Автор |
Съобщение |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Май 2007 06:07
Братче на Вратче написа: The Grim Reаper написа: NeO_Zealot написа: ...И не,не пуша Viceroy.Отвратителни са. Дообре. Тогава ще се разберем. Само човек без опит би казал нещо друго за Viceroy, и страшно ме дразнят онези глупаци, които се навъдиха, които си ги купуват, защото вече са 2 лева... Както каза един приятел днес, по-добре е да пушиш по половин кутия на ден нещо качествено, от колкото една кутия на ден някакъв боклук като това. Аз лично съм се спрял на червеното Marlboro. Силнички са, обаче за класа и цената си са един от най-добрите варианти... Бялото пък не ми харесва. Какво червено боро?
Как какво?
Имам лула. Мързи ме да я използвам.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Май 2007 07:13
The Grim Reаper написа: Братче на Вратче написа: The Grim Reаper написа: NeO_Zealot написа: ...И не,не пуша Viceroy.Отвратителни са. Дообре. Тогава ще се разберем. Само човек без опит би казал нещо друго за Viceroy, и страшно ме дразнят онези глупаци, които се навъдиха, които си ги купуват, защото вече са 2 лева... Както каза един приятел днес, по-добре е да пушиш по половин кутия на ден нещо качествено, от колкото една кутия на ден някакъв боклук като това. Аз лично съм се спрял на червеното Marlboro. Силнички са, обаче за класа и цената си са един от най-добрите варианти... Бялото пък не ми харесва. Какво червено боро? Как какво? Имам лула. Мързи ме да я използвам.
Ясно колко опит имаш в цигарите. Питах турско(с бандерол) или швейцарско? Защото има огромна разлика откъде е.
ЛМ пакет 100, няма нищо общо с бг пумията, която се продава като ЛМ. Pall Mall същп. Разлики огромни.
А, ако ще си говорим за хубави цигари - Gitane без филтър. Нищо общо с това, което си пушил до сега.
Не знам защо, но преебаха Victory-то(както и всичко бгцигари де). За ММ-а: Винаги е бил една класа под Victort new silver,а дългото две.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Май 2007 07:57
Не пушете а си бъркаите в гъза-това е тайната на вселената
|
|
|
|
|
Loopmaster
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Май 2007 08:37
От българските съм доволен от Victory Silver Един веднъж ме черпи Kent и ми харесаха, но цената е малко солена В началото Viceroy бяха добре и не ми бяха гадни, но в последствие това се промени. Като цяло всички цигари са една и съща пумия
___________________________________ Don't be a prisoner of your own style!
Цитат: Бла Бла Бла! В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат
|
|
|
|
|
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Май 2007 09:37
Имам собствена плантация за тютюн и сам си свивам цигарите.
Когато реколтата е прецакана, ми доставят спец смеси от древни търговски фамилии от Цариград.
Искам да кажа, че не пуша МАРКИ, а цигари.
Марките първоначално зарибяват пазара с качествен вкус,
който вкус сетне неминуемо прецакват с разни миризмовни гюрлюци и проч химия.
Мраза да ме цакат, и поради това - сам си се цакам.
На вълка вратът му е дебел, щото сам си движи делата.
___________________________________ Нема таа, нема онаа.
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Май 2007 09:51
ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа: Имам собствена плантация за тютюн и сам си свивам цигарите. Когато реколтата е прецакана, ми доставят спец смеси от древни търговски фамилии от Цариград. Искам да кажа, че не пуша МАРКИ, а цигари. Марките първоначално зарибяват пазара с качествен вкус, който вкус сетне неминуемо прецакват с разни миризмовни гюрлюци и проч химия. Мраза да ме цакат, и поради това - сам си се цакам. На вълка вратът му е дебел, щото сам си движи делата.
Колко продаваш килото тютюн? Щото някои не сме благословени с тютюневи поля, а от тоооолкова време чакам да се появи някой, който продава тютюн...
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Май 2007 10:15
Пропуснал съм да изтъкна, че произведеното е за ЛИЧНО ползване.
И не е чак толкова скъпо, можеш сам да си го позволиш, ако държиш на здравето си.
Не е нужно и да ходиш по полята, има си хора за това.
Ти само ще проконтролираш периодично спазването на технологията, като наминаваш по териториите си.
Тези посещения наливат небивал трудов ентусиазъм у шерпите,
и те издигат в техните очи като благодетел.
___________________________________ Нема таа, нема онаа.
|
|
|
|
|
Limp
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Май 2007 11:55
Батковците пушат цигари.Като знам,че повечето тук сте на по 15г. ... Ваша си работа.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Май 2007 12:10
Ще кажя че не пушя
|
|
|
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Май 2007 12:21
Аз съм пушил почти всякакви цигари ... но определено наи-много ми харесва Бяло Виктори, преди година пушeх Silver, но сега бялото ми е екстра ... Когато нямам пари понякога си зимам Viceroy не са хубави, червените са отваратителни, сините поне се тарпят... като нямам пари стават. Има много по-големи боклуци от Viceroy, който са на тяхната цена на всичкото отгоре. От рода на Ronnson (незнам дали така се пише), Paramout, Bond ... и други такива лайна дето също са по 2 лева, ама са супер насрани цигари ...
Иначе бялото Малборо вечe e eкстра цигара ... като имам повече пари, винаги от него си взимам. Черният Davidoff и той е много хубав ... Ориент Експрес, са хубави, имат много хубав аромат ... ама са доста силни.
-----
Абе аз общо взето, не робувам на една и съща марка цигари ... общо взето си взимам доста различни цигари. Според зависи колко пари имам, или някой път си купувам по-скъпи цигари от различни марки който преди не съм пушил, за да ги пробвам ...
