Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111

Нещата от живота
Заключено
Sick boy

Мнение от Sick boy »

Добр вечер и от мене папкам си филийки с сирене и доматки (ммм вкусно) и гледам по тв-то филм скука беше днеска дано утре да не вали целия ден както днес :)
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

@«~»Tomm'G'Hawk«~»
По едно време и аз бях луднал по тези колички, но... Джоба не издържа :) При първа възможност бих си възтановил отново колекцията.

А аз само да питам... НЯМА ЛИ ДА СПРЕ ДА ВАЛИ БЕ, ПИЧКА МУ МАМИНА ??!?!? Мокър съм, студено ми е, гасне ми фаса, ще ми се намокрят слушалките... ДА ГО ЕБААААААААА !!!!!!!!
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Аватар
Gnumerick
Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
Обратна връзка:

Мнение от Gnumerick »

Вчера в Русе ту валеше, ту не валеше. Харесвам такова време, най-малкото не е 30 градуса.
Изображение

Изображение

"Най-необяснимото на света е, че той е напълно обясним."
Алберт Айнщайн
Frosty

Мнение от Frosty »

8:08.Мрачно е навън.Няма признаци да вали.Духа малко вятър но нищо тъкмо няма да е топло.Сега ще изгледам два-три ужаса и излизам,няма какво да се прави в нас.Ще взема BMW M3 GTR което оставих един приятел да го тунингова сякаш от Most Wanted-a и ако няма локви може и байкове да караме.
Аватар
Wong Fei Hung
В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
Обратна връзка:

Мнение от Wong Fei Hung »

Добро утро ! През уикенда бях при бабите в родния ми град, но времето беше отвратително, пече, вали, задушно - смотана работа. Днес сутринта се събуждам за работа и пак валеше, като пристигнах в Поморие сущата работа - кал, локви, и гадно небе... Вечерта мисля да разпусна с едно посещение на бира и цаца (долу на плажа), в компанията на брат ми и някои други приятели (да не забравям и съпругата си)... И дори в този мрачен и сив ден ви пожелавам всичко хубаво...
http://gmbd.eu/blog
http://www.martialartsmoviesstation.blogspot.com
Аватар
Макс Пейн
В момента играе: на сигурно...
Обратна връзка:

Мнение от Макс Пейн »

Дееба...
Снощи си изключих алармата за даскало днеска, да не ме събуди 6 и 30.Ама биологичния ми часовник точно тогава ме събуди с мъки заспнах едва едва пак, и то до сега, повече няма да мога да спа :(
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...

Все агенти сме!
Fenrir

Мнение от Fenrir »

Тука вскичко е мирно и тихо!Не валиии!Само е малко мрачно ама нищо,ще се излиза!Преди малко ме събудиха шибаните пишлемета дето живеят над мен с няква шибана чалга!!ГИ ЕБА!
Сега нагъвам сандвичи с мноо яко топено сирене!(ммммммм)
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
DennisEverything?
Обратна връзка:

Мнение от DennisEverything? »

Преди малко станах и си викам дано днес е добро времето,а то какво....пак облаци и дъжд...
Как ше излизам днес не се знае.Пак ше съм мокър,но няма да седя цял ден вкъщи,бе деба! :twisted:

Поздрав:304. Ъпсурт feat. Лора Караджова - [Звездата #01] Звездата

Тая песен ебати ме зариби :P

П.П.Утре ако пак е лошо времето ше се умира :idea:
Изображение | Изображение | Изображение | Изображение
high_till_i_die
Обратна връзка:

Мнение от high_till_i_die »

Добро утро?

