Автор |
Съобщение |
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Май 2007 15:56
Мммм... Ето това е играта, в която ще се включа, хе-хе-хе... ;р Само да се намерим с колегата Silver и ще ви потрошим канчетата пак. ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Май 2007 16:02
Довечера в 10
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Май 2007 17:53
Хора в съвсем скоро време се джойнвам и аз Ше ми е кеф да поиграя пак Стар Крафт-а с мойте любимци зергите.
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Май 2007 18:01
Johnnie Rico написа: Хора в съвсем скоро време се джойнвам и аз Ше ми е кеф да поиграя пак Стар Крафт-а с мойте любимци зергите.
Ок да се надяваме довечера в 10 и 15 да сме почнали
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Май 2007 20:48
Ignatio Mobius написа: Вuddy написа: Към 8:00-8:30 добре ли е, че съм първа смяна и сутринта в 6:30 не мога да отлепа ако съм стоял до 12-1. П.П Тая едночасовата игра rulz.Ама тоя синия зерг мажеше на моменти.Дист, мноооого се закулваш Там когато на протоса му вкара гъсенички в началото с носачката...доста добра стратегия беше това.С още една носачка + още две гъсеници и ако ги беше дропил без да ги прибираш и без да си поплюваш, щеше да е почти аут докато докара въздушните единици. Е даи 10 часа да играем... Иначе аз бях белия много кофти се получи единя се закули като за световно другия с ултралиските и ни биха
Закулил съм се като за световно? О.О Имах макс 5 мули в базата и около 6 на ВХОДА...
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Май 2007 21:12
Disturbеd написа: Ignatio Mobius написа: Вuddy написа: Към 8:00-8:30 добре ли е, че съм първа смяна и сутринта в 6:30 не мога да отлепа ако съм стоял до 12-1. П.П Тая едночасовата игра rulz.Ама тоя синия зерг мажеше на моменти.Дист, мноооого се закулваш Там когато на протоса му вкара гъсенички в началото с носачката...доста добра стратегия беше това.С още една носачка + още две гъсеници и ако ги беше дропил без да ги прибираш и без да си поплюваш, щеше да е почти аут докато докара въздушните единици. Е даи 10 часа да играем... Иначе аз бях белия много кофти се получи единя се закули като за световно другия с ултралиските и ни биха Закулил съм се като за световно? О.О Имах макс 5 мули в базата и около 6 на ВХОДА...
Е ок аз видях около 10 кули на входа и около 30 драгуна
|
|
|
|
|
DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Май 2007 21:37
Johnnie Rico написа: Хора в съвсем скоро време се джойнвам и аз Ше ми е кеф да поиграя пак Стар Краф
___________________________________ Пука ми, че ми дреме
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Май 2007 21:39
DeViL написа: Johnnie Rico написа: Хора в съвсем скоро време се джойнвам и аз Ше ми е кеф да поиграя пак Стар Краф \
Станахме много
|
|
|
|
|
DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Май 2007 21:45
Ignatio Mobius написа: DeViL написа: Johnnie Rico написа: Хора в съвсем скоро време се джойнвам и аз Ше ми е кеф да поиграя пак Стар Краф \ Станахме много
Ем па ша напрайм втори отряд който ще набира членове за плей
|
|
|
|
|
Dok'cho
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Май 2007 00:42
Сорка Хорнд,обаче неделя и понеделник съм нощна смяна на работа
и няма как да играя.
Айде нищо млако да си отдъхнете и без това от мен
___________________________________ Тhe line between Love and Hatred is so thin that in Love you can achieve hatred,
but in Hatred, you can only achieve more of it...
http://cgtransport.awardspace.com
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Май 2007 08:30
DeViL написа: Ignatio Mobius написа: DeViL написа: Johnnie Rico написа: Хора в съвсем скоро време се джойнвам и аз Ше ми е кеф да поиграя пак Стар Краф \ Станахме много Ем па ша напрайм втори отряд който ще набира членове за плей
Дам, колкото повече - толкова повече.
Иначе вчера ЧЕТИРИ игри подред nlight изнася Buddy с даркове, и то четирите пъти по един и същи начин :Р Мани, голям смях падна :Р
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Май 2007 09:52
Disturbеd написа: DeViL написа: Ignatio Mobius написа: DeViL написа: Johnnie Rico написа: Хора в съвсем скоро време се джойнвам и аз Ше ми е кеф да поиграя пак Стар Краф \ Станахме много Ем па ша напрайм втори отряд който ще набира членове за плей Дам, колкото повече - толкова повече. Иначе вчера ЧЕТИРИ игри подред nlight изнася Buddy с даркове, и то четирите пъти по един и същи начин :Р Мани, голям смях падна :Р
Да получи се доста кофти...Ама кво да се прави и тая вечер ще играем
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Май 2007 11:47
Disturbеd написа: DeViL написа: Ignatio Mobius написа: DeViL написа: Johnnie Rico написа: Хора в съвсем скоро време се джойнвам и аз Ше ми е кеф да поиграя пак Стар Краф \ Станахме много Ем па ша напрайм втори отряд който ще набира членове за плей Дам, колкото повече - толкова повече. Иначе вчера ЧЕТИРИ игри подред nlight изнася Buddy с даркове, и то четирите пъти по един и същи начин :Р Мани, голям смях падна :Р Е аз трябва да си бъгна цялото развитие, да вкарам хиляди минерали в кули за да не ми дроп пък и да сканират, да изкарам летище + vessel-и, а и академия, + приставка за сканиране + някаква армия за да убия дарковете, и това още в началото.И к'кво става?Другия идва и ме изнася когато съм без нищо, с лудите кули и средства за сканиране, без армия...А ъпгрейди, а бойни единици...Просто никога не съм играл срещу такава тактика с darks и не знам как се действа, без да си забавям развитието...Не, че играя толкова лошо, ама...
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Май 2007 11:52
Disturbеd написа: DeViL написа: Ignatio Mobius написа: DeViL написа: Johnnie Rico написа: Хора в съвсем скоро време се джойнвам и аз Ше ми е кеф да поиграя пак Стар Краф \ Станахме много Ем па ша напрайм втори отряд който ще набира членове за плей Дам, колкото повече - толкова повече. Иначе вчера ЧЕТИРИ игри подред nlight изнася Buddy с даркове, и то четирите пъти по един и същи начин :Р Мани, голям смях падна :Р
Да беше видял как nlight ми се гаври като играхме 1вс1
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Май 2007 11:56
Вuddy, единственото, което ти трябва е 1 мой оверлорд.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Май 2007 12:01
The Chameleon написа: Вuddy, единственото, което ти трябва е 1 мой оверлорд. Точно за това, днеска ще играя зерг, реших го още сутринта...ебал съм ги в дарковете, няма да си губя 7-8 минути само за да съм подсигурен със средство за сканиране.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Май 2007 12:10
Говорех за тиймлпей де, ама карай (; Терана е доста зле срещу невидимите същества, мхм =/ туу мач въздушни кули :О
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Май 2007 12:12
Вuddy написа: Disturbеd написа: DeViL написа: Ignatio Mobius написа: DeViL написа: Johnnie Rico написа: Хора в съвсем скоро време се джойнвам и аз Ше ми е кеф да поиграя пак Стар Краф \ Станахме много Ем па ша напрайм втори отряд който ще набира членове за плей Дам, колкото повече - толкова повече. Иначе вчера ЧЕТИРИ игри подред nlight изнася Buddy с даркове, и то четирите пъти по един и същи начин :Р Мани, голям смях падна :Р Е аз трябва да си бъгна цялото развитие, да вкарам хиляди минерали в кули за да не ми дроп пък и да сканират, да изкарам летище + vessel-и, а и академия, + приставка за сканиране + някаква армия за да убия дарковете, и това още в началото.И к'кво става?Другия идва и ме изнася когато съм без нищо, с лудите кули и средства за сканиране, без армия...А ъпгрейди, а бойни единици...Просто никога не съм играл срещу такава тактика с darks и не знам как се действа, без да си забавям развитието...Не, че играя толкова лошо, ама...
Ем па прайш кули
Btw на коя карта играете вие ? Или всеки път различно
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Май 2007 12:17
Мнеееееееее... Big Game Hunters
|
|
|
|
|
DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Май 2007 12:33
The Chameleon написа: Мнеееееееее... Big Game Hunters
А така тая карта е супер и аз само на нея играя обикновенно
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|