Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2007 03:35
A, и Вальо.. чрд !
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2007 10:30
No написа: Еее, какъв рожден ден съм изпуснал, направо ме е срам. Вече...колко станаха...5-6 години?! се дърляме с княжеския индивид по страниците на форумчето.
Та, братко, макар да предаде каузата на GDI и да се поддаде на думите на тибериумния Волен, ще ти простя. Засега. И тъй, докато се върнеш в лоното на Истината, ще ти пожелая винаги да бъдеш точката на сблъсък между Добро и Зло, между Мрак и Светлина.. и да вземеш най-хубавото от двата свята :)
Мозъкът ми е дал на заето от доста време, затова не мога да измисля нищо повече, колкото и да се пъна. Наздраве!
Hans Zimmer - Red Warrior
Хееей, наистина доста години минаха... Знаеш ли, това че си пропуснал да се разпишеш в темата на точната дата не е от никакво значение - наистина оценявам, че го стори, защото може би доста ме поздравиха през изминалите дни, но малцина знаеха защо го правят, а още по-малцина ми върнаха спомени, каквито ти ми върна. И... до сега винаги съм се старал да съм точката на Сблъсъка и дано думите ти се окажат пророчески, за да съумея да удържа този пункт завинаги.
Колкото до "каузата на GDI" - не съм я предал, защото знаеш, че не съм дезертьор. Просто никога не съм я подкрепял.
Е, благодаря за благите думи, другарю. Знаеш, че не бих те забравил никога. :)
Black Hand of Nod Commando gets on the Stealth Tank and melts in the shadows...
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2007 13:51
Хей... Честит празник, Varggoth. ^^ Май съм изтървала срока, но да отчета дейност. ^^ Много, много, много приятни мигове ти пожелавам... = )
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
|
Wicked Spirit
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2007 23:52
Мъртво запъхтян из между постовете, приближаващ се към последния, ме обземаше неспокойна мисъл. Ще бъда ли чут.. прочетен.. ? Вече кликах върху черния Нов Отговор, с разширени зеници до спукване, готов да рапортувам като американски войник пробягал Сахара, защото най-важното е посланието да достигне до генерала.. И нададох вой с пресъхнало гърло и изпъкнали вени моята малка серенада!
"Today is gonna be the day That they're gonna throw it back to you By now you should've somehow Realized what you gotta do I don't believe that anybody Feels the way I do about you now..."
___________________________________ NOT THERE JOHNNY, NOT THERE!
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Май 2007 12:44
No написа: Та, братко, макар да предаде каузата на GDI и да се поддаде на думите на тибериумния Волен, ще ти простя. Засега. И тъй, докато се върнеш в лоното на Истината, ще ти пожелая винаги да бъдеш точката на сблъсък между Добро и Зло, между Мрак и Светлина.. и да вземеш най-хубавото от двата свята Мозъкът ми е дал на заето от доста време, затова не мога да измисля нищо повече, колкото и да се пъна. Наздраве
Той е послдовател и лоялен само на НОД.
NOD е истината и е добре да я видите докато имате човешки очи
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Май 2007 12:50
Ти винаги си бил от Нод.. (;
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Май 2007 12:54
The Chameleon написа: Ти винаги си бил от Нод.. (;
Да, това е точно казано
А ти от кои си ... Make your choice , before it's too late
NOD = POWER
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Май 2007 13:03
NOD Chameleon, не се ли сети?
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Май 2007 13:19
The Chameleon написа: NOD Chameleon, не се ли сети?
Като спомена се сетих
damn няма случайни неща
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Май 2007 13:20
GDI рулират и винаги ще са по добри макар и по малобрйни
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Май 2007 13:53
GDI са фашистка организация целяща глобализиране против волята обикновенният овек. Тя пренебрегва и хората живеещи във Жълтите зони интересуваща се само от безценните си сини такива. Пропагандира долни и заблуждаващи идеологии водещи човечеството до упадък. Докато пропагандират ,че защитават хората те разполагт сателитите си убийци над столиците на държави не можещи да се защитават. Но това няма да продължи , все повече хора виждат истината и разбират истинският потенциал на човечеството. НОД ще бъде по-силен от всякога.
PEACE THROUGH POWER !
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Май 2007 13:54
Аре бе, кога ще играем мулти ?
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Май 2007 13:59
Па да се разбереме нещо а ... утре у 3 следобед да сте у лобито к ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Май 2007 14:02
Утре у 3 следобед съм на пробен изпит...
Вечерта сигур, знам ли.
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Май 2007 14:10
без проблем..
|
|
|
|
|
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
|
|
|
Заглавие: Re: Glory fuckin' be to the Horned Knjaz. Публикувано на: 02 Май 2007 14:22
Nocturno написа: Честит ти рожден ден, приятелю.
Позволи да се присъединя, Нок`!
Князът е дълбоко-уважаван от мен Нет-събеседник,
който разумавя тънки лакърдии
и МОЖЕ да чете!
-----------------
Честит рожден ден, Княже!
Вие, като запознат с религиозното знание,
добре си давате сметка, че РД е смешна дата,
предвид незначимостта на времето пред Вечността.
НО!
Земното ни обитание яко повелява, да ползваме облагите на този свят, в който тези неща означават, ако не друго, поне -
съпричастност в радостта и изблик на порив към съприкосновение.
ЧРД!
Бъдете силен, късметлия и все така чувствен.
Имам грях към вас,
че все още не съм ви обяснил СЪЩНОСТТА на различията между Св. Православие и доктрината Ислям!
Но ви умолявам,
да не ме съдите твърде строго,
щото мен ме движат вековечни принципи,
а един от тях непоколебимо твърди, приблизотелно:
" Не говори пряко на неузрелия съвсем, понеже той ще те намрази, ВЪПРЕКИ и ПОРАДИ истинността ти, щото, не може да преодолее лесно мисълта, че не е достигнал сам до Истината небесна".
--------------
Мир вам, приятелю,
и да не ме вземете за неучтив ортодокс ( какъвто СЪМ!),
ще ви подаря любим мой стих от Коран:
из
СУРА "ПРЕПУСКАЩИТЕ"
(АЛ-АДИАТ)
Меканска. Съдържа 11 знамения.
В името на Аллах, Всемилостивия, Милосърдния!
1. Кълна се в [конете ] препускащите с пръхтене 2. и мятащите искри с чаткане, 3. и връхлитащите сутрин, 4. и вдигащи с това прахоляк, 5. и врязващи се в множество [от врагове] 6. човекът е голям неблагодарник към своя Господ. 7. И сам на това е свидетел. 8. И е силна любовта му към благата. 9. Нима не знае, че когато бъде изкарано това, което е в гробовете, 10. и бъде разкрито това, което е в гърдите, 11. техният Господ е сведущ за тях в този Ден?
------
Приятелю,
трогвате ме с нещо, което е чисто ПРАВОСЛАВНО,
и то е, РАЗБИРАНЕ,
стремеж за разбирателство с отсрещния,
щото всички сме чада Божии.
ЧРД!
___________________________________ Нема таа, нема онаа.
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Re: Glory fuckin' be to the Horned Knjaz. Публикувано на: 02 Май 2007 17:40
Еретик не следваш братството
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Glory fuckin' be to the Horned Knjaz. Публикувано на: 04 Май 2007 17:11
ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа: Приятелю, трогвате ме с нещо, което е чисто ПРАВОСЛАВНО, и то е, РАЗБИРАНЕ, стремеж за разбирателство с отсрещния, щото всички сме чада Божии.
ЧРД! :D Чисто езическо е, приятелю, чисто езическо е... Напомня, по своему, откъде и накъде е тръгнало всичко... :) Цитат: Ти винаги си бил от Нод.. (;
Най-вероятно и той винаги е бил от Нод, да... Явно е отличителна черта на привържениците на Нод обикновено да са такива завинаги.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Май 2007 22:38
Първо онтопика:
Да си жив и здрав,мн късмет и успехи в живота,учението и любовта!И дано някой се присъединиш към правилният избор
Immaterium написа: GDI са фашистка организация целяща глобализиране против волята обикновенният овек. Тя пренебрегва и хората живеещи във Жълтите зони интересуваща се само от безценните си сини такива. Пропагандира долни и заблуждаващи идеологии водещи човечеството до упадък. Докато пропагандират ,че защитават хората те разполагт сателитите си убийци над столиците на държави не можещи да се защитават. Но това няма да продължи , все повече хора виждат истината и разбират истинският потенциал на човечеството. НОД ще бъде по-силен от всякога.
PEACE THROUGH POWER ! Цитат: GDI са фашистка организация целяща глобализиране против волята обикновенният овек. Да бе,ние сме фашистите...вие сте тези които искат ново начало,следвайки идеита на Плешивия. Цитат: Тя пренебрегва и хората живеещи във Жълтите зони Screw the yellow zone,we have money Цитат: интересуваща се само от безценните си сини такива. Не.Чистим вълтите зони от тиберия (поне така пишеше в превята в пс мания де,не съм сигурен ) Цитат: Пропагандира долни и заблуждаващи идеологии водещи човечеството до упадък нОД правите това Цитат: Докато пропагандират ,че защитават хората Кой спасим,кой не...поне спасяваме някой за разлика от вас! Цитат: разполагт сателитите си убийци над столиците на държави не можещи да се защитават Тва си е техен проблем,че не могат да се защитят Пък и ако случайно искат да се join-нат към вас сме се подсигурили. Цитат: Но това няма да продължи , все повече хора виждат истината и разбират истинският потенциал на човечеството Не,просто вашите пропаганди ги подлудяват. Цитат: НОД ще бъде по-силен от всякога.
Но не по-силен от GDI
п.п.ако имаше някой фалшив бог/император като в чука щях да се присъединя към вас,но идеите на един психопат не ми стигат
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|