Glory fuckin' be to the Horned Knjaz.
Glory fuckin' be to the Horned Knjaz.
Честит ти рожден ден, приятелю. Още една шибана година измина. Не искам нищо друго да ти пожелавам освен живот и здраве - то другото си го знаеш пределно ясно... И дори никога да не се видим - помни BMIC даже след като се разделим и нека да съществува докато не измрем до един... BMIC SHALL PREVAIL.
Satyricon - Fuel for Hatred.
HAILS!
Satyricon - Fuel for Hatred.
HAILS!
- Pеnnywise9198
-
- В момента играе: "живот"
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
-
- В момента играе: Игрътъ
-
- Цар
- Обратна връзка:
!
Уау, определено за протокола трябва да се отбележи, че повечето от вас ме поздравиха преди да ме поздрави родната ми майка.
Към BMIC:
Колкото и злокобно и могъщо да вият ветровете, планината не ще се отмести. Нали така? ;р
Към всички останали:
Благодаря за вниманието, което отделихте за моя мъничък празник. Оценявам го много високо.
ПП
Ще пребъде, в това липсва всякакво съмнение. Както липсва съмнение и в това, че ще се видим - имаме цялото време на света, какво ще ни попречи? А защо ли имаме цялото време на света?
...
Защото просто BMIC ще съществува завинаги.
Уау, определено за протокола трябва да се отбележи, че повечето от вас ме поздравиха преди да ме поздрави родната ми майка.
Към BMIC:
Колкото и злокобно и могъщо да вият ветровете, планината не ще се отмести. Нали така? ;р
Към всички останали:
Благодаря за вниманието, което отделихте за моя мъничък празник. Оценявам го много високо.
ПП
И дори никога да не се видим - помни BMIC даже след като се разделим и нека да съществува докато не измрем до един... BMIC SHALL PREVAIL.
Ще пребъде, в това липсва всякакво съмнение. Както липсва съмнение и в това, че ще се видим - имаме цялото време на света, какво ще ни попречи? А защо ли имаме цялото време на света?
...
Защото просто BMIC ще съществува завинаги.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- martinkfreеman