Пич, осъзнай се, говорят ти за геймплей, не за сетинг.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Естествено, нали аз изредих игрите, които са излезли преди WoW и bold-нах най-известните.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
АБРЕ ИСТОРИЯТА И ВСИЧКИ ДРУГИ НЕЩА В ВЛАСТЕЛИНА ОНЛАИН СА БАЗИРАНИ НА КНИГАТА ,А КНИГАТА Е ИЗЛЯЗЛА ПРЕДИ УОУ ДЕМЕК НЯМА КАК ВЛАСТЕЛИНА ДА Е КОПИ НА УОУ!КВО СЕ ПРАВИТЕ НА УДАРЕНИ БАСИ
темата мисля че беше The Lord of The Rings ONLINE а не The Lord of The Rings ONLINE VS WoW
но както и да е все пак играта изглежда доста добре само не ми стана ясно по колко ще се плаща ако е като
Guild Wars ще е мн яко обаче силно се съмнявам
10 долара на месец плюс някаква цена първоначално, пишеше го в сайта.
Oh, there're sober men and plenty,
And drunkards barely twenty,
There are men of over ninety
That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.
Днеска говорих с 1 познат който играе ЛоЛ от две години и каза , че цялата му гилдия ще се мести в Лотро-то.Може да се очаква инвазия в лотрото и едвали ще се забрави бързо играта тъй като доста хора са зарибени.
Темата за LOTR е твърде преекспонирана. Много ми е интересно как LOTRO ще привлече играчи след излизането на Age of Conan и Warhammer Online към края на годината?! Успех все пак...
You can't kill me.
I'm already dead to this world.
Siedun написа:Мдаааааа ,вов има над 6 милиона играча защото е пълна тъпня,лишена от оригиналност и изкопирана изцяло игра ,а Близард са някакви некадърници ,които могат само да копират...
Според мен тук не става дума за интерфейс, идейки и т.н. Основното е Средната Земя. WoW не ме привлича с нищо, но бих дал мило и драго да се разходя из Мъгливите планини. Тъй като това няма как да стане "на живо", то това MMO е добре дошло. Както и свободното време, което нямам
Със сигурност има поне един-двама във форума, които ще разберат какво имам предвид.
"Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom