3D модели
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
+1 и от мен
П.П. Следващия път като влезеш в IRC (Xayzer-e) намери ме, ако съм там на лична (NNY) да обменим малко кулинарен опит
Трябва ми по-специално опит за пица-за-закуска™ 
П.П. Следващия път като влезеш в IRC (Xayzer-e) намери ме, ако съм там на лична (NNY) да обменим малко кулинарен опит
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
- ТРУПОНАРЕЗЕНинс
Позволете да уважа темата на Xayzer, пичове.
Преди седмица сторих едно яйце.
Първо опитах в лесната, упомената от автора прогрмка,
но не успях
После в 3д студио направих яйцето, завъртях го, боядисах го, вградих му жълтък и белтък, подпечтах го с щемпел за качество.
Накарах го изглежда отвътре и сварено, и сурово.
Само не можах да накарам, плавно да бъде анимиран процесът на сваряване или т.нар. сирване на белтъкът.
Искам спец да благодаря на пишещите тук,
понеже, именно тази тема,
в която ме е срам да пиша, щото нямам капчица опит,
ме потенцира да надникна в света на 3DS MAX.
Поздрави!
Преди седмица сторих едно яйце.
Първо опитах в лесната, упомената от автора прогрмка,
но не успях
После в 3д студио направих яйцето, завъртях го, боядисах го, вградих му жълтък и белтък, подпечтах го с щемпел за качество.
Накарах го изглежда отвътре и сварено, и сурово.
Само не можах да накарам, плавно да бъде анимиран процесът на сваряване или т.нар. сирване на белтъкът.
Искам спец да благодаря на пишещите тук,
понеже, именно тази тема,
в която ме е срам да пиша, щото нямам капчица опит,
ме потенцира да надникна в света на 3DS MAX.
Поздрави!
Нема таа, нема онаа.
-
Xayzer
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:
10ХРоманс написа:+1
Благодаря ти!GrubbyHouseDude™ написа:+1
Аз по принцип рядко се вясвам там, но заради теб ще взема да включа Мирка. А, и благодаря за вотаDisturbеd написа:+1 и от мен![]()
П.П. Следващия път като влезеш в IRC (Xayzer-e) намери ме, ако съм там на лична (NNY) да обменим малко кулинарен опитТрябва ми по-специално опит за пица-за-закуска™
Благодаря ти, че уважи темата със своето присъствие. Ще ми е интересно да видя модела на това яйце, защо не му постнеш един рендер тука?ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа:...
Мерси за подкрепата_-DeViL-_ написа:Xayzer +1 вот от мен
Еми и аз ако не ти благодаря, просто не знам. 10ХWolfMan написа:Е ако не си дам вота, просто незнамТака че +1 и от мене
Приятели, както виждате този път не промених името на темата за да не привличам толкова внимание към анкетата. Вотовете, които вие дадохте до сега, са предостатъчни за да утвърдят позицията ми на първо място (въпреки че и останалите претенденти си събраха приятелите да гласуват за тях, но явно те нямат толкова колкото мен
Сега вече работя по модела за новия конкурс, който е на тема "спортни артикули". Реших да направя compound bow (лък), тъй като предположих, че останалите ще се нахвърлят да правят футболни топки и тенис ракети, а исках аз да направя нещо по-така. Ако се интересувате, ето го развитието до сега. Модела е около 40% готов:

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6
-
Aura Noir
-
Xayzer
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:
Хе, хе, какво си тръгнал да ме сравняваш с професионалистите. Той човека е учил дизайн, работи в тази сфера, има няколко години опит и работи с Про софтуер за 3Д моделиране. При мене един 3DS max не иска да тръгне...Aura Noir написа:Туй, е човек.
http://l-x.deviantart.com/

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6
След известно време ще можем да те сравмявамеXayzer написа:Хе, хе, какво си тръгнал да ме сравняваш с професионалистите. Той човека е учил дизайн, работи в тази сфера, има няколко години опит и работи с Про софтуер за 3Д моделиране. При мене един 3DS max не иска да тръгне...Aura Noir написа:Туй, е човек.
Пука ми, че ми дреме
-
Aura Noir
Xayzer написа:Хе, хе, какво си тръгнал да ме сравняваш с професионалистите. Той човека е учил дизайн, работи в тази сфера, има няколко години опит и работи с Про софтуер за 3Д моделиране. При мене един 3DS max не иска да тръгне...Aura Noir написа:Туй, е човек.
Ъх... препоръчвам ти C4D. (Ако така се казваше. . .)
-
Wings_West
И аз съм на същото мнение ... като видях как ги правят другите например Xayzer си викам : -Я да се пробвам и аз то сигорно ще е много лесно.... <- да ама друг пътWolfMan написа:Ем чи много е добро. Аз попринцип съм добър художник, ама това моделиране ми се видя бая "объркващо"
Пука ми, че ми дреме
- Dark Vader
- Обратна връзка:
Shadow' написа:Готино, а хеликоптера мисля че вече си го пускал тук по някакъв друг повод.
ПП Google SketchUp фрии ли е или трябва да я издирвам из торентите?
Можеш също да го изтеглиш и от download.bg.От там може да си изтеглиш още стотици ( така е ) програми за 3D .Трябва само да напишеш 3D на търсачката и ще се появят много програми.
Dark Vader-Darki
-
Wings_West
|
|
|