Форумен FIFA турнир [История I-XXI]

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
van
Обратна връзка:

Мнение от van »

абе защо се тъй говориш като почнахме с МТ бях турбо надъхан да те бия като стана 3-2 за теб почти бях сигурен че отпадам но си казах МОГА ДА ГО НАПРАВЯ !!! и успях съжЕлявам (Кръстев нали така каза че се пише :lol: това е учителя ни по БЕЛ ) че така се получи но не мисля че може да говориш така че си заслужавал да си на финал повече от мен защото аз ти казах тия 4-мата които сме стигнали до тук сички заслужават да са там така че няма нужда от спорове 8)

Сядай да търсиш теми за класното ве аз не знам от де да намеря :cry: и Кръстьо пак ще ми пиши 3 или 4 :D
http://fifa4fun.forumhead.net/index.php
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]
Изображение
http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
Аватар
Piggsy ™

Мнение от Piggsy ™ »

VaNdRi1o0 написа:абе защо се тъй говориш като почнахме с МТ бях турбо надъхан да те бия като стана 3-2 за теб почти бях сигурен че отпадам но си казах МОГА ДА ГО НАПРАВЯ !!! и успях съжЕлявам (Кръстев нали така каза че се пише :lol: това е учителя ни по БЕЛ ) че така се получи но не мисля че може да говориш така че си заслужавал да си на финал повече от мен
казал си си мога да го направя , защото играеш с/у мен , ама ако беше така с Иморталити или Марин :lol: Ти след като ми вкара няколко гола доста се спекох (то винаги е така де)

А може да се каже , че заслужавам повече да съм на финал заради голямото желание за победа :cry: А и ако не бях направил толкова грешки и пропуски нямаше да е така :(

Ехх , почнахме да спамим повече и от Снупи бе :oops: :lol:
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Абе вие сигурно цял ден се гледате и баш тука го дискутирате!Не се обиждайте ама вашите проблеми може и насаме да си ги обсъждате.
Изображение
Аватар
®SnOoPy™
Обратна връзка:

Мнение от ®SnOoPy™ »

Piggsy написа:
Стига за мене бе човек.Знам,че много искаш финала и след като толкова го искаш,заеми моето место и играй срещу (или Сашо или Пилето) и се успокой -тва е игра и да спечелиш турнира не виждам какво ще промениш.Ако може заеми местото ми ,давам ти го.
Finally Juny ends...
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
Аватар
Piggsy ™

Мнение от Piggsy ™ »

®SnOoPy™ написа:
Piggsy написа:
Стига за мене бе човек.Знам,че много искаш финала и след като толкова го искаш,заеми моето место и играй срещу (или Сашо или Пилето) и се успокой -тва е игра и да спечелиш турнира не виждам какво ще промениш.Ако може заеми местото ми ,давам ти го.
Е чи аз това на бъзик го написах , защо се обиждаш :? И кога съм казал , че искам да ти заема мястото , защото не заслужаваш финал :shock:
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Ае стига сте се карали и пускали безсмислени мнения , от сега на татък само постове със изиграни мачове да има :!:
Аватар
van
Обратна връзка:

Мнение от van »

Имам въпрос мога ли да сменя отбора тъй като Реван казал на Пигси че може да се сменят ако може искам Англия :wink:
Изображение
Аватар
®SnOoPy™
Обратна връзка:

Мнение от ®SnOoPy™ »

Piggsy написа:Е чи аз това на бъзик го написах , защо се обиждаш :? И кога съм казал , че искам да ти заема мястото , защото не заслужаваш финал :shock:
Не си ме разбрал. Казах,че след като толкова ти се играе заеми моето място давам ти го :) . Не ме ли разбра,на мене фифа 07 не ми се играе от поне 1 месец,затова ти давам да играеш вместо мене,ако е позволено де. Просто на теб ти се играе,на мене не ми се и,затова предлагам това пък,каквото реши Крис и ти разбира се.Пък и за кво да се обиждам :?:
Finally Juny ends...
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
Аватар
Piggsy ™

Мнение от Piggsy ™ »

®SnOoPy™ написа:
Piggsy написа:Е чи аз това на бъзик го написах , защо се обиждаш :? И кога съм казал , че искам да ти заема мястото , защото не заслужаваш финал :shock:
Не си ме разбрал. Казах,че след като толкова ти се играе заеми моето място давам ти го :) . Не ме ли разбра,на мене фифа 07 не ми се играе от поне 1 месец,затова ти давам да играеш вместо мене,ако е позволено де. Просто на теб ти се играе,на мене не ми се и,затова предлагам това пък,каквото реши Крис и ти разбира се.Пък и за кво да се обиждам :?:
Стига за мене бе човек
Ами заради това помислих , че съм те засегнал , а аз се бъзиках :) Аре стига със спама. Айде играй си1/2 финала и успех 8)
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

VaNdRi1o0 написа:Имам въпрос мога ли да сменя отбора тъй като Реван казал на Пигси че може да се сменят ако може искам Англия :wink:
По средата на турнира не може
TroY Gonzo

Мнение от TroY Gonzo »

Снупи , ако може , дай даз да играя место теб , винаги искам да играя тука и :)
hxaahxlahxalhxalhxahxaxhlxhalxhal axh axhxlh xla xlax lhalahxlahx
crazysasho

Мнение от crazysasho »

Пиле и снощи бях в скайпа до към 22:30 и пак нищо ... :? :? :?
Аватар
Pileto
Обратна връзка:

Мнение от Pileto »

crazysasho написа:Пиле и снощи бях в скайпа до към 22:30 и пак нищо ... :? :? :?
Знам...сега съм болен вчера имах 39.8 градуса и не съм сатавл от леглото...днес евъзможно да стане същото :/ sry просто тва неможех да го предвидя...ако съм добре и онлайн в скайп пиши ми...
Яко подписи...х
Аватар
van
Обратна връзка:

Мнение от van »

Аре бе саше играй със снупи че имате мач с реван после че да се играе и финала
Изображение
Аватар
Pileto
Обратна връзка:

Мнение от Pileto »

VaNdRi1o0 написа:Аре бе саше играй със снупи че имате мач с реван после че да се играе и финала
къв ти е проблема па на тебе бе? айде не се меси, като не зависи от тебе и си трай там, ясно ли е?
Яко подписи...х
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Пиле и аз мразя да се обажда така ,но вече 3 седмици не си изиграваш мача.Ту те тяма ,ту нямаш нет и сега се разболяваш.Кофти е да си болен ,но другите според теб нямат ли личен живот и те се разболяват и тях ги няма ,но си изиграха мача!

тази вечер не си ли изиграеш мача е окончателно вече.
Изображение
crazysasho

Мнение от crazysasho »

Мите явно няма да е сега ... Почна Др.Хаус ;)
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Пиле отпадаш и повече няма да те чакаме.Съжалявам ама прекалено много отстъпвахме спрямо теб.
Изображение
Аватар
Pileto
Обратна връзка:

Мнение от Pileto »

ОК прави сте донякъде, доста време стана, съгласен съм. Така и така в момента формата ми е ужасна и мачовете сигурно щяха да са само формални. Друг е въпроса, че и Сашко можеше веднъж да напише 2 реда в скайпа :wink: Нищо, успех :)
Яко подписи...х
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Kраен срок за изиграване на турнира - Сряда

Надявам се Реван да е съгласен :wink:
Публикувай отговор