Не мога да чакам до 25 Юни. Летя си за БГ. Луд купон.Стари Приятели.Happy memories. :) Не искам да си тръгвам.
Respect big pimpin'''
Кирчоу

Мнение от Кирчоу »

Добър ден - утро за мене ...времето е гадно , не ми се яде нищо , една голяяяма чаша кафе ще влезе и ако ще снег да запука на вънка некви партиий масури ... :wink: та това от мене ..аиииие
Поздрав - Calabrese - Phnatasmagoria
Existence
В момента играе: Medieval 2: Total War

Мнение от Existence »

Е, очевидно е добър ден вече, та добър ден и поздрав с неспирния дъжд, който... о, чудо! Сега виждам, че е поспрял ;)

Тук ситуацията става все по-тъжна и по-тъжна. Вчера спря кабелната, спря и нета. Тая вечер ако спре и тока отивам да живея на някое село при кокошките, поне да не ме е яд, че ме лишават от елементарни удобства :)

Прочее, успяхме да си поръчаме пица и всичко е щастливо. Слава на този, който спре дъжда! Няма да се прибирам у нас цяла седмица, само да светне...

Някой да иска чайче?

П.П. Ебати изолацията..
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Екс, някога Фреш, ака Dolly Lover , не беше ли направила тема от сорта на - как се чувстваш , абе пак некъв офтопик стаф :lol:

ЕДИТ : Май' как ти мина деня ', беше :lol:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Existence
В момента играе: Medieval 2: Total War

Мнение от Existence »

The Chameleon написа:Екс, някога Фреш, ака Dolly Lover , не беше ли направила тема от сорта на - как се чувстваш , абе пак некъв офтопик стаф :lol:

ЕДИТ : Май' как ти мина деня ', беше :lol:

Мислиш ли че помня? А тая тема я бях направил с мисълта как на другия ден ще бъде изтрита я от админ, я от модератор :)

Who knows, по-скоро е за мирен флууд и лаф между форумджии, знам ли :)

БТВ новини за София "Ж.К. Сухата река е под вода" :lol: Да им имам заглавията...
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Нямам търпение да надмине " Какво слушате в момента " :lol:

П.п. Имам кръвоизливи на очите, the usual... :roll:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
KNSpirit
В момента играе: На борсата!
Обратна връзка:

Мнение от KNSpirit »

KN, reporting in...
бълбукбълбукбълбукбълбукбълбукбълбукбълбукбълбукбълбукбълбукбълбукбълбук

:oops:
Втори опит.
KN, reporting in...

Пицата ме засити. Временно. Парите свършиха. Насъбрал съм толкова енергия, че вече ще гръмна тук от скука. Пети ден.. Плюс доскоро затвореният изход за Перник и Кюстендил. Това щеше да ми дойде в повече, ако още е факт. Бтв, amc да докладва, нали той от вилната зона там.
Изображение
Поне е красиво.

И, да. Поздрав с DMX - The rain

Галиииина бланка, бълбук - бълбук...
Tip: Never surrender

:OMGOMG:
The Vampire

Мнение от The Vampire »

В ада омирам от горещина а пък кат се покажа пускам водна пара :D
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Въх кога станало 2 часа... бахму как минава времето в игра на Диабло и учене столиците на Азия :lol:
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Мнение от THE KING OF TIME »

Pantomime написа:Въх кога станало 2 часа... бахму как минава времето в игра на Диабло и учене столиците на Азия :lol:

Е ти ако не знаеш столицата на Азия :? .
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
d4rk.1nside
В момента играе: на бизнесчета

Мнение от d4rk.1nside »

THE KING OF TIME написа:
Pantomime написа:Въх кога станало 2 часа... бахму как минава времето в игра на Диабло и учене столиците на Азия :lol:

Е ти ако не знаеш столицата на Азия :? .

Париж.

14:00
Тъпото време вече не е толкова тъпо .. поне не се чуствам в разгара на 3тата световна вече . Вчера беше някв ужас , някф ад. Днес ше се излиза :shock: , забраил съм кво е аутдоорс . Надявам се , че ше се освеста преди да стигна до мястото на събитието , щото мразя да съм неадекватен , когато се срещам с някой .. Успех на всички , имам осмото изявено чувство , че скоро ни очаква "ебало си е и слънцето".
остарехме
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Неслучайно написах столиците... -.-
Защото в Азия има над 40 държави
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Заключено