Лъва бил много възмутен, че животните замърсяват гората и са я превърнали на тоалетна.
Наредил той да построят една тоалетна и наредил всички да ходят в нея. Един ден обаче на заека му се досрало, а горската тоалетна била много далече. Огледал се той, видял че наоколо няма никой и се изсрал по средата на една полянка. Точно свършил работата и гледа по пътечката идва лъвът. Станал заека и захлупил лайното с лапи. Гледа лъвът, че заека крие нещо и пита:
- Ей, заек, ти кво правиш бе?
- А, нищо, хванал съм тука една пеперуда!
- Я да видя!
Вдигнал ръце заека, погледнал нагоре и казал:
- А, излетя!
Погледнал след това надолу и изненадан извикал:
- А, и се е насрала от страх!
Малкият Иванчо постоянно тормози майка си с въпроси и накрая на нея й писва и му казва: - Ако продължиш така, ще се изнервя, ще се разболея, ще дойде доктора, няма да може да ми помогне и ще умра... - И после какво ще стане? - Ще ме погребат и няма да ме има вече. - А как ще те погребат? - Ами така - идва черната катафалка и ме отнася към гробищата. - А аз ще може ли да седна на предната седалка до шофьора?
Старица седи в люлеещ се стол, когато изведнъж се появила една вълшебница и казала: - Имаш право на три желания. - Ами, искам да съм много богата! Пуф! Столът станал златен! - Искам да съм млада и красива! Пуф! Възрастната жена се превърнала в прелестна девойка! В този момент наблизо минал любимият котарак на старицата. - Искам този котарак да си превърне в очарователен мъж! Пуф! Котаракът се превърнал в атлетичен красавец и проговорил с човешки глас: - Сигурно много съжаляваш, че ме скопи навремето!
Един черен жребец препускал през пустинята-седмица, две, месец. По едно време видял кръчма. Влязъл вътре, тропнал с копито по бара и казал на бармана: - Слушай к'во, искам да ме напоиш, да ме нагостиш, и утре рано сутринта да ме събудиш защото страшно бързам! Бармана така и направил, напоил го, нагостил го и на следващата сутрин отишъл да го буди. Нямал кофа с вода, затова му лиснал кофа с бяла боя. Коня се събудил разплатил се с бармана и тръгнал на път. Препускал седмица, две и видял оазис. Решил да се освежи малко. Навел се да пие вода, видял отражението си и възкликнал: - Еееее, каъв тъп барман - събудил е друг кон!
Едно полицейско куче се явява на интервю за работа във ФБР. - Като за начало, трябва да можете да печатате по 60 думи в минута. Кучето седнало зад пишещата машина и напечатало 80 думи за една минута! - Освен това, трябва да минете през изпит за физическа подготовка. Кучето се представило перфектно! - И накрая имаме едно последно изискване - трябва да владеете поне два езика. На което кучето отговорило: - Мяууууу!
Обява: "Продава се дог. Яде всичко. Много обича деца."
В едно щъркелово гнездо: - Мамо, къде е татко? - Той носи бебета по света и радва много семейства! Няколко месеца по-късно майката-щъркел пита сина си: - Къде беше цял ден? - Плаших гимназистки!
- Какво ще се получи, ако кръстосаме крава и костенурка? - Теле с каска
- Какво ще се получи, ако кръстосаме овца и кенгуру? - Скачащ пуловер.
- Какво ще се получи, ако кръстосаме овца и кенгуру? - Скачащ пуловер.
Едно конче както се разхождало из гората изведнъж дочуло тежки стенания. Приближило се и видяло едно зайче седнало там и тежко проплаквало: - Меечо, меечо. Кончето се приближило и го попитало: - Защо плачеш? А зайченцето продължило: - Меечо, меечо. Кончето отново го попитало: - Но, защо плачеш Мечо го няма? А зайчето отново започнало: - Меечо, меечо. Тогава кончето се ядосало, отдалечило се и като се засилило към зайчето, то се отдръпнало и кончето паднало в пропастта. Тогава зайчето отново започнало да плаче: - Коонче, коонче. Туи мнооооо ме кефи
Две гарги си стоят на една жица и покрай тях минава един самолет. И едната рекла: - Брей, тая птица колко бързо лети. - Ххммммм - казала другата - И на теб да ти эапалят опашката и ти ще летиш толкова бързо.