Иначе съм пушил и доста култови цигари като: Средец, Арда, Мелник, Варна ... тея последните незнам дали сте ги чували. Те направо са върха на сладоледа, даже филтър нямат. Някой ако може да си намери такива, да си вземе една кутия, да види за какво става въпрос ....
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Май 2007 13:15
По въпроса за борото, омегата е прав. М/у това което продават тук с бандерол и другит.. разлика голяма..
Примерно гледам че доста говорите за Вайсроя - сръбския е много хубав, ама тоя по нашия пазар..
По първата тема - късия въпреки че не пуша ММ често, късите са по-добри..
А Мелника.. дядо ми пуши 'такова'.. не са толкова зле.. доколкото знам се правят без консерванти, което означава, че бързо се скапват.. като нема друго, стават :Р Средец и Арда не съм пушил, Варна... не съм ги и чувал :р
Но определено Парамунта са най-гадните цигари на нашия пазар ( с уговорката, че не съм пушил горните три вида :Р )
Аз наскоро минах на сив West .. не признавам вече доста цигари като такива
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Май 2007 15:54
В момента съм на червено Malboro и жълт/син Camel. Тия двете най-ми се услаждат. Инак като съм в Бг-то най-пуша бялото Виктори.
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
Wicked Spirit
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Май 2007 17:09
@NoName за жалост братче Orient Express го спряха от производство, доколкото знам. Поне аз не мога да си намеря, а и спрях да търся от преди 2 години. Бяха добър заместител за времето, когато още не знаех, че с една пурета мога да си доставя много повече удоволствие.
@Grim, прасковке естествено че лулата отнема повече време за подготовка и подръжка. Гасне, палиш, пак гасне... не е като да си запалиш цигарата.
___________________________________ NOT THERE JOHNNY, NOT THERE!
|
|
|
|
|
Asriel
|
|
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Май 2007 19:31
мини руло написа: По въпроса за борото, омегата е прав. М/у това което продават тук с бандерол и другит.. разлика голяма.. Примерно гледам че доста говорите за Вайсроя - сръбския е много хубав, ама тоя по нашия пазар.. По първата тема - късия въпреки че не пуша ММ често, късите са по-добри.. А Мелника.. дядо ми пуши 'такова'.. не са толкова зле.. доколкото знам се правят без консерванти, което означава, че бързо се скапват.. като нема друго, стават :Р Средец и Арда не съм пушил, Варна... не съм ги и чувал :р Но определено Парамунта са най-гадните цигари на нашия пазар ( с уговорката, че не съм пушил горните три вида :Р ) Аз наскоро минах на сив West .. не признавам вече доста цигари като такива
Аз съм на Мелник в момента (:
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Май 2007 19:39
Cantodea написа: мини руло написа: По въпроса за борото, омегата е прав. М/у това което продават тук с бандерол и другит.. разлика голяма.. Примерно гледам че доста говорите за Вайсроя - сръбския е много хубав, ама тоя по нашия пазар.. По първата тема - късия въпреки че не пуша ММ често, късите са по-добри.. А Мелника.. дядо ми пуши 'такова'.. не са толкова зле.. доколкото знам се правят без консерванти, което означава, че бързо се скапват.. като нема друго, стават :Р Средец и Арда не съм пушил, Варна... не съм ги и чувал :р Но определено Парамунта са най-гадните цигари на нашия пазар ( с уговорката, че не съм пушил горните три вида :Р ) Аз наскоро минах на сив West .. не признавам вече доста цигари като такива Аз съм на Мелник в момента (:
Добре, как не те е срам да вадиш кутията ( образно казано.. то не е и от картон.. ) Мелник?
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Май 2007 20:13
Червен Вайсрой ФТВ!!!?!?!?
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
Asriel
|
|
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Май 2007 20:48
мини руло написа: Cantodea написа: мини руло написа: По въпроса за борото, омегата е прав. М/у това което продават тук с бандерол и другит.. разлика голяма.. Примерно гледам че доста говорите за Вайсроя - сръбския е много хубав, ама тоя по нашия пазар.. По първата тема - късия въпреки че не пуша ММ често, късите са по-добри.. А Мелника.. дядо ми пуши 'такова'.. не са толкова зле.. доколкото знам се правят без консерванти, което означава, че бързо се скапват.. като нема друго, стават :Р Средец и Арда не съм пушил, Варна... не съм ги и чувал :р Но определено Парамунта са най-гадните цигари на нашия пазар ( с уговорката, че не съм пушил горните три вида :Р ) Аз наскоро минах на сив West .. не признавам вече доста цигари като такива Аз съм на Мелник в момента (: Добре, как не те е срам да вадиш кутията ( образно казано.. то не е и от картон.. ) Мелник?
Хаха, ми не ме е. Големия плюс е, че не ми искат цигари вече. (:
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
|
Pеnnywise9198
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Май 2007 20:58
Wicked Spirit написа: @NoName за жалост братче Orient Express го спряха от производство, доколкото знам. Поне аз не мога да си намеря, а и спрях да търся от преди 2 години. Бяха добър заместител за времето, когато още не знаех, че с една пурета мога да си доставя много повече удоволствие.
Спрени са...
___________________________________ Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark,fear of the dark I have a phobia that someone's always there
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Май 2007 21:04
Wicked Spirit написа: Лулата да не се оскверянва с марихуана!
Ахахахахаха, до къде стигнахме...
Ако ще поставяме нещата по такъв начин, по-скоро да не се осквернява лулата с тютюн...
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
<GLaDiaToR>
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Май 2007 21:23
Който не пуши, няма такива проблеми .
Ето защо не пуша...
___________________________________ Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.
Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|