Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Защо никой не рипна великия мач?
Публикувано на: 14 Апр 2007 15:03

Значи рипват се секви простотий от сорта на vip brother,господари на ефира,music idol, т.н.
Но не се намери 1,който да рипне от БТВ мача Ман Юнайтед-Рома да му еба майката да му еба...

Въпроса ми е,ако някой го е рипнал,или знае къде го има рипнато от БТВ този мач нека да даде линк моля ви!

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 14 Апр 2007 15:17

Толкова си и търсил.
http://www.arenabg.com//details.php?id=72099

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Апр 2007 15:48

И аз съм търсил и единственото което намерих бяха 2 клипчета във vbox7 ама с много лошо качество :cry:

To be a wild wolf..
Then, follow me..

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Апр 2007 16:00

Sett написа:
Толкова си и търсил.
http://www.arenabg.com//details.php?id=72099

Братлеее казах ОТ БТВ РИПНАТО тоя торент го имам още на 11 април от чужд тракер,те едва вчера го качиха тоя и в арената...
Казах от БТВ рипнато някой да знае дали го има някъде??? мерси все пак...

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Апр 2007 16:02

Виж дали не е това http://www.data.bg/f.php?fid=24987805

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Апр 2007 16:03

Time's up написа:

оЕ<¶YщЊР8)Ґ°o·Ў"уEј‹Ф›R2”ЎЁЬП‘оFpѕрЛ.jдXЁЮђ_]сЯОы>е’аП3N’ЦЪl65eЏЧЗ<ШэRКѓ™ЯЮЪvиГґ;ФяFб»+Я"B^ђЫЈxБb(mЋ\9‹µЖщ»·5Ъ–¬’]nШ·ѕQ2-R¤сnE—™РЖ-nѓ—”ѕ—Н00цТ•ZamЦчцш— ІњЬгoШ^”Љл"ТЫvO;ИВҐХ w”{І—F¶ Јzµпз,ГT%јф–bЂC·nIМєћ‘ЙвХтр ¬Ђ#d{ KДЙјйnдџJ.J……ЩУэюtЉуЃ.Я'¤ОьСЉ@­ж”І›¬о§ФЏОСaа#џћZ\SуЙґЩе«:\лЯ“ћrЪЗГэПтјєjСЙ oC©Ю»B%VТ1ђЦКТ{j2·ЕжЫsсwj)р’ЭNыЫЕ…ЌґаТЩ ~> Y-№э?