СКАЙП вирус
СКАЙП вирус
Охаа, вчера малко преди 12 вечерта вирус ми хакна скайпа и прати заразоносителното съобщение на всичките ми абонати. За щастие си изтрих хронологията и само половината го получиха, след като си оправих скайп-а.
Преди казвахме, че няма скайп-вируси, но неееее... има. Ма аз съм си виновен...
Преди казвахме, че няма скайп-вируси, но неееее... има. Ма аз съм си виновен...
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
-
Aura Noir
- Edwin Odesseiron
-
Loopmaster
Re: СКАЙП вирус
Объркал се човека, случват се такива работиРезовски Карагьоз написа:Polivacha® написа:всичките ми абонати.
Don't be a prisoner of your own style!
Бла Бла Бла!
В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат![]()
- ---
- Обратна връзка:
didn't get it?Zeromancer написа:Объркал се човека, случват се такива работиРезовски Карагьоз написа:Polivacha® написа:всичките ми абонати.
По принцип това сигурно е възможно, ама от типа на вируса пешо ходи по скайп и ше ти изтрие хардовете и ше открадне цигарите на баба ми.. наиш кога? баба ми не пуши :Р
А на мен всичките абонати преди известно време получиха следното съобщение.

П.С. Абе, новия албум на Мановар е ебаси лайното беее, даже за надъхване не става
Не вирус, ами цяло ОВРИПрати това на всичките си приятели, независимо колко често си говорите или колко сте близки ! Ако четете постоянно такива идиотски съобщенийца и не осъзнавате че са идиотски наистина, то вие няма да се съмнявате, че ще изгубите приятелството си с други хора, заради едната глупост на някой тъп човечец, решил да се прави на бог, на такъв, който контролира чуждите съдби.
МАМА ВИ ДЕЕБА, ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПУСКАТЕ ШИБАНИ СЪОБЩЕНИЯ КАТО ТВА, ЩОТО АЗ СЪМ БОГ ГОСПОД ИИСУС И ИМАМ ГОЛЯМА ПИШКА, НИЩО ЧЕ СЪМ БИЛ РАЗПНАТ - НАСЕРЕТЕ СЕ И УМРЕТЕ СЪС ВАШИТЕ ШИБАНИ СЪДБОНОСНИ СКАЙП-СЪОБЩЕНИЯ.
Ако искате да престанете да получавате съобщения, в които ви се казва какво ще ви се случи, ако разпратите на 10 човека и ви се казва колко ще страдате, ако не го разпратите, пратете това на ВСИЧКИ абонати в скайп. Благодаря ви, че (не) осъзнахте каква грешка направихте.
П.С. Абе, новия албум на Мановар е ебаси лайното беее, даже за надъхване не става
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
- White Emperor
- Обратна връзка:
мини руло написа:didn't get it?Zeromancer написа:Объркал се човека, случват се такива работиРезовски Карагьоз написа:
По принцип това сигурно е възможно, ама от типа на вируса пешо ходи по скайп и ше ти изтрие хардовете и ше открадне цигарите на баба ми.. наиш кога? баб ми на пуши :Р
-
Zero-Blade
- Обратна връзка:
Така, така! Общо взето парчетата, които не са църковни, са размазващи. Но тея църковните нещо не ми допадат ;РZero-Blade написа:Чшшш, Активен, да не съм те чул да богохулстваш пак!AcTivE написа: П.С. Абе, новия албум на Мановар е ебаси лайното беее, даже за надъхване не става
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
AVAra ascendant
- Обратна връзка:
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
AVAra ascendant написа:Оня ден ми пратиха съобщение за някъв СЛАДУРА (или нещо такова), че бил скайп вирус който повреждал целия хардуер![]()
![]()
ВИРУС, койт поврежда ХАРДУЕРА ?
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.