Една мравка и един слон вьрвели и мравката казала: -Е-е-е-е-е-е-е как тропаме само
Слонът и мишката отишли в гражданското да се разписват: - Хубаво,че сте решили да се жените, ама размислихте ли? - попитал ги регистраторът. Мишката излязла няколко крачки напред: - Няма време за мислене. Налага се!
Вървял си слона из гората и изведнъж: - Ох, мама му дееба! - настъпил трън. Извадил го той и продължил. Още една крачка не направил и пак: - Ох, мама му дееба! - втори трън. Извадил го и продължил по пътя. След малко обаче пак изревал: - Мамицата им мръсна мравешка, пак са прокарвали телеграфна линия.
- Бабо, защо са ти толкова големи очите? - За да виждам по-добре, внучко. - Бабо, а защо са ти толкова големи ушите? - За да чувам по-добре, внучко. - Бабо, а защо ти е толкова голям носът. - Ех, така сме си ние слоновете, внучето ми...
Професор много обичал да пише двойки. Един ден в училище:
- Вижте, ся. Ще задам на всеки един от вас един въпрос. Ако ми отговорите пиша три, ако ли не - две.
Излиза един и професора го пита:
- Колко стъпала има в училище?
Момчето мисли и отговаря:
- 500.
- Не е вярно, сядай си! Двойка!
И така всички се изредили, останал един. Излиза той, а професора:
- Кажи сега, моето момче колко са стъпалата в нашето училище?
- Много. - отговаря момчето.
- Колко много?
- Ааааа, товаа са два въпроса!
Семейство вампири.
Детенцето пита майка си:
- Мамо, какво има за вечеря?
Майката изважда ковчег изпод леглото...
Детето:
- Пак ли консерва .
Майка къпела новороденото си, като го поливала с черпак.
Влиза таткото и я пита:
- Защо го къпеш с тоя черпак ма?
- Епа, бръкни ти в тая вряла вода
Разхождат се мравката и слонът, и минават по един мост. Тъкмо стигнали средата на моста, и той се срутил.
Става мравката и вика на слона:
- Абе, слоне, трябваше един по един да минаваме!
Две мухи искали да бият слона. Отишли при него и му казали:
- Слоне, хайде да се бием!
А той отговорил:
- Ооо, не е честно, вие сте двама!
Три мравки решили да си направят джойнт мания 2002.
Взели си кило трева, свили си няколко коноса и почнали да ги развъртяват.
Подавали си го първата на втората, втората на третата, третата на първата, първата на втората,
втората на третата, третата на първата, първата на втората, втората на третата, третата на първата .....
Изведнъж човешки крак настъпил едната мравка. Но другите две продължили.
Първата на втората, втората на първата, първата на втората, втората на първата ....
След извесно време едната мравка казва:
- Абе, виж как се е размазал тоя! - и посочва настъпената мравка.
Тичали си веднъж ей така по отделно заека и пора.
Обаче нещеш ли на един завои си тряснали главите и припаднали ...
След известно време като се събудили заека казал:
- Ауе, аз не помня кой съм.
- Ми и аз не помня кой съм. - казал не свой ред пора.
- Що не вземеш да ме опишеш аз ще си спомня какъв съм, а пък после аз ще те опише на теб. - казал заека.
- OK. Ти си пухкав с кръгла опашка и дълги уши.
- Еееее, ми аз сигурн съм заек. А пък ти си един космат, рошав, миришиш и имаш една черта по средата. - казал заека.
- Уаааааа, м аз сигурно съм ГЪЗ ...
Красива девойка лежи на плажа. Към нея се приближава младеж и пита:
- Прощавайте, да ви се намират цигари?
- Заповядайте!
- А запалка?
- Заповядайте!
- А, да се запознаем, може ли?
- А, да ви дам един барабан, може ли?
- Защо?
- Да водиш колоната на отиващите на майната си...
Още да искате