Йя“©‡йБ¬3VЁ±эц$№–Ыhqбёп}к9mPШЭ·ї_»ја¤‹ КГlFзЙµкпFіЫ(SUдуЅжl·C»Ю!їћTґ-ћхІ Х›ОNйА*†ђ•іm ЄХnЯs/м?х4’suґHќ5spлы(0№­Э-*ії—К!ЧЊ¦Шђ=®ЌgiQѕзї|ы»пБљыJ0тZа ЮOm}(їСV7hG—Иѕ{&Ђч}Јерnr‡єf«сє({sВ‘Ѕ]о№ъxUnP»D (ІА™Јїm¬T7g¤Ўн\ЪNиќџmlЋaRF«§Іт °7 Ю‹лЩьЛ*AЦ“џЂ…яYhА›hЭЁвt}ѓА$VК6з·дVуq&ТЂx1Ѕї?i6ЂЌёvЂ[d„єЌЫЧгіo8Pt"/©ГљOjЏ=m†XXL1·{оёџ‡¶qn s№OШЌ8Ьейыa®µ]]ГtЫJф)є/•эгЬm¶T!3rќу?UH:йкЫЎ–tfm‹,:Ф.VtµjnзDgќµT-{?ыпЇЅM¦Б’6/* QЌAиН№бНWл{пП7hr1ыЬДPВ¬lґїз„НЏ м0„`ТЭ-б{и§еЖТE.AБ±,·Ы_ҐoA†sж4-Xd§5-ћв©?u—дOeЂOєЪцҐ-«±Ў±lD‹°?пv·/лЯdmж]~н.”Эx[Q(хдycNfЯ•зkЇ4»m *jjіqшAИ1Џ8O-lљ7 WїzwЭ6ХїЋ¶ ’7>ЂPcu9_ѕ|Xѕ­К°Ј#P)яу3Ш+ш{wЭH'ЬкцвєD IушамЃ¦“ш|…Ћ¬LЪNЯ[‹6„VЦ"АШdn8йN(ђОй a‘Ћ·DoЁ!,SYХ›dVеdP†wCkF”Х o±ЦF#YЖ[Ћй- ­§?j††ґХиup!ё°)НОВЗ$Ќv9†СЕЃ†Ћ LlёXдЌaр|ШГ6мН] уjЄѕуmєТ 7v­ 'µЪ¶Џ6ІкиIнuUma©єJЉ0К­ќЙЪ›.h©дL =¶еZћ77°1ѕW§eВ?¬Ћj®~;71е‡bС”Ї Ш·™ј:КPnPиu'9@ ЌЯјЛЇH"•cp|’JуК>*вЦМ?Cj_? fџ‰T!KiVl¤¦'VmзZ«vА R”¶х.г·ћ5bгцA *o<“жё°«І7~dы;dЉф,-¤жи=«x%qRАТЭЉ3­ТЩ‚JµP6RKs,Зу(Q¶CЫl/цІ!ГLҐМЪOFгУ¬ВѓCљУ(ЅС”U Fд№:О Z klHъчHґ’P›h{fr5VОtЮЊћ?›…dв•ФЪЭБ{Ш‡Цб^ XЌ ЁЭЩMz+Yі^"DA m!Fыђ A«6ЦхЯњќ:iѓ ґ]4РшЯЌН …яU"HCJЪ%СjЎФ„ДX!F§­гr nSГрїТ[6µwРIДьУia©mЖЯП%x2±Э'гТІб)і>OisФаЦ–иjneЛцx‹‡‚8Bь[Т5ќaT?6С¶Т]j‘dj­З ЌЬХЂб¬…ЖЁ?ТЙЄ}6 юuАOcmШЮЌЩxОч*uђ!ј…ЂnНU4et<вґєXLnЋ%ѓ©Aй!ЕЌfsuеѕ4К Ф–ЫђaЕ”65ЪъеM(r@’›?|ќ)ЖЊr"!рxЖУуg—еЗ«aFЋj…F(|¤†­ЕОy»fВаeЊђЬyѕh1"EnЕє'td-Nn=ґGђБґ:4SлS'ДјѕЪRЂ 3ОТ·§ќ“з&aC2e{еP¶сlИC­коgФ‚†ноЈdsD sUy§O=В‡ЦцvН”Ј©n•х№яiЬw}“7RyI%=#’Э§ЕЂ8sЉ« qѕ6ЄЙV5m;Е :ZYMkв;?§,{68Л™O9%E­Х†aљµl*ћQmИЮ•=Єј=Г9WVн={жє”арce@ §1=[ІчWБ*Ujба=jiТ¬jiи+—{jbУCгy­†нRz ІЫђыI¤¶в гqй Ў¬1°Є·ґU'C'Ѓm?ЧOlнтП/1™ёG7*(’Ў ZФ‚™Џn)))є)[ЕVИАкФЩ·Ьл)ќ‹вмб@­ЛS"RMWй ¤¬љ¤n „–о|™п·Бґ§щЄЕ0 )ёЇ–б•@G+{W‡Ер%e‘ДЫЗ)J©k6ЪЃ”Bo;‰•…Ќ–ъf”ЌСjЃс‹|Њ·Хєv+qа!…}ИЭ«Ђ`'еA3яYњЩ·ГnЏZ_u=љЭ§ч@жN3Т–РТ{hг~IЩJ-№X@1»ќяLЇФ8iНЖґЃa%¤шЪPкА3ш{zєлз__ј;"ЭґжуНЩЂї’Ъ‰­$Жцх Y+іЈ›ґ¤mл–Ћ™¬іRQЬ@-°?)