Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Супер Марио или Смърт
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Май 2007 11:22

Existence написа:
Jah Soldier написа:
Existence написа:
Omega-x написа:
И кво кат станах ?! Нищо. Баси скукакта. Само жега и Black metal.

Хубова е да си бръснете топките, но не и на контра.

Хахах както и да ги бръснеш, важен е резултата. Да не боцка, така де ;)

А деба ни лекции имахме, ни бира пих... днеска не ми върви на добре :/

Е как така да не боцка аз винаги кат го брича и след тва боцка неколко дена и не се понася :? :lol:

Ей ко хубаво време, обаче, а? Малко пиче и малко топло, ама...

Най-яко беше днеска в 4:30 сутринта...лелел 16 градуса пред УНСС, вятър, кеееффффффффф мани мани

А за топките, 1вите 1-2 дена е яко, после сърби, после пак ти е гадно, на 10тото бръснене в рамките на 1 месец-месец и половина, кожата ще е свикнала. Слагай някакво кремче за ръце или нещо такова.

TEENPROBLEM FTW!!!!!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Май 2007 12:13

Пърлете ги с дезодорант бря :P

На мен пък татуса почва да ми се бели и сърби, та си е ебало майката.

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Май 2007 12:21

При мен е 12:14 време за обяд. Тъкмо си свърших единия изпит та в момента цикля и се чудя кво да правя. Имам още два - утре и в петък ма няма да уча особено щото по философия ще изкарам. След петък изциклям свършват ми всички изпити. Тъпото е че повечето свършват чак на 22 май тъй че като свършвам аз по-рано кел файда няма с кой да пия и да копунясвам. В момента усещам къркоренето на стомаха и едно тъпо усещане/усезание отзад на главата ми съпроводено с пак някакво такова странно усещане/усезание в белите ми дробове. Сигналът че трябва да си намеря цигара. Лошото е че съм свършил сякви кинти докато не се върна в бг... Времето е прекрасно (според мен) вали дъжд, мрачно с буреносни облаци и наченки на буря, силен вятър. Тъй че ми е прохладно, нема жега както вчера. Хмм общо зето цикъл ме е налегнал, нямам кво да правя... Офф деба и аз се отклоних в лирически отклонения...

След 15 минути отивам да си сготвя обяд, да си направя кафенце и да поискам цигара от съквартиранта или некоя колежка/колега... :sleepin: Нещо и ми се спи.... 12:22...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 16 Май 2007 12:53

Благоевград, 13:52, 30 градуса, жега. Два часа разговори по всички етажи на ЮЗУ-то. Откачам, то не са документи, дати - мани мани. Ще изпия една бира по този случай.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Май 2007 12:55

В този късен час докладвам и аз.....

Деня беше шит, супер шит, мега шит и даже не беше хубав. Топло, 600 метра на стадиона, контролни по Статистика и История, един педал който мислех за умрял се появи....трагедия.

ПП Искам довечера темата да се казва "Добър вечер 2: The return of the madman"

Профил WWW

Аватар
В момента играе: С пишката си и белот.
Заглавие:
Публикувано на: 16 Май 2007 13:36

Добър ден в 14:36 от София, горещо като в пещ, в която се гори питка. Пия студен 7up и чакам 1 чеп да го бия на DotA. Толко ми се е доиграло след класно по немски и контролно по физика че.. мисля да поизлеза по-късно към 6 на лафче с дебили от квартала :) Снимах и един дебел Hummer с 26" джанти, видях CL63 и ми окапаха лигите по него.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Май 2007 13:54

Добър ден, добри люде :!:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 16 Май 2007 14:01

3 часа без нещо си.След 5-6 часа съм на рожден ден на човек, който не уважавам.
Ще купя евтин подарък и ще се радвам на безплатното ядене и пиене.

Coming Soon!

Профил

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Заглавие:
Публикувано на: 16 Май 2007 14:17

NWA написа:
3 часа без нещо си.След 5-6 часа съм на рожден ден на човек, който не уважавам.
Ще купя евтин подарък и ще се радвам на безплатното ядене и пиене.

Не забравяй, че винаги можеш да му опустошиш апартамента :D

15:15 (бре че кръгъл час) - Прозореца и щорите държат жегата, ама в стаята е убито... Боли ме главата и сякаш всяко начинание, с което се захвана днес, претърпява провал - отидох на лекции, оказа се че нямаме, това провали и плана да пия бира след лекциите, връщам се - Two World се оказа боклук и я изтрих, паднах на ДотА (добре да само първата игра) и на всичкото отгоре теглих Family Guy само за да разбера, че епизодите са бъгави и забиват на първата минута.

