Епа не съм го видел тва дете, не съм му се изсрал :/ Жалко...Immaterium написа:Сери , сери да те спира някой. Rofl.Disturbеd написа:Immaterium написа:Паднал да 2-ро мнение няма.
П.С- Дист ти гледай да не поемеш подпухналият хуй на Сорео.
На Сорое да му серем на лицето, защото, както казах, BITCHES SUCK !!!
Fergie
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
- VALEN7INVS
- Цар
- VALEN7INVS
- Цар
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
-
Sardonic Wrath
- В момента играе: "живот"
- Обратна връзка:
аааааабе ебааси чудото. Влизам аз в сайта тоя дето го е дал Varggoth на тая Liz Vicious (тя май бая известна) и си цъкам на уеб камера и там и пишеш името и почвам... леле, майко оная почна да ми пише... ебаси смеха, аз говорих с нея, ма съвсем малко, щот то трябва да се регистрираш, пък за регистрация трябва да се плаща и така... лелелее, обаче ебаси смеха, това сега няма да заспим, говорил съм за бога с Liz Vicious и тая ми вика кво искаш да правя? Аз па къв съм чибуц и викам just watch... тъпа работа, както и да е, влезнете и вие и й пишете!
- Edwin Odesseiron
Съгласен съм с тебе тази също ми е любимка просто Джесика Алба още от филма Фантастик фор ме грабнаState of Mind написа:I don't know but something in this girl just turn's me on![]()
За Никол от Пусикет долс също съм съгласен мнооооооого здраво момиче страшен чар и талант
Finally Juny ends...
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
хах е какво тогава-влизаш и веднага ти изписва името и след това пише какво искаш да направя? хммм, чудна работа, верно с това яката пари ше се зимат, ама иначе сайта си е як, има си некви галерийки тая мали малииииAgnarr написа:FELIX, аз влезнох няколко пъти и осъзнах, че това не е real.
Показва гъз и цици само, квото и да напишеш. Абе общо взето си е намерила начин да печели пари..с измама
А и в лице само е хубава, много е skinny
- VALEN7INVS
- Цар
Всичките готки са като фолк-фурии.Grave-Cracker написа:Пфф.. Готик курви - да ми се махат от главата.
Като абсолютен антигот, мисля да си пусна един Bauhaus, пък на вас там тея'...
PS
А аз като един абсолютен антигот, ще ти еба Bauhausа и ще си пусна Mayhem - Wall of Water. Това вече е работа.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
Sardonic Wrath
- В момента играе: "живот"
- Обратна връзка:
Е, 'айде подобно - Burzum - Key To The GateVarggoth написа:Всичките готки са като фолк-фурии.Grave-Cracker написа:Пфф.. Готик курви - да ми се махат от главата.
Като абсолютен антигот, мисля да си пусна един Bauhaus, пък на вас там тея'...
PS
А аз като един абсолютен антигот, ще ти еба Bauhausа и ще си пусна Mayhem - Wall of Water. Това вече е работа.
Negative Frequency Entity.

|
|
|