є' o# [Х¶kO jљУВЩ3nуВЪГВЪљґ7Н®«CMlљЫґрЉЧUРУYuho›iХРЯ6–¦м«C|ЫN®†“Ъ§­ '¶§®†“Ъ?nЭ] уk­ІкРЯ6°h[ Ыў#ѓ ФssdЙрOiFаe-єQNЈ›?йЋ|?`бѓhm)›&©\|wkЃИ?*Њng›µпКуa1VT?{WХО$‡^ҐЄTЉ{Z&g.№…ЎҐТе)є©mЃ3"¶E ЅЮоPк2;"¶О9љ.ФІДB›Орi¦“ OФk­'љЃ§С­JЙ АЛvОgД?уЉ.i0ЄЬє _ьЌР№qсЛг°жГ*YOЃ(ЙІЎН[кf_?ф<'KmЏО—Й Rѓе)јЫҐtм’ЌхGeмсЈЯљIj=µjoЋjЬ†iEЕЋKкЧЉ/чФQЂHЫСм$їИC3’›Зњ[SsЌЩ’z4µ«cєD $IушамЃ2Х>ЎХ{А-8&НХ4йЦ [Х№.-t‡¶BC#Љt ;X=Є5nЫ>Rџ[ј“:Хѓ@JыаЦвАBя­М¤ё¤6фЧ+єЧ<х‘_›d CгKuPхj~rЧ|{ъ°mУ «[њ-ьэс*ЙTЩ<ршЬ©&ўТ[lљXњѓ7гHM­-№`Ж­х>ьIМ'–‰FD¬;іЋјйa‰lEЈ?2s–њQKKne Щ(аEяГјR›qнMеф«…Ы\Ђп”fЕЋ?X\Ed7Км%Ґd1№)нФ‹"ґЩеcXќF–\vб+YЦmЁ¬•тr]U»ЌЮмDц%ИµS-Ђ—я®гy•яo`$Њc„ђs›ЖмI5–њЭљ+~c Bя®у6Ы@VЮЯї¶‘m9џљaУЩцвН‡·ЃҐд¤¶ыњ?Бџ(«@ЧЯKН0z6Ђ‡я{@ _Њ[ґЫ°ЄyиЩ>xўєЬµ,э®ХЌйю4®Н°р ymб]ДО*E§ћЧўњФЮVЛueфBЫіlўEЅЩBу<µWф\[p0:ЃHК|*zЖ†уОШHoCї¤„(ХќK­ќЖ9“fЌЫ’E¤©#{«ИџА~б&АI9[ВЅ9r7«АBюЮЕТTpМфmмєl„&ь®П>zШBЄJo{4±ВР?1Аљ?1o—0V(%6ЅХЌсclхЮ7а›zФЎ „ЖFГ'ќ’ЦСhтЩљЏl µХ№Л—%ѕЌмЦ|“м}°дЛ|Ж·1пЂ sЫё:ћзSF­¬·днљl,ю»лТШГ=ѕ/},» W0љґqЫ‘l–ђ ‰ґи‘]eЭЭжзеЈЖФfШЌYм.ЧЪ85vz n[уНтoЁА±vZmћёxСccЋўvg­М¤5/Х цкodtеО,съ?Xт’ЋoAе9]%")Нвfл”є”°шH@ЖЬ#.»-ЁЈРІKhs#Ъџ‘НћЧ‡Я)ЉШv\y° nП»з—Pу­uѓи \{q)FаЊЙ’¶@8ЬЌYй5У]Pєґ‘[?ы‚·ъ·o‹yз@ЯЄFж`!?6›С°Еn!®д ґ9є‰O ¶·‚ь -и5uР¤S­!э†? j‹"G].y— U±м'SPЫW~b№|ЎЕ ¦ЭнЇР JE‡?Йє2ҐoВЂдj‰?Ыm5 h5щНЈy'7љ6Ў=^D\Ш”Јеlґё­пzО~Eтф2Щ**µ2Ўт7амS?UЃ2·JВq:JX#ЂЌ™рЮќґ†ЙЉUЌТвНґpaM»Ы#ЯЫбvЌ№ oLьLwљ“ Ў­жЮ\•“tim[¦—ЬКPёЫzЯ7J§Іљ1ђўЖЪ­\ЫДГi@ЏяЁЧ)НMЯҐVрОЂ\{H4±Ѕ¬ь]„Ґoщxз¬Fg6tkj|ЌР”X·оГб0¦БbЕ­ЯkЦrоЭЏZв”yM¦ЕЌашиBE6&¶C{бxOўґ2•†ЈP`cЦ$‰Њ3ш{v''·»«wy…‚OэeH0aЂS&чжОщёCА‘­n-?tАЖеcл¦Qѓк”pЦо бD»ЎчИян)”Фф[|i ИR®„АШgкщ%‡ъ¶ќЫД—K—!^dИ\KЄЧпv;eЄdВbЋVАа?ЫТР5ј•­ХШ>lkґ°ёЦйєР cfshЪvnЂц m­ 'µэЭРЂZЧнЭ њЦН­єґ4ЦС«Ў¦µпRЖ­k4µa›i«ЎѕmЄ­ уdХ 65Хhi¬?m©alЗ4<-ЎБMl›¦$ 'VедБUWИыTжлDЃћU№Оё*%¦XыNifЯ<ЩщvIДкHW3 «,ёxIM{Г…тTrШЉнЙ)мq8зОб—Ј!