Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 11 Апр 2007 18:33

Абе, я кажете според вас какви промени ще е добре да се направят в задаващия се пач 1.05?

От ЕА обещават, че той ще коригира из основи баланса и ще направи играта по равностойна.

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Апр 2007 21:16

Абе не знам какво ще направи и поправи но определено Нода трябва да се пипне стабилно. НОД никога не ще падне това е такава организация ,че просто ми радва душата ;) (това е относно сторито и флъфа)

Хикс те отнесе Harvester на некъде. 100 мамота ще напраиш като цъфнат налъмите ако играеме мулти ;)

П.С - Определно Аватара трябва да има по-стабилна броня. И да може да му се даде абилити да смачква вражите танкове като ги приближи! Така си е и по сценарии ;)

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Апр 2007 21:59

Immaterium написа:
Абе не знам какво ще направи и поправи но определено Нода трябва да се пипне стабилно. НОД никога не ще падне това е такава организация ,че просто ми радва душата ;) (това е относно сторито и флъфа)

Хикс те отнесе Harvester на некъде. 100 мамота ще напраиш като цъфнат налъмите ако играеме мулти ;)

П.С - Определно Аватара трябва да има по-стабилна броня. И да може да му се даде абилити да смачква вражите танкове като ги приближи! Така си е и по сценарии ;)

Е бате ти NOD ги изкара сьвсем ньрфнати от EA :wink: , Сега няма да се впускам в подробности, но и те имат доста силни страни. Гадното е че трябват яко умения, не са като GDI яко бльскане на Mamuth tanks или Scrin
Корабчета :wink: . А от кампанията може да кажем, че Kane е наи-печеливш. Мене наи ме изкефи края на Scrin кампанията, когато Overlorda се ядоса. Може да очакваме убииствено продьлжение. 8)

Профил WWW

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Апр 2007 22:20

О да :)

Prepare Full Invasion Force ... Earth Will FAll !

Иначе Кейн цепи но без кабал насира човечеца :oops:

Почти съм сигурен ,че в експа КАБАЛ ще бъде намерен от НОД и активиран. Както и старите и готини киборги ;) Тогава ще има сериоус шит ароун хиър ;)

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Апр 2007 22:41

Я някой да поразкаже историйката в третата част. Кво ново при GDI и NOD? Кви са тия Скринове, техните цели и тн.? Кейн още ли е некъв мегаломаниак? Кво стаа с Антон Славик и другия командир на добрите ( не си спомням името му, оправляваше Кодиак-а)? Около ква е фабулата, около кво се върти историята (освен тиберия бех...)? Че нямам възможност да изиграя играта в момента, а и не съм сигурен че ще ми върви като се върна.

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Апр 2007 22:50

В мисиите на ГДИ и НОД в първата част намираш кораб на извънземните като го посочиш ише Скрин шип.

Е това са великите и чакани извънземни. Историята или не я разбирам или е доста заплетена защото не може да се каже нищо конкретно за момента така са навързани нещата , по-скоро подготвени за експанжън в който да се разбере до тук беше нещо като епилог за цялата работа.

ГДИ нямат никакви уоукъри вече освен джъгърнаута. Защо и как то си го пише в датабазата на всяка мисия но не ми се разправя много е качи я изиграй я усети я. Такава игра не се разказва.

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 12 Апр 2007 06:00

Абе какво и има за разбиране на историята? Просто Скриновете идват на земята и строят кули, за да си съберат тиберия. Те идват с мирни намерения, защото мислят, че 97% от населението е мъртво, но се оказва, че Кейн им е дал грешни дании, за да ги подмами да дойдат. След като разбират за това, те нямат избор, освен да мобилизират военните си сили. А пък целта на Кейн е да "открадне" една от техните кули и с нейна помощ да се "възнесе" на небето. Ето това е крайната му цел, заради която разпалва 2рата и 3тата войни. Само ГДИ са най-прецакани в цялата работа, щото изобщо не знаят какво става горките :lol:

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Апр 2007 10:44

Xor написа:
Абе какво и има за разбиране на историята? Просто Скриновете идват на земята и строят кули, за да си съберат тиберия. Те идват с мирни намерения, защото мислят, че 97% от населението е мъртво, но се оказва, че Кейн им е дал грешни дании, за да ги подмами да дойдат. След като разбират за това, те нямат избор, освен да мобилизират военните си сили. А пък целта на Кейн е да "открадне" една от техните кули и с нейна помощ да се "възнесе" на небето. Ето това е крайната му цел, заради която разпалва 2рата и 3тата войни. Само ГДИ са най-прецакани в цялата работа, щото изобщо не знаят какво става горките :lol:

Лол половината нещо не го бях фанал О.о . Знам само ,че нарочно искаше да ударят Темпъл прайм за да взриват бомбата със течен тиберий за да дойдат извънземните.

НО за да се възнесе на небето това е нещо глупаво. Не това му е целта на 100%. По-скоро ако Кабал е унищожен наистина то той ще успее от извънземният A.I да съгради нов Кабал. Може да не се казва така но ще бъде същия.

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 12 Апр 2007 12:59

Това, което ти го написах, е така със сигурност. Иначе и на мен не ми е много ясно това за възнасянето - явно се задава стабилен експанжън, в който историята ще се доразвие.

