Аватар?

Идеи за сайта и списанието
Аватар
OnePageLife

Аватар?

Мнение от OnePageLife »

Не че се вълнувам особено, но ми е интересно да разбера защо ми изчезна опцията във менюто на профила за слагане на аватари? Админска намеса? Бъг в Матрицата? Пара-нормално явление?
humanity... it is a thing, that is not meant to last...
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Re: Аватар?

Мнение от DukeNukem »

OnePageLife написа:Не че се вълнувам особено, но ми е интересно да разбера защо ми изчезна опцията във менюто на профила за слагане на аватари? Админска намеса? Бъг в Матрицата? Пара-нормално явление?
Може би си сложил прекалено голям аватар и са ти забранили да слагаш нов.
При мен всичко е нормално.
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Аватар
NeO_Zealot

Мнение от NeO_Zealot »

Защото аватара ти беше с големина няколко мегабайта.А какво пише под поленцето за аватар?
с основа не по-голяма от 150 пиксела, височина не по-голяма от 150 пиксела и размер на файла не по-голям от 15kB.
На всичкото отгоре имаш и наглостта да се оплакваш...
Алминатора
Обратна връзка:

Re: Аватар?

Мнение от Алминатора »

OnePageLife написа:Не че се вълнувам особено, но ми е интересно да разбера защо ми изчезна опцията във менюто на профила за слагане на аватари? Админска намеса? Бъг в Матрицата? Пара-нормално явление?
Защото аватарът ти представляваше не малка анимация,ами цял игрален филм.
Изображение
Аватар
OnePageLife

Мнение от OnePageLife »

NeO_Zealot написа:Защото аватара ти беше с големина няколко мегабайта.А какво пише под поленцете за аватар?
с основа не по-голяма от 150 пиксела, височина не по-голяма от 150 пиксела и размер на файла не по-голям от 15kB.
На всичкото отгоре имаш и наглостта да се оплакваш...
Мегабайта? Луд ли си?! Аз да не съм олигофрен да не вида колко е голям преди да го сложа? 11 кб е. Мегабайта... пфф! Дръж се!
Аватар
NeO_Zealot

Мнение от NeO_Zealot »

ХАХАХАХАХА :!: :!: :!: Не,наистина вече прекаляваш.Много добре си спомням как аз самият ти разглеждах аватара преди няколко седмици и даже се чудех дали да не те докладвам.
Аватар
OnePageLife

Мнение от OnePageLife »

NeO_Zealot написа:ХАХАХАХАХА :!: :!: :!: Не,наистина вече прекаляваш.Много добре си спомням как аз самият ти разглеждах аватара преди няколко седмици и даже се чудех дали да не те докладвам.
С телевизор спорил ли си? Няма много смисъл. Както и да е, не се вълнувам много по този въпрос, така че със здраве.
DeViL
Обратна връзка:

Мнение от DeViL »

То затЪ си го пише
Показва малка картинка (портрет) под вашето име в съобщенията. Само една картинка може да бъде показвана, GIF PNG или JPG, с основа не по-голяма от 150 пиксела, височина не по-голяма от 150 пиксела и размер на файла не по-голям от 15kB.
ама кой да прочете :? ко си е викал -Туй е няква простутия за какво да чета... :doh:
Пука ми, че ми дреме
Asriel
В момента играе: GTA IV
Обратна връзка:

Мнение от Asriel »

OnePageLife написа:
NeO_Zealot написа:ХАХАХАХАХА :!: :!: :!: Не,наистина вече прекаляваш.Много добре си спомням как аз самият ти разглеждах аватара преди няколко седмици и даже се чудех дали да не те докладвам.
С телевизор спорил ли си? Няма много смисъл. Както и да е, не се вълнувам много по този въпрос, така че със здраве.
Аватара ти наистина беше късометражен филм..
все аркадаши сме

Krieg
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

Cantodea написа:
OnePageLife написа:
Аватара ти наистина беше късометражен филм..
И наистина беше едва 10-20 кб, бях си го сеифнал на компа...едва ли това е проблема :roll:
Аватар
Бижутера
Обратна връзка:

Мнение от Бижутера »

абе неможе току-така да му изчезне опцията за аватар.
то е ясно,че админа се е намесил.
а щом се е намесил,значи е надвишил размера или големината на аватара.
точка.
След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Stealth написа:
OnePageLife написа:Мегабайта? Луд ли си?! Аз да не съм олигофрен да не вида колко е голям преди да го сложа? 11 кб е. Мегабайта... пфф! Дръж се!
Дръжки батка.

Изображение Изображение

Лол дюд ти ни разби :lol: :lol: ти защо не сложиш някой филм да гледаме ве :lol:
Аватар
OnePageLife

Мнение от OnePageLife »

Мда... Аз наистина съм олигофрен. Sry.
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

Stealth написа:
OnePageLife написа:Мегабайта? Луд ли си?! Аз да не съм олигофрен да не вида колко е голям преди да го сложа? 11 кб е. Мегабайта... пфф! Дръж се!
Дръжки батка.

ИзображениеИзображение
Същото нещо имах на компа и СЪС СИГУРНОСТ беше под полвин мб, както писах горе май беше около 10-20 кб. Може да е имал "мойта версия", а не тази предоставена от Стелт :roll:
Публикувай отговор