Автор |
Съобщение |
®SnOoPy™
|
|
|
|
Заглавие: What is love? Публикувано на: 19 Май 2007 02:06
Haddaway добре са възпяли "What is love"...въпроса ми е много прост или може би не... Какво е това любов?Сигурно е имало много други такива теми, не знам и не съм погледнал,нито ми дреме.Кажете ми какво според вас е "любовта" ,има ли любов,заслужава ли си и т.н...Надявам се да се получи една добра тема ...
Оу и да ви спестя някой от евентуалните въпроси...Не,не съм пиян,нито съм напушен,нито друсан,нито съм в емоционално състояние...просто ми е любопитно какво мислите по въпроса и какво ще отговорите ...
Поздравче именно с Haddaway-What is love.
edit: Жалко,пропуснах да напиша като възможен отговор,а и не ми дава да добавя... "Тия на аватара ти мисля,че ти отговарят на въпроса..." щото съм сигурен,че и такива коментари ще има ...
___________________________________ Finally Juny ends...
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
|
|
|
|
|
Pеnnywise9198
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Май 2007 02:33
Няма го в изброените по-горе възможни отговори..., и да, идиот си...
___________________________________ Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark,fear of the dark I have a phobia that someone's always there
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Май 2007 02:38
Като я видиш ще я познаеш :Р
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Май 2007 04:10
Добре, какво е любов... труден въпрос. Точно какво е не мога да кажа, но мога да опиша състоянието горе-долу. Започва като едно леко гъделичкане по задната част на врата, след това преминава в изтръпване в кръста, свиване на стомаха, лек, едва доловим трепет на крайниците. Най-много те свива в гърдите и може би затова хората казват най-различни неща за сърцето си. Естествено всичко до тук може да бъде и някакъв вид треска, или някаква друга болест, но разликата е, че когато стане дума за любов, всички тези симптоми се проявяват при образа или дори мисълта за един определен човек, за когото си напълно убеден, че би направил абсолютно всичко и за когото всички тези неща преминават в рязка болка когато си представиш, че трябва да го напуснеш. Самото чувство, което изпитваш, когато си близо до този човек е почти безкрайно щастие и някаква необикновена топлина, която те изпълва отвътре. Изведнъж развиваш жесток порив да защитаваш този човек от всички злини на света, от всичко, което може да му се случи. И всичко това за да чувстваш онази топлина в теб. Егоистично чувство, в същото време и раздаващо се... странно чувство... чувство.
___________________________________ Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Май 2007 06:52
Еми не съм чел мненията в темата, но да споделя нещо - преди време гледах един документален филм, в който се обясняваше кои вещества участват във влюбването, привързването а след това и до изчезването на любовта. Те май могат да се стимулит (веществата) за да се влюбят някои повторно и да не им изветрее любовта с времето. Абе имам откъслечни спомени, може и глупости да съм написал
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Май 2007 07:00
Любовта е чувство, омразата е състояние.
___________________________________ Negative Frequency Entity.
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Май 2007 07:19
Ако трябва да отговоря просто, ще кажа любовта е чувство и това За това и гласувах в анкетата.Подробностите са, че това чувство не е толко обикновено веднъж ударило те.Признаците на треската, за които The Mad Hatter спомена и е напълно прав, и прочее работи няма да ги обяснявам.Всеки ги знае.Има любов, и всеки като види влюбените около него или като погледне себе си може да си го докаже.А дали си струва?Ако намериш човека, си струва да зарежеш абсолютно всичко за нея.Всичко.Но ако е поредната несподелена любов...Не, не си струва.Но за съжаление нямаш избор.Това е като наркотик - влюбваш се, и край.От тук нататък вече не си ти.Ти си своята изкривена влюбена същност, поставяща Него/Нея пред всичко.Ти си наркоман...
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
jones
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Май 2007 07:41
Преди около година бих изръсил нещо от сорта на това, което написа «~»Tomm'G'Hawk«~»...
