Не ни наказвай ПЛЕАСЕ!Funeral Fog написа:По-късно може да покажа снимки с костюма :Д
-----------------
бай ту уей:
Аз мисля че Гипо не разбира нищо, копеле по-добре ела с линейка или с инвалидна количка,
така ще си мега супа дупа флай оригинален.
Бла Бла Бла!
В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат![]()
Имаш ги. Очаквай включане по този въпрос след 25-и.Ледник написа:Дюк, класно си ги избрал дрешките.Щем снимки после, да видим как ти седят.
Радвам се, че са ти допаднали. Остава да видя как стоят върху мен.The Chameleon написа:Дюк, ю'в гот сам гуд стаф!
Не, не знам защо така ти се е сторило. Сигурно е от закачалката.NO SEX написа:Дуке, с широка яка ли е сакото или само на мен така ми се стори О.О
Вярно си е, че остаряхме ама все още не сме за изхвърляне.KNSpirit написа:Duke, дрехите цепят. Добри цветове си подбрал.
Обаче има едно нещо, дето много му куца на твоят костюм - Защо, the hell, Мерцедес от тая категория е пуснат с алуминиеви смазани джанти?Надявам се да заемеш от някого лети (някакви звезди, да речем) и да го направиш лъснат. (Аз какво мога да критикувам, ебаси ^^). Просто така, с тия .. тепсии .. това не прилича на кола.
Иначе на всички абитОренти (Идва от torrent, знаех си, че сте нелегални! 88 ми се изкарват, пф ^^) - изкарайте си приятно, оставете си по някой и друг спомен (да има какво да разказвате на внуците) и покажете много снимки (и много мацки ^^).
п.п. Конкретни думи към Наско и Меги: Пичо'е, вас да ви видя в НБУ. Айде, може малко да смекча - Наско просто в София. Ама Омегата да ми става колега, инак ш'се караме по студентски! И очакваме вашият outfit, моля ^^
п.п.2 Ебаси, тая тема ме хвърли в спомени за миналата година. Ееееееех, остаряхме ние, '87..
Omega-x написа: За костюма:
http://img509.imageshack.us/my.php?imag ... 943ze0.jpg
Нищо против тракторите. Кака ми завършва тая година, тя беше много навита да отиде с трактор... Добре, че съм аз да и забраня, че Бог знае каква глупост ще измисли... Уотевър, никой да не закача Невил.Funeral Fog написа:Заклеймявай, ще ми пука точно толкова, колкото и на теб би ти пукало, ако те напсувам сега.
Какво й е на катафалката бе ? С трактор ли да ида ... :О
Това не е проблем. Сега е в ремонт при приятел монтьор, за да го постегне за абитуриентския. Джантите още сега са готови. Само снимките им нямам, но може и да пусна.KNSpirit написа:Duke, дрехите цепят. Добри цветове си подбрал.
Обаче има едно нещо, дето много му куца на твоят костюм - Защо, the hell, Мерцедес от тая категория е пуснат с алуминиеви смазани джанти?Надявам се да заемеш от някого лети (някакви звезди, да речем) и да го направиш лъснат. (Аз какво мога да критикувам, ебаси ^^). Просто така, с тия .. тепсии .. това не прилича на кола.
The dog is here againFuneral Fog написа:To take one bone that can be near...Nocturnal Pulse написа:Up from the tombs it comes...Funeral Fog написа:Funeral Dog
ONLY BLEACHED BONES ARE SCATTERED HEEEAAAAAAAAAAAAAAAARRRGHH !
ахаха :р