~ekidjioooo...Disturbеd написа:Абе физиономията верно е малко конска, ама тялото на момичето си е съвсем наред. Иначе и на мен не ми харесва... Обаче няма да тръгна да обяснявам, че е дебела. Гроздето е кисело?WolfMan написа:Момичето си е много готино, то верно има някоя друга снимка дето е излязла тъпо, ама в повечето моменти си е Медец
Fergie
- Wicked Spirit
- Обратна връзка:
- Edwin Odesseiron
-
thegreenkrs
- Обратна връзка:
Единственото смислено нещо в темата, казано от човек, който разбира от жениNoName написа:Оооооо ... направо ще й изпия сока ....
Ще я лижa oт големият пръст на кръка, до последният косъм на главата ...
хахаха
Не мога да разбера защо сте се разделили на два лагера и се дръвчите като кучета за кокал. Едните казват, че Фърги е готина, другите, че е голямо дърво. Е, аз да попитам нещо. Толкова ли нямате акъл в главите си, за да разберете, че дори и цял реферат на тема "Фърги е готина или не" да изготвите, другия лагер ще пак си мисли своето?
Тази тема трябваше да потъне още след първия пост, но поради коравоглавието и упоритостта ни още седи на първата страница. После, форума миришел на нуубщина. Ми как няма да мирише...
Тази тема трябваше да потъне още след първия пост, но поради коравоглавието и упоритостта ни още седи на първата страница. После, форума миришел на нуубщина. Ми как няма да мирише...
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Еми то за форум брато за да се коментира дадена тема.Именно споровете са интересното.Ако всички бяха на едно мнение щеше да е доста скучно не мислиш ли?†Soul Hunter† написа:Не мога да разбера защо сте се разделили на два лагера и се дръвчите като кучета за кокал. Едните казват, че Фърги е готина, другите, че е голямо дърво. Е, аз да попитам нещо. Толкова ли нямате акъл в главите си, за да разберете, че дори и цял реферат на тема "Фърги е готина или не" да изготвите, другия лагер ще пак си мисли своето?
Фърги си е много готина 
Ма фаворита ми е е са че ви дам и скрийнче ... под фаворит говоря за така известните или поне дето не познавам...

лелее олях се... нищо карай да върви... само Кармен Електра ме радва толкова колко тази Оливия
Ма фаворита ми е е са че ви дам и скрийнче ... под фаворит говоря за така известните или поне дето не познавам...

лелее олях се... нищо карай да върви... само Кармен Електра ме радва толкова колко тази Оливия
Finally Juny ends...
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
ейййй и къде толко пъти съм го казвал тва? само на 1 място ама нищо нема значение ти си знаеш/// и не разбрали-МОМЧЕ СЪМ не момиче..._-DeViL-_ написа:Да бе знам коя те кефи най-много и в много други теми си го казвал/а товаи особено като го повториш по 2-3 пъти и напрао банално стаа
ПП: пък и тая тема си е точно за даване на такова мнение
Finally Juny ends...
Еми спори си_-DeViL-_ написа:абе дали си момче или момиче може се спори дълго време....
Finally Juny ends...
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
На мен пък ми харесва. Ама на теб, Сорео, разбира ти тикварта, така че тихо. BITHES SUCK !!!!Immaterium написа:Johnny Rico написа:Въпрос на вкус, за мен това е страхотна мацка за други не....
WTF is THAT !?
=
Лол яко грозна съборетина. Поне да е ниска като прави свирки да си слагам чашата с кафето на главата и Лол.
Опазил Господ.
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
Immaterium написа:Паднал да 2-ро мнение няма.
П.С- Дист ти гледай да не поемеш подпухналият хуй на Сорео.
На Сорое да му серем на лицето, защото, както казах, BITCHES SUCK !!!
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.