•чdВI?Ѓ¶o‡_чeџҐ¦Пnr”–SЫ¤5№бQ«)јЂжfB‹&I‹KЊ_†Lє|Io¬n[ЂЛн!Й 5»)¶H4}ml°=№`„АђнE!Жмw·#х{ЄЬ7#Э…C]ўмќ%_XЩµµNb-•Тm9 }C Ќиa|Ѓw -д Р^:@_\HoiI–ъ~Іoђh Ђіџ(Rп‹xM‰Іе.+z¬И'џjз ґ?ъ Tk8 кВ1ґЌ•joJnш™Ч9Ыі|ьЉ7,.#yъЮлЃ}p]Ї5еd]А.њМцЉ#~+aєлUZҐTЌУ0ў4[?sKIАsWъ_уa"UnЂ?a»F‚0Bј„шo·ТЕmўБ№<бЄ\(!“tBХ©ёCл<†жZ<щBљЁЪЃэqЫG’ИҐЦЩ№ъђЉбt°‹‘°ыдyЗ%Oіhkm№ї^пnЁђd*њЭG-– >+96ґљ­SтЧЙ-–V¬RAЂнїo·|Ый#›Aґю¤Д 1ѓљ7жsVVфє_з› %Ђ&JХкяјІФ уЏn’ЂС` А†ґћХOЌ_зnщ?ўZД!·©$Ёы°9TиЮLАњHЪЗВЦn­—?\@¦ъЃ ю№ <|ЬНвsЬШx$vєD,IушамЃћOРL4љOnЎµ©и"РЪ@гХЙ$nЋпxCu­yщBЏlЄgшp@CtimI’·аА™пн]›m• ?QAMПд®rҐрІ·ёќм °ВЫѕ,Жn“ЕЃМщ‡69RVьeьH[ L‹g…-Ѕ?њцёЋWЬ=hЧЂ'x­Щ'ж`m’µ‹ЌћZ«П|?є/\вhPцЧ’sЇ¤¤ol.q2мJ]n0Сpв“еєIµ©јNS_Ђљr6АЦх HІXҐг™@ц"*јџПж$hIпђxл[с†yн„-ЅЁ<цqжїК”Ш@‘ Ъ№« l}р¶ЙБШЯ›OПдјGt·иш·О0Нј Э…EЮ|Bоb m}8№e.Ђ ZЋdM›у јPБиЮЁI›ЃСO(ґ=іб!¶»Ј}уl)GCП­ z|o‚`®RQmИџ‰єўшЩЖB– JЬЄ,f5і9ЂJ›бнЫҐПp‹qЁиiЂ Щ5[WЈТZ”ЄЭ№Сњоуm6@э’ЎyI¤6B.›n[,НUґ¦куИ“жоЁtТкбP†РПCЫгЩ{{‹YОХрFЯ_№"ЭN¤(х3Хі=ы©rO§!)ґЮ2ж¤’[Uijґ†ШПzЎ&¶ыыБл@zAmZ’Ki«C|Ы6Сі«CH-іV†“лU«CMm5hiµЎ­»O kіВЪъCkinR5,-љђЪЙ©¶`Еѓ6MФT т­[ЛrЩ$’КЪ!pr7Cіy¶$ЩЫ¤!¶є61§њ%K©— Р¦ NЂTоR ЛР7©мЫ ьЂЈU=7®жђЖ· ъxл­М…7тСbМ@ОИБЌh‘O4Ј7%+j·©ЙЖLP 'у,T@ЦјEгЋi…‡Rн”д[#ЂDЖ–5gОњKдoK јLПYU№Д2‘єјn?t°«sµQ­^ќУ]Й*W@Љj?5G”Ъ…<ЭҐVзoЋІ\idХ™x«KOCу?­fPдѕ‹@У^eлtbҐЎНv—Гмф-Yіjo7jJЭЂ ЇЦѕмJyoКXIHШ…‚ ‹ѓj¶ЧewЂчQ|ЉБЌMшЮxt'Ї*\–% аЬ X­Щw¶срчщ&ЄҐw=zЬќ—s-( ¦Є[E†5_shМД$·_^qtw‰"73‚m¶шnЦјSе’d 0Ѕi9Ё{Sy[ nЅ/оПhzГѓй!±q ОtЪQGаCt7ыhЁiсТЙQ® lI¶7нi;§cђЫ?ж™­aґжЯ!<ЫMз…cа—:Y• ^квLE… n©™r­cК.фW{Р.ЙCґci¶¶y…6Qќ m`~Џжlp»›-ИЦяй{ И«B™©l\)јзТеeВгlРв§?‡Ц-iка0S,ЁНс[Н,Л›~;ч§Из5°шљxwLF§ЖшК–5mЭьI-':Tgъябџћrf$¬ҐeЛ~~¤aO-Ѕ~~KIт#fj#ЇЫ·nЖq“бhЯ!"–ХЕЙl•µ|эсМ1ЈЁLnP‡Зn?6YNёФ­·‡юEп®“)™dѓлq@ЮW!ж Ў к¤(¶¤жlѓY:Я†ыы?ЎeD°щB[™*z7СЎT¶НЯ/лЇДІ-©:d-µиі›щэ-¬Vхџя—Ѓd-ЎЏНE¦;‹ј®Ф!·]........