Сега ще се въздържа и само ще си позволя да цитирал Абигейл Ван Бурен, "Love is a temporary emotional condition brought on by a
physical reaction to a biological urge."
...too much thinkin' for a morning like this...
___________________________________ тук и тук not understanding solitude they will attempt to destroy anything that differs from their own not being able to create art they will not understand art they will consider their failure as creators only as a failure of the world
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Май 2007 08:32
Много се кефя на хора, които се опитват да описват любовта ^^ Сладури
По темата - абсолютно невъзможно ми е да ти я опиша. Това не се изговаря - трябва да се почувства.
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Май 2007 08:36
Напълно неподлежащо на описание.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
долу_админа
|
|
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Май 2007 08:57
/матереалист
Любовта е химия. Натурална, и с трайност три години.
|
|
|
|
|
Kazim
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Май 2007 09:43
Баси, човек когато няма какво да прави, такива тъпотии му идват на главата. Кво е? Този, който знае какво е, няма да ти каже, а този, който знае - ще те излъже. Намери си нещо интересно, с което да се занимаваш, защото ако сега се чудиш какво е любовта, друг път ще се питаш какво е смъртта, дали има нещо след нея, после пък ще се питаш какъв е смисълът на живота и всякакви подобни брадатости.
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Май 2007 09:43
Disturbеd написа: Това не се изговаря - трябва да се почувства.
Amen!
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Май 2007 09:46
Хикс написа: Disturbеd написа: Това не се изговаря - трябва да се почувства. Amen!
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
Gastly
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Май 2007 10:10
Хикс написа: Disturbеd написа: Това не се изговаря - трябва да се почувства. Amen!
Ще добавя също, че любовта е най-плашещото и същевременно най-хубавото чувство, което някога може да изпиташ!
___________________________________ I stand for courage, strength, loyalty and bravery. I am a hard working animal, who will excell in what I do. I will give it all I got. I was bred to never quit. ~American Pit Bull Terrier
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Май 2007 11:00
Какво е любов?Ами де да знам.Защо ли такива въпроси се обсъждат в такива форуми, търсим да направим някакво фундаментално откритие ли кво ли?Според една част от хората любовта е химия, пресичане на флуиди и нам си още какво.За други това е чувството от усещането на двата индивида като едно цяло.За трети това е удовлетворението от това да се глижиш за някого и да знаеш, че той евентуално би се поглрижил за теб, да те подкрепи, когато имаш нужда.За четвърти любовта е оная снимка, дето я пуснал тоя пич...а именно парите.В момента хората са в такова положение, че все повече умаловажават смисъла на думата морал.При някои изобщо го няма.Непрекъснатата борба за оцеляване в този свят, където не си сигурен дали има място, където да се чувстваш защитен и в безопасност ги е превърнала в такива животни.Не могат да си позволят да обичат някого, да му се доверят, да потърсят помощ при него и затова се влюбват в единствените неща(много гадни наистина, защо ли хората са решили основните пари да бъдат банкноти?те се мачкат, късат...), които могат да им осигурят всичко това.Та искам да кажа, че надали някой в този форум ще може да каже какво е любовта в глобален мащаб.Може да се каже какво е за него или поне как той разбира понятието Любов.
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Май 2007 11:47
Disturbеd написа: Много се кефя на хора, които се опитват да описват любовта ^^ Сладури
А защо в крайна сметка? Стоварва ти се на главата и точка.
Иначе е хубава тема. ^^
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Май 2007 12:14
Любовта, млади падауани, е чувство за непълноценност. Това е да мислиш човека до теб за в пъти по-добър и качествен индивид. Постоянен стрях да не го загубиш и постоянни усилия да се държиш на прилично разтояние от него в класацията на живота. Любовта е да помагаш, да прощаваш и да правиш жертви. Любов има между майка и дъщеря, между двама братя, любов на Твореца към творението му. Обектите на нечия любов може да са много, по различни или по еднакъв начин. И най-важното е, че любовта е различна за различните хора. Това можеш да разбереш и от различните отговори.
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
konar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|