
Ъъ Rudeb0x.c0re, не намесвай сръбското- то няма нищо общо. Тееба идиота дет си, аз поне си имам цели а за теб дълбоко се съмнявам, като ти гледам коментарите .
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юни 2007 09:27
THE KING OF TIME написа: Да съм ви карал да слушате песента?!?!? Вниманието ми беше към КОМЕНТАРИТЕ , не към самата песен(която не става за нищо).Ебаси. Ъъ Rudeb0x.c0re, не намесвай сръбското- то няма нищо общо. Тееба идиота дет си, аз поне си имам цели а за теб дълбоко се съмнявам, като ти гледам коментарите .
И твоята цел може би е да въртиш баджаци редом с Миле Китич и Цеца?
И кво си видял в моите коментари?Какви цели искаш да отриеш в тях?
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Може ли народа да е толкова тъп бе Публикувано на: 02 Юни 2007 09:32
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юни 2007 09:33
Не ви ли писна да обсъждате чалгата..
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юни 2007 09:37
Rudeb0x.c0re написа: THE KING OF TIME написа: Да съм ви карал да слушате песента?!?!? Вниманието ми беше към КОМЕНТАРИТЕ , не към самата песен(която не става за нищо).Ебаси. Ъъ Rudeb0x.c0re, не намесвай сръбското- то няма нищо общо. Тееба идиота дет си, аз поне си имам цели а за теб дълбоко се съмнявам, като ти гледам коментарите . И твоята цел може би е да въртиш баджаци редом с Миле Китич и Цеца? И кво си видял в моите коментари?Какви цели искаш да отриеш в тях? Ох, моля те не си показвай повече селянията, че съм видял достатъчно. Коментарите малко или много издават характера на този, които седи зад монитора, а от малкото, което съм видял от теб мога да съдя че си адски зле. Нашата чалга и сръбското са две коренно различни неща, ама ти пак ще започнеш да твърдиш обратното. Еми това ако не е ограниченост. Аре бегай , и си слушай интелигентната ти музика, а недостойните да ти лижат ташаците . Цитат: Не ви ли писна да обсъждате чалгата..
Някои хора са родени за това
|
|
|
Canis Lupus
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юни 2007 09:44
Тази музика става за слушане само в кръчма, когато всички са пияни.
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юни 2007 09:52
THE KING OF TIME написа: Rudeb0x.c0re написа: THE KING OF TIME написа: Да съм ви карал да слушате песента?!?!? Вниманието ми беше към КОМЕНТАРИТЕ , не към самата песен(която не става за нищо).Ебаси. Ъъ Rudeb0x.c0re, не намесвай сръбското- то няма нищо общо. Тееба идиота дет си, аз поне си имам цели а за теб дълбоко се съмнявам, като ти гледам коментарите . И твоята цел може би е да въртиш баджаци редом с Миле Китич и Цеца? И кво си видял в моите коментари?Какви цели искаш да отриеш в тях? Ох, моля те не си показвай повече селянията, че съм видял достатъчно. Коментарите малко или много издават характера на този, които седи зад монитора, а от малкото, което съм видял от теб мога да съдя че си адски зле. Нашата чалга и сръбското са две коренно различни неща, ама ти пак ще започнеш да твърдиш обратното. Еми това ако не е ограниченост. Аре бегай , и си слушай интелигентната ти музика, а недостойните да ти лижат ташаците . Цитат: Не ви ли писна да обсъждате чалгата.. Някои хора са родени за това
И с какво съм показал че съм зле?С първите ми коментари като Декстър?С тях да,признавам.Но сега не.Това все пак ми беше първия форум и нямах хабер от никакво поведение.
Нямаш аргументи.И ти си един от многото тук,които се мислят за много умни,но всъщност са адски тъпи ретарди и хилави идиотчета.
Това поведение на убер над другите вече не е интересно.
Чалгарските и сръбските комплекси си ги избивай другаде.
Мой съвет(да мой )!Намери си приятелка,излизай повечко на вън и намали сръбското.Няма да е лошо.
Поздрав:
8794. Kris Menace - [House Republic Vol.1 #04] Jupiter
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юни 2007 09:57
Rudeb0x.c0re написа: THE KING OF TIME написа: Rudeb0x.c0re написа: THE KING OF TIME написа: Да съм ви карал да слушате песента?!?!? Вниманието ми беше към КОМЕНТАРИТЕ , не към самата песен(която не става за нищо).Ебаси. Ъъ Rudeb0x.c0re, не намесвай сръбското- то няма нищо общо. Тееба идиота дет си, аз поне си имам цели а за теб дълбоко се съмнявам, като ти гледам коментарите . И твоята цел може би е да въртиш баджаци редом с Миле Китич и Цеца? И кво си видял в моите коментари?Какви цели искаш да отриеш в тях? Ох, моля те не си показвай повече селянията, че съм видял достатъчно. Коментарите малко или много издават характера на този, които седи зад монитора, а от малкото, което съм видял от теб мога да съдя че си адски зле. Нашата чалга и сръбското са две коренно различни неща, ама ти пак ще започнеш да твърдиш обратното. Еми това ако не е ограниченост. Аре бегай , и си слушай интелигентната ти музика, а недостойните да ти лижат ташаците . Цитат: Не ви ли писна да обсъждате чалгата.. Някои хора са родени за това И с какво съм показал че съм зле?С първите ми коментари като Декстър?С тях да,признавам.Но сега не.Това все пак ми беше първия форум и нямах хабер от никакво поведение. Нямаш аргументи.И ти си един от многото тук,които се мислят за много умни,но всъщност са адски тъпи ретарди и хилави идиотчета. Това поведение на убер над другите вече не е интересно. Чалгарските и сръбските комплекси си ги избивай другаде. Мой съвет(да мой )!Намери си приятелка,излизай повечко на вън и намали сръбското.Няма да е лошо. Поздрав: 8794. Kris Menace - [House Republic Vol.1 #04] Jupiter
Моя аргумент беше много прост- Толерантност, ама ти така и не зацепи. Така че не ми говори кой е тъп, а вземи се погледни в огледалото .
А и сам си го каза "нямах хабер от никакво поведение" Еми прав си, нямаш и сега
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юни 2007 10:01
Много обичате да казвате ''Чалгата е за маса / за пиене''. Е, ще ми ядете куро, но на бала като пийнах и единственото, което исках е да потроша колоните и кокалите на диджея.
Цитат: К'во ви бърка кой каква музика е и защо точно по музиката съдите, че Петканчо е идиот а Марийка е Курва. Хората са си използвали правото на избор, за к'во трябва да са идиоти, че им харесва даден тип "музика"
Фактите говорят , човек... Точно по това ще съдя, след като постоянно ми се натрапват гнусните им кенефни качества, които са присъщи за най-долната прослойка от обществото. Какво ти право на избор, та те дори не са правили такъв ... Просто с ''развитието'' си на тях им се предоставя възможността да поемат по дрисливия път и те го правят без дори да се замислят.
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юни 2007 10:02
THE KING OF TIME написа: Rudeb0x.c0re написа: THE KING OF TIME написа: Rudeb0x.c0re написа: THE KING OF TIME написа: Да съм ви карал да слушате песента?!?!? Вниманието ми беше към КОМЕНТАРИТЕ , не към самата песен(която не става за нищо).Ебаси. Ъъ Rudeb0x.c0re, не намесвай сръбското- то няма нищо общо. Тееба идиота дет си, аз поне си имам цели а за теб дълбоко се съмнявам, като ти гледам коментарите . И твоята цел може би е да въртиш баджаци редом с Миле Китич и Цеца? И кво си видял в моите коментари?Какви цели искаш да отриеш в тях? Ох, моля те не си показвай повече селянията, че съм видял достатъчно. Коментарите малко или много издават характера на този, които седи зад монитора, а от малкото, което съм видял от теб мога да съдя че си адски зле. Нашата чалга и сръбското са две коренно различни неща, ама ти пак ще започнеш да твърдиш обратното. Еми това ако не е ограниченост. Аре бегай , и си слушай интелигентната ти музика, а недостойните да ти лижат ташаците . Цитат: Не ви ли писна да обсъждате чалгата.. Някои хора са родени за това И с какво съм показал че съм зле?С първите ми коментари като Декстър?С тях да,признавам.Но сега не.Това все пак ми беше първия форум и нямах хабер от никакво поведение. Нямаш аргументи.И ти си един от многото тук,които се мислят за много умни,но всъщност са адски тъпи ретарди и хилави идиотчета. Това поведение на убер над другите вече не е интересно. Чалгарските и сръбските комплекси си ги избивай другаде. Мой съвет(да мой )!Намери си приятелка,излизай повечко на вън и намали сръбското.Няма да е лошо. Поздрав: 8794. Kris Menace - [House Republic Vol.1 #04] Jupiter Моя аргумент беше много прост- Толерантност, ама ти така и не зацепи. Така че не ми говори кой е тъп, а вземи се погледни в огледалото . А и сам си го каза "нямах хабер от никакво поведение" Еми прав си, нямаш и сега
А тия вземи се погледни в огледалото не ми ги разправяй.Няма какво да се гледам.Да,всеки има правото и вкуса да слуша каквото си иска,но аз изразих мойта оценка по въпроса.Но ти веднага трябваше да правиш изцепки мой мой адрес.Тфа ако не е тъпо държание здраве му кажи.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юни 2007 10:16
Rudeb0x.c0re написа: THE KING OF TIME написа: Rudeb0x.c0re написа: THE KING OF TIME написа: Rudeb0x.c0re написа: THE KING OF TIME написа: Да съм ви карал да слушате песента?!?!? Вниманието ми беше към КОМЕНТАРИТЕ , не към самата песен(която не става за нищо).Ебаси. Ъъ Rudeb0x.c0re, не намесвай сръбското- то няма нищо общо. Тееба идиота дет си, аз поне си имам цели а за теб дълбоко се съмнявам, като ти гледам коментарите . И твоята цел може би е да въртиш баджаци редом с Миле Китич и Цеца? И кво си видял в моите коментари?Какви цели искаш да отриеш в тях? Ох, моля те не си показвай повече селянията, че съм видял достатъчно. Коментарите малко или много издават характера на този, които седи зад монитора, а от малкото, което съм видял от теб мога да съдя че си адски зле. Нашата чалга и сръбското са две коренно различни неща, ама ти пак ще започнеш да твърдиш обратното. Еми това ако не е ограниченост. Аре бегай , и си слушай интелигентната ти музика, а недостойните да ти лижат ташаците . Цитат: Не ви ли писна да обсъждате чалгата.. Някои хора са родени за това И с какво съм показал че съм зле?С първите ми коментари като Декстър?С тях да,признавам.Но сега не.Това все пак ми беше първия форум и нямах хабер от никакво поведение. Нямаш аргументи.И ти си един от многото тук,които се мислят за много умни,но всъщност са адски тъпи ретарди и хилави идиотчета. Това поведение на убер над другите вече не е интересно. Чалгарските и сръбските комплекси си ги избивай другаде. Мой съвет(да мой )!Намери си приятелка,излизай повечко на вън и намали сръбското.Няма да е лошо. Поздрав: 8794. Kris Menace - [House Republic Vol.1 #04] Jupiter Моя аргумент беше много прост- Толерантност, ама ти така и не зацепи. Така че не ми говори кой е тъп, а вземи се погледни в огледалото . А и сам си го каза "нямах хабер от никакво поведение" Еми прав си, нямаш и сега А тия вземи се погледни в огледалото не ми ги разправяй.Няма какво да се гледам.Да,всеки има правото и вкуса да слуша каквото си иска,но аз изразих мойта оценка по въпроса.Но ти веднага трябваше да правиш изцепки мой мой адрес.Тфа ако не е тъпо държание здраве му кажи. Изразил си своята оценка- я да видим каква е тя Цитат: с тия чалгии и сръсбки "Кукавици" и други лайна за никъде не си . Това на лична обида ми заприлича някакси, не знам, може и мнение да е . Чудя ви се каква е тази дарба инстинктивно да хейтнете всяко нещо, което дори леко се разминава с вашите представи. Така само ще затъвате в калта, ваш проблем си е това де. Има разлика между мнение и обида, ало не знаеш.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юни 2007 10:25
Funeral Fog написа: Много обичате да казвате ''Чалгата е за маса / за пиене''. Е, ще ми ядете куро, но на бала като пийнах и единственото, което исках е да потроша колоните и кокалите на диджея.
Тука се слуша Cannibal Corpse и Carcass в такива моменти.
___________________________________ Negative Frequency Entity.
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юни 2007 10:31
Funeral Fog написа: Много обичате да казвате ''Чалгата е за маса / за пиене''.
На маса бих слушал песни като Батальона се строява... или някое сръбско парче... по принцип и те минават за чалга, ама някакво друго настроение носят...в смисъл-хубаво настроение, а не отегчение и дълбоки размисли къде живеем...
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юни 2007 10:49
admin's minion написа: Funeral Fog написа: Много обичате да казвате ''Чалгата е за маса / за пиене''. На маса бих слушал песни като Батальона се строява... или някое сръбско парче... по принцип и те минават за чалга, ама някакво друго настроение носят...в смисъл-хубаво настроение, а не отегчение и дълбоки размисли къде живеем...
Има предвид че тази чалга я НАТРАПВАТ - навсякаде.Дискотеки , заведения етц. - чалга (някой път с примеси от хаус).
Просто ти писва.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юни 2007 11:01
Lonely ArchAngel написа: admin's minion написа: Funeral Fog написа: Много обичате да казвате ''Чалгата е за маса / за пиене''. На маса бих слушал песни като Батальона се строява... или някое сръбско парче... по принцип и те минават за чалга, ама някакво друго настроение носят...в смисъл-хубаво настроение, а не отегчение и дълбоки размисли къде живеем... Има предвид че тази чалга я НАТРАПВАТ - навсякаде.Дискотеки , заведения етц. - чалга (някой път с примеси от хаус). Просто ти писва.
..
Не ходи в Амор и ДВ и готово за дискотеките.
Не мога да си спомня за заведение, в което пускат чалга по София. Виж, тук във Владая само това се слуша, но нали си говорим за София-град.
Откъде ти я натрапват?
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|