Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
@«~»Tomm'G'Hawk«~»
По едно време и аз бях луднал по тези колички, но... Джоба не издържа
При първа възможност бих си възтановил отново колекцията.
А аз само да питам... НЯМА ЛИ ДА СПРЕ ДА ВАЛИ БЕ, ПИЧКА МУ МАМИНА ??!?!? Мокър съм, студено ми е, гасне ми фаса, ще ми се намокрят слушалките... ДА ГО ЕБААААААААА !!!!!!!!
По едно време и аз бях луднал по тези колички, но... Джоба не издържа
А аз само да питам... НЯМА ЛИ ДА СПРЕ ДА ВАЛИ БЕ, ПИЧКА МУ МАМИНА ??!?!? Мокър съм, студено ми е, гасне ми фаса, ще ми се намокрят слушалките... ДА ГО ЕБААААААААА !!!!!!!!
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
- Wong Fei Hung
- В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
- Обратна връзка:
Добро утро ! През уикенда бях при бабите в родния ми град, но времето беше отвратително, пече, вали, задушно - смотана работа. Днес сутринта се събуждам за работа и пак валеше, като пристигнах в Поморие сущата работа - кал, локви, и гадно небе... Вечерта мисля да разпусна с едно посещение на бира и цаца (долу на плажа), в компанията на брат ми и някои други приятели (да не забравям и съпругата си)... И дори в този мрачен и сив ден ви пожелавам всичко хубаво...
http://gmbd.eu/blog
http://www.martialartsmoviesstation.blogspot.com
http://www.martialartsmoviesstation.blogspot.com
Тука вскичко е мирно и тихо!Не валиии!Само е малко мрачно ама нищо,ще се излиза!Преди малко ме събудиха шибаните пишлемета дето живеят над мен с няква шибана чалга!!ГИ ЕБА!
Сега нагъвам сандвичи с мноо яко топено сирене!(ммммммм)
Сега нагъвам сандвичи с мноо яко топено сирене!(ммммммм)
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Преди малко станах и си викам дано днес е добро времето,а то какво....пак облаци и дъжд...
Как ше излизам днес не се знае.Пак ше съм мокър,но няма да седя цял ден вкъщи,бе деба!
Поздрав:304. Ъпсурт feat. Лора Караджова - [Звездата #01] Звездата
Тая песен ебати ме зариби
П.П.Утре ако пак е лошо времето ше се умира
Как ше излизам днес не се знае.Пак ше съм мокър,но няма да седя цял ден вкъщи,бе деба!
Поздрав:304. Ъпсурт feat. Лора Караджова - [Звездата #01] Звездата
Тая песен ебати ме зариби
П.П.Утре ако пак е лошо времето ше се умира
|
|
| 
-
high_till_i_die
- Обратна връзка:
Е, очевидно е добър ден вече, та добър ден и поздрав с неспирния дъжд, който... о, чудо! Сега виждам, че е поспрял
Тук ситуацията става все по-тъжна и по-тъжна. Вчера спря кабелната, спря и нета. Тая вечер ако спре и тока отивам да живея на някое село при кокошките, поне да не ме е яд, че ме лишават от елементарни удобства
Прочее, успяхме да си поръчаме пица и всичко е щастливо. Слава на този, който спре дъжда! Няма да се прибирам у нас цяла седмица, само да светне...
Някой да иска чайче?
П.П. Ебати изолацията..
Тук ситуацията става все по-тъжна и по-тъжна. Вчера спря кабелната, спря и нета. Тая вечер ако спре и тока отивам да живея на някое село при кокошките, поне да не ме е яд, че ме лишават от елементарни удобства
Прочее, успяхме да си поръчаме пица и всичко е щастливо. Слава на този, който спре дъжда! Няма да се прибирам у нас цяла седмица, само да светне...
Някой да иска чайче?
П.П. Ебати изолацията..
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Екс, някога Фреш, ака Dolly Lover , не беше ли направила тема от сорта на - как се чувстваш , абе пак некъв офтопик стаф
ЕДИТ : Май' как ти мина деня ', беше
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
The Chameleon написа:Екс, някога Фреш, ака Dolly Lover , не беше ли направила тема от сорта на - как се чувстваш , абе пак некъв офтопик стаф
Мислиш ли че помня? А тая тема я бях направил с мисълта как на другия ден ще бъде изтрита я от админ, я от модератор
Who knows, по-скоро е за мирен флууд и лаф между форумджии, знам ли
БТВ новини за София "Ж.К. Сухата река е под вода"
Ahhh, she looked into your jingles,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Нямам търпение да надмине " Какво слушате в момента "
П.п. Имам кръвоизливи на очите, the usual...
П.п. Имам кръвоизливи на очите, the usual...
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
KNSpirit
- В момента играе: На борсата!
- Обратна връзка:
KN, reporting in...
бълбукбълбукбълбукбълбукбълбукбълбукбълбукбълбукбълбукбълбукбълбукбълбук
Втори опит.
KN, reporting in...
Пицата ме засити. Временно. Парите свършиха. Насъбрал съм толкова енергия, че вече ще гръмна тук от скука. Пети ден.. Плюс доскоро затвореният изход за Перник и Кюстендил. Това щеше да ми дойде в повече, ако още е факт. Бтв, amc да докладва, нали той от вилната зона там.
Поне е красиво.
И, да. Поздрав с DMX - The rain
Галиииина бланка, бълбук - бълбук...
бълбукбълбукбълбукбълбукбълбукбълбукбълбукбълбукбълбукбълбукбълбукбълбук
Втори опит.
KN, reporting in...
Пицата ме засити. Временно. Парите свършиха. Насъбрал съм толкова енергия, че вече ще гръмна тук от скука. Пети ден.. Плюс доскоро затвореният изход за Перник и Кюстендил. Това щеше да ми дойде в повече, ако още е факт. Бтв, amc да докладва, нали той от вилната зона там.
Поне е красиво.
И, да. Поздрав с DMX - The rain
Галиииина бланка, бълбук - бълбук...
Tip: Never surrender

-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
THE KING OF TIME написа:Pantomime написа:Въх кога станало 2 часа... бахму как минава времето в игра на Диабло и учене столиците на Азия
Е ти ако не знаеш столицата на Азия.
Париж.
14:00
Тъпото време вече не е толкова тъпо .. поне не се чуствам в разгара на 3тата световна вече . Вчера беше някв ужас , някф ад. Днес ше се излиза
остарехме