Титли или Рангове

Идеи за сайта и списанието
Аватар
Pеnnywise9198

Мнение от Pеnnywise9198 »

Lord of the dreams написа:
Anonymous написа:Ох доброто старо време кога сички у форумо ме мразеха демн къв спамър бех, Сандро специално тема направи за мен да ме кикнат ли или да не ме при което аз направих 30 акаунта и гласувах с тях нищо да не ми направят :D . Така или иначе се смилиха над мен и ме оставиха. По-късно с годинките разбрах че спаменето и флууденето е !Лошо! нещо тц тц тц добри времена беха обаче хех. Ае поздрави момци с Slayer – Jesus Saves :wink:
И аз бях така-голям флудер,но се поправих и сега ме уважават хората от форума.Но от друга страна флуденето ме направи популярен из целия форум. :wink: И когато се поправих,всички ме познаваха. :)

ааххахахахахахаха
Тук долу всички се реем....

Fear of the dark,fear of the dark
I have constant fear that something's always near
Fear of the dark,fear of the dark
I have a phobia that someone's always there
Demonic
Обратна връзка:

Мнение от Demonic »

Lord of the dreams написа:И аз бях така-голям флудер,но се поправих и сега ме уважават хората от форума.Но от друга страна флуденето ме направи популярен из целия форум. :wink: И когато се поправих,всички ме познаваха. :)
Накара ме да си ударя главата в бюрото. :shocked:
You are wrong, fucked, and overrated
I think Im gonna be sick and its your fault
Everyday its the same - I love, you hate!
But I guess I dont fucking care any more...
I'm betrayed! This is the end of everything!
Гост

Мнение от Гост »

Никсъне, в кви филми се вкарваш бе (;

Много ти порасна нещо..... броя на постовете. ;р
Гост

Мнение от Гост »

Никсъне прекалил си с бирата на баща си тая вечер,3-4 глътки са ти много...Уважавали го...бйахааххаха
Гост

ташако никсан

Мнение от Гост »

АХАХхсхсхасхаСХхсаХСАХхсхАХХхсАХХХахХАХхахаХАхххахахахаххахах БАСИ ТАшАКА НИКАСА И ДА ГО УВАЖАВАМЕ ААХАХАХАХАХАХХА БАХАХАХХАХАХАХ щЕ ПАДНА ОТ СТОЛА "но се поправих и сега ме уважават" хаасахахахахах леле ще се пръсна
ташако никсан

Re: ташако никсан

Мнение от ташако никсан »

Anonymous написа:АХАХхсхсхасхаСХхсаХСАХхсхАХХхсАХХХахХАХхахаХАхххахахахаххахах БАСИ ТАшАКА НИКАСА И ДА ГО УВАЖАВАМЕ ААХАХАХАХАХАХХА БАХАХАХХАХАХАХ щЕ ПАДНА ОТ СТОЛА "но се поправих и сега ме уважават" хаасахахахахах леле ще се пръсна
Алминатора
Обратна връзка:

Мнение от Алминатора »

Lord of the dreams написа:
Anonymous написа:Ох доброто старо време кога сички у форумо ме мразеха демн къв спамър бех, Сандро специално тема направи за мен да ме кикнат ли или да не ме при което аз направих 30 акаунта и гласувах с тях нищо да не ми направят :D . Така или иначе се смилиха над мен и ме оставиха. По-късно с годинките разбрах че спаменето и флууденето е !Лошо! нещо тц тц тц добри времена беха обаче хех. Ае поздрави момци с Slayer – Jesus Saves :wink:
И аз бях така-голям флудер,но се поправих и сега ме уважават хората от форума.Но от друга страна флуденето ме направи популярен из целия форум. :wink: И когато се поправих,всички ме познаваха. :)
АХАХАХАхХАхаХахГАрххАхХАХхАхахАХАХАхаХАХахАХХАхХАХАхаХАХА
Излез от измисления свят,момче!
Гост

Мнение от Гост »

Алминаторе ти също не се обаждай много,ше те еба у звездата."Едно време го мразели " се едно ся те обичаме сички.И ти и никсана бегайте у песъчника да си играете.
Алминатора
Обратна връзка:

Мнение от Алминатора »

Anonymous написа:Алминаторе ти също не се обаждай много,ше те еба у звездата."Едно време го мразели " се едно ся те обичаме сички.И ти и никсана бегайте у песъчника да си играете.
Да съм казвал,че още не ме мразят?Да съм казвал че съм господ бог(освен два пъти)?Да съм се провъзгласявал за някаква звезда или титан или нещо от сорта?Лапай пишки,анонимен.
Аватар
Дади
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Обратна връзка:

Мнение от Дади »

Apocalypsе написа:
Алминатора написа:
Anonymous написа:Алминаторе ти също не се обаждай много,ше те еба у звездата."Едно време го мразели " се едно ся те обичаме сички.И ти и никсана бегайте у песъчника да си играете.
Да съм казвал,че още не ме мразят?Да съм казвал че съм господ бог(освен два пъти)?Да съм се провъзгласявал за някаква звезда или титан или нещо от сорта?Лапай пишки,анонимен.
Ама ти ташак ли си правиш ве Алминаторе ? Лично аз съм те виждал да правиш три пъти теми да се "ровъзгласявал за някаква звезда или титан " да се правиш на много важен и оригинален даже си пешеше поеми.Както казва един наш съфорумец:
Би'си пичката :idea:
А бре, Апокалипс, мамин, ти къде се буташ между шамарите, бе? Я беги, че и теб да не те подвхванат! :lol:
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Алминатора
Обратна връзка:

Мнение от Алминатора »

Apocalypsе написа:
Алминатора написа:
Ама ти ташак ли си правиш ве Алминаторе ? Лично аз съм те виждал да правиш три пъти теми да се "ровъзгласявал за някаква звезда или титан " да се правиш на много важен и оригинален даже си пешеше поеми.Както казва един наш съфорумец:
Човекоподобен австралопитек,знам че мозъка ти стига колкото да си преброиш космите в гъза,но дори и изостанал индивид като тебе би трябвало да забележи,че не му обръщат внимание.Ти си бълвай лайната през устата,по мой адрес или по нечий друг,те са си твои и минават през твоята уста.Въпроса е,че трябва да разбереш кога плюеш лайна срещу вятъра и да се спреш,преди купчинката тор покрила лицето ти да стигне за наторяването на цяла Украйна барабар и Чернобил.Ма че ти си по тъп и от куче бе-то поне разбира кога го игнорират и престава да се прави на интересно.Пък и може да дава лапа.Твоя череп е празен като четириетажен соцблок в някое село.
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

Детска му работа :idea:
xide`gost

Мнение от xide`gost »

Apocalypsе написа:
Алминатора написа:
Некой се опитва да подражава на диста? Е, виж, ако беше вложил малко и от себе си, и не беше пускал своя снимка, да те видим 'къв си изсухляк, можеше и да не се хилим истерично на шибаните ти постове...
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Добре де, в края на краищата, има ли някой, който да не смята Алминатора за тъпо парче?
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Алминатора? :idea: :lol:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

Изображение
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Публикувай отговор