Now ain't that sweet? Ще си потърся нещо разлаждащо, че това Капи не помага...

P.S. Ииискам на хииииижа на Вииитошаааа

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 16 Май 2007 14:31

Existence написа:

Аз и с една къща на брега на Хаваите ще се задоволя.Скромен съм си.

Coming Soon!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Май 2007 14:37

14:40

Обядвах и изпафках една цигара придружена от кафенце. В момента се чудя какво да правя, след час отивам на плажа с един приятел и приятелка за по една бира + цигарка. Ако морето е спокойно може и да се поплува малко. Мисля да се захвана с философията към 18 часа и да я откарам така до към 20-22 часа. После ще гледам некоя колежанска комедия с френдове, после още философия и май към 1-2 ще си легна.

Май тва се очертават плановете ми за деня... Общо зето нищо интересно.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Май 2007 16:00

Форумния спам секретар стана тая тема :lol:

Абе некой знае ли що фотополимерните пломби толко мноо стърчат, дори като кажеш на тъпия си зъбилекар да я изпили шот ти пречи ?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Май 2007 16:12

Пед и тесет минути

Глеам Хюман Трафик, филм за някви изтрещели наркоманчета, тъпея..
Жегичка е.. след малко се изнасям на някъде, че изтрещявам в нас.. само да свърши филма :>
ако не ме мързи прекалено много ..

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 16 Май 2007 16:50

17.48 жега...ама яко върнах се от даскало в нас и си папкам туикс нема с кой да излезеш сичко учи (мамка му мразя да свършвам даскало преди другите :lol: )
П.П.Тази темичка ми се струва доста свежа в сравнение с другите :)

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

Аватар
В момента играе: На борсата!
Заглавие:
Публикувано на: 16 Май 2007 17:00

Existence написа:
... паднах на ДотА (добре да само първата игра) ...
... Ще си потърся нещо разлаждащо, че това Капи не помага...

Така е, като ме няма мен. Ще падаш ^^
Нещо разхлаждащо - иди си купи сладолед от магазина. За момента това е дъ бест разхлаждащо, за което мога да се сетя. Аз след малко отивам на бира и цаца, хихи :D
Хижата на Витоша - ... И аз искам Роси да не заминава за САЩ, ама ... :/

Докладвам от Кюстендил: Положението е спокойно. Личния състав е на лице, с изключение на геройски жеглясалите, скрити на сянка, кюстендилски люде. И тия за газта са из нашият район. Прокопаните места ми навяват спомени. Фризьорката ми ще ме вземе след половин час, после е ред на храната ;) Поздрави!

п.п. Екс, какво да правя, че да донеса?

:OMGOMG:

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Май 2007 17:08

KNSpirit написа:
Existence написа:
... паднах на ДотА (добре да само първата игра) ...
... Ще си потърся нещо разлаждащо, че това Капи не помага...

Така е, като ме няма мен. Ще падаш ^^
Нещо разхлаждащо - иди си купи сладолед от магазина. За момента това е дъ бест разхлаждащо, за което мога да се сетя. Аз след малко отивам на бира и цаца, хихи :D
Хижата на Витоша - ... И аз искам Роси да не заминава за САЩ, ама ... :/

Докладвам от Кюстендил: Положението е спокойно. Личния състав е на лице, с изключение на геройски жеглясалите, скрити на сянка, кюстендилски люде. И тия за газта са из нашият район. Прокопаните места ми навяват спомени. Фризьорката ми ще ме вземе след половин час, после е ред на храната ;) Поздрави!

п.п. Екс, какво да правя, че да донеса?
Кекс, беше вкусен :)

18:00 Поръчах си вечеря и агонизирам от жега. Кучето напук се е завило под 3 одеала да спи.

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Май 2007 18:55

Existence написа:

*Шепне* Колегата КН до мене слуша Доко-доко... how low is that :lol:

Защо, Емо, защо?
Та ти имаш всичко...
Не си като мен :D Виж, даже и майспейс имаш ^^ А дали не е яко да си с един френд и това да е админът ^^
И бтв, свирни кога идваш обратно, че другата седмица имаме раота ;)

Екс, аре утре с нас ( сми, класа ми :D ) на Витоша. Ще се разходим, ще прочистим дробовете ( и трите :D ) и после една водчица задълже :> Обещавам да те докарам в запазено състояние, годно за по-продължителна употреба ^^

Профил ICQ WWW

Аватар
Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
Заглавие:
Публикувано на: 16 Май 2007 18:56

Добър здрач на всички имащи удоволствието да споделят нашето макар и вече чезнещо под натиска на безконечната набиваща се все по-дълбоко и по-дълбоко със своите изпиващи кръвта на разума пръсти перверзна в своята ръжда спирала на глупоста аптията и цинизма, късче виртуалност зовящо се форум на чисто фиктивно обвързващата ни медия PCM...

По отношение на зададения от сътвортилия тази преврънала се в неволен декор за моята изява тема, въпрос за нека си позволя да отговоря с една отдавна неизползвана от личноста ми речникова форма а именно..."Хмм"...Предвид факта че намирам отговрите традицжионно давани на зададения в заглавието на темата въпрос за тривиални до степен надвишаваща допустимите рационалистични норми, възнамерявам да отговоря единствено и смао със "Същестувам....да..със сигурност същестувам...май", по този начин демонстрирайки явната си неспособнност ясно да изразя позитивна или негативна нагласа в своето моментно състояние и прилежащите му поведенческо-дефиниращи характеристики на менталния ми космос....

В същото време се изкушавам да дам и еднизначния отговор "И може би все пак не особено добре" предвид факта, че независимо то силно позитивисчините концепции и събитиини вериги маркирали съществуването ми в последния дял от хронотопа, съответните биват заплатени с цената на перманентъно съмение и нужда от служеща основно за избиване на наложените по незнайни за мен модели в съзнанието ми комплекси посредством пренатоварване на речта със софизми доста често непозвоялващи ми( както и в конкретния случай) да изкажа ясно мисълта си, в настоящия момент заключаващ се в симплистичното "По дяволите кога успях да се превърна в разума си просто в поредния кандидат-студент/ абитюрент..."

От друга страна може би отговора ми би бил дадекватен ако и представен с "Да..бих казал добре сме..." предвид факта че най-накрая съумявам да синхорнизирам вътрешните си подребности и желания за проява на индивдуалистично мислене и алтернативизъм( до колкото са останли съответните в и без това пречупената под натиска на мисли за постоянния си дегрес паметна плоча на собствения ми разум) и дадените ми о външната половина на реалноста права и превилегии...Удивтелно е какво е способно да означава пълнелетието и мисълта за неспосбноста за оказване на какъвто и да е законен контрол над индивида за масите....

И все пак..Може би ще си остана с...Хмммм...
Хмм изразяващо както изненадата ми от факта кой именно се явява авторът на тази тема, така и извесното смущение че независимо от пълната липса на съдържание в горенаписаното съобщение изпитвам неясното за мен желание сътоветното да се помести в нея, може би виждайки го като единствена форма на контакт във вече буквално анихилирания до своето пуслиращо в кървава жлъч ядро форум с личности и обекти преди превърнали го в нещо съумяло да осмисли 3 последоватлени години от живота ми ,а сега поставило ги в позиция смаи да се принудят да пробудят макар и смао за частица маловечеие пулса на смисъла и до извесна степен все още незабравена сплутеност сред общноста...Та....Хмм...

Едно ви придружено с звуците на давещия се в колаката на емоциите разум, тема No.3 oт музикалното оформление на Silent Hиll 2 и звука на избралите да прекратят в мига на пенесто забвение живота си в обятията на сивеещия пясък вълни "Хммм" от Варна...

ПС: Нека поздравя всички познаващи макар и на едва повърхностно и чисто фиктивно ниво автора на това съобщение с
Iron Maiden - Lord of the Flies
ППС:Хммм....

I see the stars come out tonight
I see the bright and hollow sky
Over the city's ripped backsides

I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see

PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!

Профил

Аватар
В момента играе: Игрътъ
Заглавие:
Публикувано на: 16 Май 2007 19:12

>^^<

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Май 2007 19:32

Дупница, 20:30

Още не съм се нарадвал как отнесохме чорбарите, ям си сладоледа, слушам си уинампа ( :arrow: Disturbed - Land of Confusion.mp3) и чакам един френд да си докара задника за едно разговорче в скайпа. Утре има сПОрТЕН ден в даскалото, не мисля да хода по обясними температурни причини.

ПП Това дето Екса писа за лекциите и бирата --> Лудите правили план да избягат от лудницата прескачайки стените (9 на брой) Минават пред 1, 2, 3..6, 7 и се задава бъря. Последните стени се срутват и главния луд вика: Дееба, сега няма как да ги прескочиме, давайте да се връщаме........

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com