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Апр 2007 16:05

Ако дадеш "Запиши файла като..." може да стане. :roll:

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Апр 2007 16:24

Опитваш се да го отвориш с FF,предполагам.Оправи си настройките на браузъра.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Апр 2007 16:47

Time's up написа:

Амии и това не е, 1-во че е 15 минути и 2-ро това са само головете и най-добрите положения и малко интервюта с гол майсторите... иии 3-то не е от Бтв... мерси все пак :)

И все пак няма рип на мача ман юнайтед-ромаот БТВ така ли :cry: не просто не мога да го повярвам секви простотий се рипват ама един такъв велик мач не се рипна е добре бе как е възможно тва :?:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Апр 2007 16:50

Чи и притенций има ко те интересува от кой канал е ?! Нали важното е да има мача :shock:

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Апр 2007 16:58

_-DeViL-_ написа:
Чи и притенций има ко те интересува от кой канал е ?! Нали важното е да има мача :shock:

Напротив :roll:

To be a wild wolf..
Then, follow me..

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Апр 2007 17:02

_-DeViL-_ написа:

А бе ти където и да съм писал все ми се заяждаш бе :x къв ти е проблема ми кажи? Спокойно аз съм си го записал мача , но мерака ми е от Бтв щото коментара на Алекси Сокачев разбиваше през целия мач ей за тва :wink: и престани със заяждането писна ми от тебе...

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Апр 2007 17:04

SnOoPy17 написа:
_-DeViL-_ написа:

А бе ти където и да съм писал все ми се заяждаш бе :x къв ти е проблема ми кажи? Спокойно аз съм си го записал мача , но мерака ми е от Бтв щото коментара на Алекси Сокачев разбиваше през целия мач ей за тва :wink: и престани със заяждането писна ми от тебе...

Ми и на мен ми писна да правиш по 5 теми на тема футбол ама си трая :roll:

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Апр 2007 17:08

_-DeViL-_ написа:

Ми и на мен ми писна да правиш по 5 теми на тема футбол ама си трая :roll:

Гледай го пааак беее лелел 5 теми а бе жмульо , направил съм точно 2 теми едната беше анкета за 1/2 финалите в шампионската лига... а другата е тази понеже мача ми трябва Алекси Сокачев ме разби ;)

Повече нема се занимавам с тъпите ти и неверни провокаций пишеш наизуст колко да не заспиш... бил съм писал на 200 теми за Оливия.. бил съм направил 5 теми за футбол... аре чао довиждане лека нощ мерси ;) земи си напраи ти неква тема по твой вкус и не пиши в мойте "5 теми само за футбол".... :wink:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Апр 2007 17:14

"Къде отиваш ти може би" - бих казал аз :lol:

To be a wild wolf..
Then, follow me..

Профил

Аватар
В момента играе: aoe3
Заглавие:
Публикувано на: 14 Апр 2007 17:14

Аууу никой не рипна великия мач, са кво ше праиме ??

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Апр 2007 17:32

WolfMan написа:
"Къде отиваш ти може би" - бих казал аз :lol:

"На работа едвали не" - бих допълнил аз :lol:

that differs from their own
not being able to create art
they will not understand art
they will consider their failure as creators
only as a failure of the world

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Апр 2007 17:35

meth написа:

ше мрем :lol:

To be a wild wolf..
Then, follow me..

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Апр 2007 17:37

meth написа:

На тебе само едно "А" ти липсва пред името :icq14:
ПП: аз бих допълнил "Жииик так" или па "тааак жик"... :wink:

Профил WWW

Аватар
В момента играе: aoe3
Заглавие:
Публикувано на: 14 Апр 2007 17:42

SnOoPy17 написа:
meth написа:

На тебе само едно "А" ти липсва пред името :icq14:
ПП: аз бих допълнил "Жииик так" или па "тааак жик"... :wink:

Ей ти си голем хуморист, само за цирка си !

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com