Lеader написа:NexusPolaris написа:Funeral Fog написа:Funeral Dog![]()
Я метни сега един поглед на клавиатурата и виж на какво разстояние са "f" и "d". >.< Да не сбърка човек... ^^
Ти какво общо имаш?
NexusPolaris написа:Lеader написа:NexusPolaris написа:Funeral Fog написа:Funeral Dog![]()
Я метни сега един поглед на клавиатурата и виж на какво разстояние са "f" и "d". >.< Да не сбърка човек... ^^
Ти какво общо имаш?
Omega-x написа:NexusPolaris написа:Lеader написа:NexusPolaris написа:Funeral Fog написа:Funeral Dog![]()
Ти какво общо имаш?
Опитва се да ти намекне, че си зверски тъпа. За съжеление не го разбра, за това ще го кажа аз : ТЪПА СИ.
Sirius написа:Деба, чак днес ми се освободи време да ходя да гледам костюми.
Минахме по Графа с една приятелка, до толкова известния Denyl... Ми не ме кефят, ебати, стоят циганско някакси. Другите магазини по Графа ми бяха ... твърде евтини, та да ги удостоя с присъствие
Минахме после по Витошка иииии естествено аз се насочих към Bitsiani.
NexusPolaris написа:Omega-x написа:NexusPolaris написа:Lеader написа:NexusPolaris написа:Funeral Fog написа:Funeral Dog![]()
Ти какво общо имаш?
Опитва се да ти намекне, че си зверски тъпа. За съжеление не го разбра, за това ще го кажа аз : ТЪПА СИ.
Благодаря ти, комплимента ще ти го върна. Не че те познавам, то си пролича от последното ти изречение - какво знаеш ти за мен и за нивото ми интелект? Защото аз, ако помня поне малко повече от три минути, нямам спомени да ти познавам, да се водили някакви интелектуални разговори и т.н... Тъй, че, ако обичаш, не говори, когато не си запознат със случая.Това, че не съм си улучила копчето на клавиатурата не вярвам да ме прави тъпа...