И на мен ми липсва Кабал и киборгчетата - дано ги върнат. Но най-много ми липсва АНТОН СЛАВИК. Тоя човек рулираше и е много тъпо, че просто ей така го разкараха от сюжета :(

А относно историята - доста изненадваща е, наистина. Още от края на Тибериан Сън всички спекулираха, че може би Кейн е извънземен и иска нарочно да докара своите "братя" на Земята и т.н., а нещата се оказаха съвсем различни. И накрая - все още не мога да разбера смисъла на последното филмче на Нод в Тибериан сън - Кейн как така се телепортира и защо тогава лицето му беше обезобразено, а сега не е?...

Ама много са ми смешни ГДИ все пак - искат да "спасяват света", а всъщност изобщо не знаят каква е работата с Нод и Скриновете :lol: Тяхната кампания определено е най-тъпата и не разкрива никаква история. Трябваше да мина кампанията на Нод, за да разбера какво по дяволите става. А след като врътнах и Скриновете, чак тогава ми се изясни цялата картинка.

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Апр 2007 13:21

Съгласен съм със всичко което каза просто не мога да си го обясня въздигането. Да стане енергия като извънземните ли или и аз незнам. Просто Кейн ми се е отпечатъл като човек който не може да живее без някой да го следва и т.н. Какво ще прави сам самичък извисен ;)

Иначе определно ГДИ са униклано глупави горките. Впрочем ако си забелязъл. Те друга да използват в мисия или друга цел да има освен да пуснат Йонното ?

Няма да отидът във темпъл прайм за инфо технологии т.н удряй Йонното.
Идват извънземните , удряй Йонното.

Еди къде си унищожи ддамърите и удряй какво ... Йонното.

Тея хора братче ако им земат Йонните какво ще правят :lol: Ще стане нещо като да вържеш ръцете на Хитлер докато изняся реч :lol:

Както и да е експа ще бъде наистина уникален и ще се разбере всичко.
И смятам ,че ГДИ отново ще си върнат уоукърите а НОД кобернетичните програми. Включително и Кабал. Просот такъв персонаж ми е непонятно как ще бъде унищожен просот няма как да стане.

Но ще дочакаме и ще видим. Определено ще го чакам със интерес :)

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 12 Апр 2007 13:29

Между другото, чувал съм дори, че Кейн и Юри от (Ред Алерт 2) са един и същи човек! Не знам дали това е възможно, но все пак, Кейн го има в едно от филмчетата на Ред Алерт 1, където е нещо като секретен съветник на Сталин! Там той споменава, че е време Братството да се покрие за около 50 години. Това значи, че Нод е съществувал дори по време на Втората световна война. Остава открит въпросът - на колко години по дяволите е Кейн и човек ли е въобще (все пак не си е променил външния вид от 1945 до 2037 година!).

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Апр 2007 14:00

GDI са олицетворение на американската гордост и тъповат героизъм.Не им пука кой,какво,защо,как и къде,нито питат,ами направо действат,като премазват и цивилни,и врази,и свои :lol: След това ако има някой оцелял,може евентуално да бъде разпитан.За това и ме кефят - селско влизане с 20-на мамута и никакви опити да се вкара някаква тактика :lol: А кампанията на NOD и след това на Скрин са култови ! Въпреки,че филмчетата са малко сухи.В смисъл като си припомнях тези от стария Тибериан сън (от линка на Иматериум) - разликата е огромна.. :/

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Апр 2007 15:34

да се надяваме в скоро време да пуснат експанжън

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Апр 2007 15:53

Юри и Кейн определо не са 1 човек ЛОЛ.

Юри се казва Удо Киер за Кейн Не знам.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Апр 2007 18:44

Тези кули представляват някакъв вид портал, който е път към други светове. Това имаше в предвид, като казваше нещо от типа "да покорим звездите" ... знаете, че Скрин-овете са доста развити на телепортация и измерения.

Overlord не е оня пич с мустаците на филмчетата на Скрин, онова вероятно е някакъв генерал от редиците на похитителите.

Кой е Кабал :?:

Искате ли да разцъкаме 1vs1 или 2vs2 през хамачи ? Свиркайте, аз съм на линия.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Апр 2007 19:24

Кабал е изкуствения интелект на НОД, създаден от Кейн ако не се лъжа.

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Апр 2007 20:40

От кой е създаден не се знае.

Computer Assisted Biologically Augmented Lifeform (CABAL) was a sinister and highly advanced artificial intelligence which, as its name implies, was augmented by numerous human beings who were kept artificially alive within stasis tubes and whose brains had been integrally linked to, and synchronized with, the AI's system core. Presumably this was done in order to significantly enhance the device its overall potential and abilities in a vast multitude of ways. CABAL was used by the Brotherhood of Nod as their tactical and logistical console throughout the Second Tiberium War. Although essentially gender-neutral, as it was primarily an artificial entity, CABAL was always portrayed as male in both virtual appearance and voice.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Апр 2007 20:58

thegreenkrs ми е скайпа, който му се цъка мулти да ме търси.

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 13 Апр 2007 07:54

Immaterium написа:
Юри и Кейн определо не са 1 човек ЛОЛ.

Юри се казва Удо Киер за Кейн Не знам.

Знам, че не ги играе един и същ човек, но имах предвид, че в историята на играта може да се окаже, че двамата са един и същ човек, де да знам :)

Но все пак Kane > Yuri :wink:

Профил

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Заглавие:
Публикувано на: 13 Апр 2007 12:36

Аз пък мисля, че Кейн е потомък на Юри, а не, че са един и същ човек :roll:

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми