Starcraft multi
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
Ignatio Mobius написа:Е даи 10 часа да играем...Вuddy написа:Към 8:00-8:30 добре ли е, че съм първа смяна и сутринта в 6:30 не мога да отлепа ако съм стоял до 12-1.
П.П Тая едночасовата игра rulz.Ама тоя синия зерг мажеше на моменти.Дист, мноооого се закулвашТам когато на протоса му вкара гъсенички в началото с носачката...доста добра стратегия беше това.С още една носачка + още две гъсеници и ако ги беше дропил без да ги прибираш и без да си поплюваш, щеше да е почти аут докато докара въздушните единици.
Иначе аз бях белия много кофти се получи единя се закули като за световно другия с ултралиските и ни биха
Закулил съм се като за световно? О.О Имах макс 5 мули в базата и около 6 на ВХОДА...
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Е ок аз видях около 10 кули на входа и около 30 драгунаDisturbеd написа:Ignatio Mobius написа:Е даи 10 часа да играем...Вuddy написа:Към 8:00-8:30 добре ли е, че съм първа смяна и сутринта в 6:30 не мога да отлепа ако съм стоял до 12-1.
П.П Тая едночасовата игра rulz.Ама тоя синия зерг мажеше на моменти.Дист, мноооого се закулвашТам когато на протоса му вкара гъсенички в началото с носачката...доста добра стратегия беше това.С още една носачка + още две гъсеници и ако ги беше дропил без да ги прибираш и без да си поплюваш, щеше да е почти аут докато докара въздушните единици.
Иначе аз бях белия много кофти се получи единя се закули като за световно другия с ултралиските и ни биха
Закулил съм се като за световно? О.О Имах макс 5 мули в базата и около 6 на ВХОДА...
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Сорка Хорнд,обаче неделя и понеделник съм нощна смяна на работа
и няма как да играя.
Айде нищо млако да си отдъхнете и без това от мен
и няма как да играя.
Айде нищо млако да си отдъхнете и без това от мен
Тhe line between Love and Hatred is so thin that in Love you can achieve hatred,
but in Hatred, you can only achieve more of it...
http://cgtransport.awardspace.com
but in Hatred, you can only achieve more of it...
http://cgtransport.awardspace.com
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
DeViL написа:Ем па ша напрайм втори отряд който ще набира членове за плейIgnatio Mobius написа:\DeViL написа:
Станахме много
Дам, колкото повече - толкова повече.
Иначе вчера ЧЕТИРИ игри подред nlight изнася Buddy с даркове, и то четирите пъти по един и същи начин :Р Мани, голям смях падна :Р
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Disturbеd написа:DeViL написа:Ем па ша напрайм втори отряд който ще набира членове за плейIgnatio Mobius написа:\
Станахме много
Иначе вчера ЧЕТИРИ игри подред nlight изнася Buddy с даркове, и то четирите пъти по един и същи начин :Р Мани, голям смях падна :Р
Да получи се доста кофти...Ама кво да се прави и тая вечер ще играем
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Е аз трябва да си бъгна цялото развитие, да вкарам хиляди минерали в кули за да не ми дроп пък и да сканират, да изкарам летище + vessel-и, а и академия, + приставка за сканиране + някаква армия за да убия дарковете, и това още в началото.И к'кво става?Другия идва и ме изнася когато съм без нищо, с лудите кули и средства за сканиране, без армия...А ъпгрейди, а бойни единици...Просто никога не съм играл срещу такава тактика с darks и не знам как се действа, без да си забавям развитието...Не, че играя толкова лошо, ама...Disturbеd написа:DeViL написа:Ем па ша напрайм втори отряд който ще набира членове за плейIgnatio Mobius написа:\
Станахме много
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Да беше видял как nlight ми се гаври като играхме 1вс1Disturbеd написа:DeViL написа:Ем па ша напрайм втори отряд който ще набира членове за плейIgnatio Mobius написа:\
Станахме много
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Говорех за тиймлпей де, ама карай (; Терана е доста зле срещу невидимите същества, мхм =/ туу мач въздушни кули :О
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Ем па прайш кулиВuddy написа:Е аз трябва да си бъгна цялото развитие, да вкарам хиляди минерали в кули за да не ми дроп пък и да сканират, да изкарам летище + vessel-и, а и академия, + приставка за сканиране + някаква армия за да убия дарковете, и това още в началото.И к'кво става?Другия идва и ме изнася когато съм без нищо, с лудите кули и средства за сканиране, без армия...А ъпгрейди, а бойни единици...Просто никога не съм играл срещу такава тактика с darks и не знам как се действа, без да си забавям развитието...Не, че играя толкова лошо, ама...Disturbеd написа:DeViL написа: Ем па ша напрайм втори отряд който ще набира членове за плей
Btw на коя карта играете вие ? Или всеки път различно
Пука ми, че ми дреме
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка: