един приятел,също студент месец май също заминава в САЩ на бригада.
я кажи ти къде ше одиш,щото той ще е някъде на някой от островите около САЩ
Няма страшно заминавам само за 5 месеца.И да не забравиш България
Даже надявам се да ми остава достатъчно време да мога да влизам във форума отново. Самоче как ще намеря кирилизиран софтуер не ми е ясно. Не ми се ще да пиша на шльокавицаСпомняй си за мен и за добрите стари времена заедно. Успех и те целувам.
Мисля, че няма да ми се разминат!...и дано минеш без хлебарки.
Е както вече казах отивам само за малко, нямам намерение да се превръщам в емигрант.И ти се набута на отсрещния бряг. Знаеш мнението ми, няма нужда да повтарям.
Дано там намериш щастието от живота, Андрей. Попътен вятър. И пиши.
В щата Юта и по-конкретно в националният парк Канионът Брайс. Много красиво място. Иначе аз ще бачкам в едно хотелче там.я кажи ти къде ше одиш
Тури си Флекс Тайп на една флашка и си готов(ако имаш комп там де).То па у Америка шанса да случиш без комп клони към нулата..Приятно прекарване там,лека,доходна и безаварийнаДаже надявам се да ми остава достатъчно време да мога да влизам във форума отново. Самоче как ще намеря кирилизиран софтуер не ми е ясно. Не ми се ще да пиша на шльокавица
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Напълно. Определено има си своите големи предимства това, което си запланувал, но аз самия не бих се наел с това. Поне не и от другата страна на Океана.AcTivE написа:Успех! Дано условията не са прекалено сурови, заплащането да е добро и всичко да мине без гафове и инциденти! :D
БАЦЕ, БАЦЕ!!! Току що бях за пръв път на даскало и...виках си, че ще са само дебели или ще са мексиканота, ама не! БахтиRadek написа:Доведи ми някоя сравнително слаба,руса,синеока,надарена американка.Заплащам добре.