Да, прав си - нещо позамря темата ... Ама това е затишие пред буря, защото като излезе пача 1.05 и дискусиите пак ще се разгорят А дотогава предлагам да идвате по-често в Хамака, за да стават боевете!
C.A.B.A.L's last words: Our directives must be reassessed...
Веднъж пробвах да играя с един пич но беше със стара версия предложих му да си качи пача за да играеме но не щя чакал следващият направо ... иначе най-добре да се уговориме нещо в кой ден в колко да влезнеме в лобито на играта и да направиме една
Ами аз съм със 1.4 защото ми е оригинална и трябва все пак да я играя в нета Но иначе е за предпочитане да го качиш пне всички които знам са го. Ето и Xor го е качил със сигурност.
TheGreenKRS написа: Защо трябва да си кача пача ? Не става ли да играеме на базовата версия.
Точно базовата версия не става да я играеме :р
Официално от ЕА казаха че когато пуснат играта още в същия ден ще има пач който оправя важен баланс и също срещу разни там хакери ;>
Затва аз съм с 1.2, щото 1.3-4 няма нищо интересно хаха
p.p.
Immaterium написа:
Веднъж пробвах да играя с един пич но беше със стара версия предложих му да си качи пача за да играеме но не щя чакал следващият направо ...
Абе мама му мръсна обичам да играя 3в3 и 2в2 и почти винаги се падам на некадърни играчи бе. Божее не мога да повярвам ебати !? Значи не стига ,че съм с НОД а и сам да изнесъ играта просто не става. Единият който беше Скрин оправяше работата но тъпото GDI ме уби 4-но по висок ранг от мен и нищо бе нищо. Много се ядосвам ,че няма Българи или по-точно не познавам българи със оригиналите за да може заедно да правиме отборните. Ако знаете някой с оригинал пишете
Е кво блеете вместо Българи вс алл да pawns all вие се ушумихте айде утре в 4 следобед в стая 1 ще направя игра 2в2 или 3в3 зависиомст дали сме 3-ма или двама. Играта ще е BG 2v2 или BG3v3 . Така ,че наканете се
надявам се в първия експанжън да има(знам за jugernaut-та ама е скъп,бавно става и изисква технологичен център)артирелийска единица която да си е нормално оръдие че не винаги мога да си позволя jugernaut говоря за GDI