Винъги глейти ут по-дубрата странъ! (анти алминаторска тема)

Нещата от живота
Аватар
shantararam
Обратна връзка:

Винъги глейти ут по-дубрата странъ! (анти алминаторска тема)

Мнение от shantararam »

Alwats look at the bright side of the life!

Тия са луди просто - premierleague.com

енд соу он...

Само като чета на гусин Алминатора "пичовските" теми, си мисля... а бе, дай да гледам от по-добрата страна на животеца, че можеше по-зле да е... например ника ми да е "Алминатора"... и да се подигравам на децата от Африка (които 100 на 100 имат повече мозък от човека, който дори има честта да правя тема за него). Алминаторе, чисто и просто ти пожелавам да умреш. Свестните хора си отиват, оня горе си ги зема, и ни оставя тука с цялата малоумщина, която е възможно да съществува... предпочитам в ада, от колкото сред такива като вас, малоумни "пичове". Ако искаш да си "пич", тури една розова ризка (то нали е модерно), острижи си краката, люсни една емо причесчица, и айде бегай навънка (пък дано някой попийнал колега те спипа по тъмно).

Та, да кажа и аз... гледайте от по-добрата страна на триъгълника - четвъртата (ЖОКЕР! Има скрит смисъл!). Можеше и много по-зле да е...

поздрав
Manowar - Today is a good day to die

П.п. Станах ли пич и аз? Все пак пуснах малоумна тема, сега трябва вече да съм официално пич :roll: Мнали...?
Run, rabbit run
Dig that hole, forget the sun,
And when at last the work is all done
Don't sit down it's time to dig another one

place-for-rest
*Ghost Master
DennisEverything?
Обратна връзка:

Мнение от DennisEverything? »

РАЗБИРА СЕ,че си пич! :wink:
Напълно съгласен с теб в всяко едно от тия отношения иначе.
Наистина свестните юзъри спряха да влизат тук,заради дебилщината и теми от сорта "Помогнете ми-заключих се в стаята си и не знам как да излезна..."
Треа да се направи нещо :twisted:
Изображение | Изображение | Изображение | Изображение
долу_админа
В момента играе: Игрътъ

Мнение от долу_админа »

Братле, що трябва да ти пука за поредния гъз докопал се до интернет?
Остави ламенатора да се дави в собствената си спржа и се радвай на това колко много не си като него - също като мен.
Аватар
shantararam
Обратна връзка:

Мнение от shantararam »

Readonly написа:Братле, що трябва да ти пука за поредния гъз докопал се до интернет?
Остави ламенатора да се дави в собствената си спржа и се радвай на това колко много не си като него - също като мен.
Приеми го като моментно умопобъркване :) Случва се.

edit: нямам 20 години бря :lol:
Run, rabbit run
Dig that hole, forget the sun,
And when at last the work is all done
Don't sit down it's time to dig another one

place-for-rest
*Ghost Master
долу_админа
В момента играе: Игрътъ

Мнение от долу_админа »

Е да ти минава тогаз бърже ((:
Sardonic Wrath
В момента играе: "живот"
Обратна връзка:

Мнение от Sardonic Wrath »

Щом е anti, тука сме.
Negative Frequency Entity.
Ледник

Re: (анти алминаторска тема)

Мнение от Ледник »

*Ghost Master написа:Свестните хора си отиват, оня горе си ги зема, и ни оставя тука с цялата малоумщина, която е възможно да съществува... предпочитам в ада, от колкото сред такива като вас
Толкова ми беше радостно преди да стигна дотук... Но това си е факт. Твърде тежко е.
In Too Deep
В момента играе: да бед гай

Мнение от In Too Deep »

Бе то наистина некви дебили го превзеха форума.То като си нещастник в риъл лайфа ти остава да се правиш
на пич във виртуалното пространство и да се доказваш като ебати хитреца.Напълни се с тъпи копелета.Решил съм да си вдигам чуковете, щото вече освен ежедневната простотията на поредния 13 годишен мухльо, няма нищо смислено което да се прочете.
KNSpirit
В момента играе: На борсата!
Обратна връзка:

Мнение от KNSpirit »

Не е точно така, NWA. Измежду тоновете лайна (особено в общия), има доста смислени мнения, настроения, тенденции. Вярно, че трябва задълбочено търсене, ама пак има още какво да научим един от друг. И аз като теб съм с трайната тенденция на изнасяне, ама.. това си ми е първият форум. Имам си количеството приятели тук, има хора, на чиито думи се възхищавам. Такова общество не се изоставя, нито се намира същото.
Shoutout към всички, дето още имат искрата на човешкото у себе си!
Пожелания за осъзнаване към онези, що ползват мрежата и битовете й за избиване на комплекси. Пичове, туй цялото, в основата си е със заложена цел за entertainment.
Tip: Never surrender

:OMGOMG:
DennisEverything?
Обратна връзка:

KNSpirit написа:Не е точно така, NWA. Измежду тоновете лайна (особено в общия), има доста смислени мнения, настроения, тенденции. Вярно, че трябва задълбочено търсене, ама пак има още какво да научим един от друг. И аз като теб съм с трайната тенденция на изнасяне, ама.. това си ми е първият форум. Имам си количеството приятели тук, има хора, на чиито думи се възхищавам. Такова общество не се изоставя, нито се намира същото.
Пожелания за осъзнаване към онези, що ползват мрежата и битовете й за избиване на комплекси. Пичове, туй цялото, в основата си е със заложена цел за entertainment.
Ето,ето...Това трябваше да се каже.Да,тук е за фън и ентъртейнмънт,но не е нужно да се осира и омазва с лайна постоянно.
Вие лайнян ентъртейнмънт ли харесвате?
Sick boy

