Пий кат' змей, живей до 200 !!!!
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."
Дади написа:Я някой да ми го обясни това с алкохола. Значи, има някакви напитки с гаден вкус. И всички хора ги пият много. За да се напият и да се лигавят? Ъ, къде е смисъла в алкохола? Какво го прави по-добър от Колата?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Дади написа:Я някой да ми го обясни това с алкохола. Значи, има някакви напитки с гаден вкус. И всички хора ги пият много. За да се напият и да се лигавят? Ъ, къде е смисъла в алкохола? Какво го прави по-добър от Колата?
Ми опитай и ше видиш що го пиятДади написа:Я някой да ми го обясни това с алкохола. Значи, има някакви напитки с гаден вкус. И всички хора ги пият много. За да се напият и да се лигавят? Ъ, къде е смисъла в алкохола? Какво го прави по-добър от Колата?
MasterChief, успокой се с тоя Стар Уорс, беНяма проблеми. ^^
MasterChief, успокой се с тоя Стар Уорс, беНяма проблеми. ^^
SneakyDude написа:Хикс написа:Dry Jin FTW!!!
You mean Gin...
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."
Master Chief написа:...Че утре ще се пътува рано до Шумен...![]()
Трябва да отлепя сутринта все някак...
Всевиждащото Око написа:Дади написа:Я някой да ми го обясни това с алкохола. Значи, има някакви напитки с гаден вкус. И всички хора ги пият много. За да се напият и да се лигавят? Ъ, къде е смисъла в алкохола? Какво го прави по-добър от Колата? :?
Алкохолът е за психически слабите и комплексирани! Всеки знае,че купонджията не пие алкохол-той кози...((:
Коз-Помагащ ми да си взема изпитите since 2001...
[/b]