Мнение от Sick boy »

Apocalypsе написа:
Rudeb0x.c0re написа:
KNSpirit написа:Не е точно така, NWA. Измежду тоновете лайна (особено в общия), има доста смислени мнения, настроения, тенденции. Вярно, че трябва задълбочено търсене, ама пак има още какво да научим един от друг. И аз като теб съм с трайната тенденция на изнасяне, ама.. това си ми е първият форум. Имам си количеството приятели тук, има хора, на чиито думи се възхищавам. Такова общество не се изоставя, нито се намира същото.
Ето,ето...Това трябваше да се каже.Да,тук е за фън и ентъртейнмънт,но не е нужно да се осира и омазва с лайна постоянно.
Вие лайнян ентъртейнмънт ли харесвате?
Баси за втори път в рамките на 2 минути да см напълно съгласен с теб .
Ей за такива лайна кат твоя пост ставаше дума (както и за моя) Спирит си го каза точно :wink:
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
Аватар
Pеnnywise9198

Мнение от Pеnnywise9198 »

Apocalypsе написа:Алминаторе виж се ве , виж кой направи тема за тебе не аз , не Ронин или Никсан , не . Направи го един от най-сериозните юзъри в този форум , сега виждаш ли колко си жалък ве Ламинаторе. *Ghost Master човека е на над 20 години има си работа много е по умен от тебе. Само ще ни занимваш с малоумните си теми балък . Досега не съм го виждал да прави малоумна тема .Аре отиди ся в някоя канафка и се гръмни .
Поздрави ...

офф/ Подмазването е смешно...
Тук долу всички се реем....

Fear of the dark,fear of the dark
I have constant fear that something's always near
Fear of the dark,fear of the dark
I have a phobia that someone's always there
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Nocturnal Pulse написа:Щом е anti, тука сме.
It's mayhem to the bone.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
SneakyDude
Обратна връзка:

Мнение от SneakyDude »

Apocalypsе написа:*Ghost Master човека е на над 20 години
:wink:
Now, three Gods wait on the windowsill
Where one God's blood was lately spilled
While black tongues lap at the spreading pool
And build the strength they need to rule.
Аватар
Макс Пейн
В момента играе: на сигурно...
Обратна връзка:

Мнение от Макс Пейн »

Вие пък...много насериозно гледате на ламинирания паркет :shock:
Стига глупости, хора, Ламито е просто едно дете което няма какво да прави.По едно време ще види, че има пишка, че съществува алкохолът и ще ни остави ( и ние ще скърбим :lol: ) Форумът е за разтоварване, вие ако на неговите глупости се напраягате, не ми се мисли какви нерваци сте в даскало примерно.Отебавайте го.Да, говори тъпо за децата в Африка.И?Сякаш ще има някаква разлика дали ще говори добро или лошо.Да го превъзпитате и да му дадете акъл - няма да успеете.Само удоволствие като му се връзвате и правите теми за него, чувства се пич.Я look at the bright side of the life! :lol: :lol: :lol:
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...

Все агенти сме!
DennisEverything?
Обратна връзка:

Pеnnywise написа:
Apocalypsе написа:Алминаторе виж се ве , виж кой направи тема за тебе не аз , не Ронин или Никсан , не . Направи го един от най-сериозните юзъри в този форум , сега виждаш ли колко си жалък ве Ламинаторе. *Ghost Master човека е на над 20 години има си работа много е по умен от тебе. Само ще ни занимваш с малоумните си теми балък . Досега не съм го виждал да прави малоумна тема .Аре отиди ся в някоя канафка и се гръмни .
Поздрави ...

Наистина е така.Апокалипсе,брат,не е убаво така.Дай малко по леко с тия работи :wink:

он/Алминаторчо,крайно време е да се махнеш.
Аватар
WolfMan™

Мнение от WolfMan™ »

Apocalypsе написа:
Pеnnywise написа:
Поздрави ...

Ам просто мразя Ламинатора и винаги си е мислил , че само аз го мразя . Ся някой сериозен човек да му го каже. Зако ми е д аму се мазня ? Досега съм няма зимане даване с него..
Абе след онази каразница между вас той бая се промени ми се струва :roll:
Are you ready...
Тo take one step..
Out to the wild...
To be a wild wolf..
Then, follow me..
DennisEverything?
Обратна връзка:

WolfMan™ написа:
Apocalypsе написа:
Pеnnywise написа:
Ам просто мразя Ламинатора и винаги си е мислил , че само аз го мразя . Ся някой сериозен човек да му го каже. Зако ми е д аму се мазня ? Досега съм няма зимане даване с него..
За коя караница стаа въпрос? :roll:
Аватар
WolfMan™

Мнение от WolfMan™ »

Rudeb0x.c0re написа:
WolfMan™ написа:
Apocalypsе написа: Ам просто мразя Ламинатора и винаги си е мислил , че само аз го мразя . Ся някой сериозен човек да му го каже. Зако ми е д аму се мазня ? Досега съм няма зимане даване с него..
Е когато се скараха Алминатора и Апокалипсис и се почна едно флуудене. Беше голям спор :lol:
Are you ready...
Тo take one step..
Out to the wild...
To be a wild wolf..
Then, follow me..
DennisEverything?
Обратна връзка:

WolfMan™ написа:
Rudeb0x.c0re написа:
WolfMan™ написа: Абе след онази каразница между вас той бая се промени ми се струва :roll:
Е когато се скараха Алминатора и Апокалипсис и се почна едно флуудене. Беше голям спор :lol:
Дам.Е виж,Апокалипсиса се разбра с 2 ЛС-та и спря да флуди.
Требе сега и Алминаторе да го опраиме.
Публикувай отговор