FC PC Mania търси нови попълнения в редиците си!
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
Ами поради условието да имаш регистрация във форума от над 3 месеца, за момента няма да могат да те включат май.andrei88 написа:Не съм запознат много добре с правилата на този турнир,но имам огромното желание да играя.Молбата ми е, ако е възможно да дойда и да прецените дали ще мога да ви бъда от полза.
Но аз се сещам за нещо друго... Всъщност дори и да не харесате някои юзъри в играта им, какво ще кажете да се викат за тренировки? Доколкото разбирам, по мачовете май не се събирате по много хора, предполагам за тренировки положението е още по-зле... Същото може да важи и ако на някого не му се плащат парите, необходими да участва в отбора.
Never save anything for the swim back!
- Wanted
- Обратна връзка:
Хубавото на MetalGearRex е че е доста информиран за правилата и е в течение с тази институция
(така като чета). За Мача тази седмица, вероятно няма да може да играеш, но ОПРЕДЛЕНО ще може да си поговорим, да устиш колко е яка атмосферата ( и екипите
) и да се разберем за тренировка през идната седмица за да видим какво можеш.
Живота е като Киното: Не е важна бройката на филмите в който си играл, а качеството на ролите които си направил!
"Виждаме на другите треска в окото, но не виждаме гредата в своето"
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
Всъщност нещо днеска съм се раз"постил", иначе как ме мързи самооо...Wanted... написа:Хубавото на MetalGearRex е че е доста информиран за правилата и е в течение с тази институция(така като чета). За Мача тази седмица, вероятно няма да може да играеш, но ОПРЕДЛЕНО ще може да си поговорим, да устиш колко е яка атмосферата ( и екипите
) и да се разберем за тренировка през идната седмица за да видим какво можеш.
Ами ок, ще гледам да дойда на мача тогава. И бездруго за неделя нямам планове засега.
Never save anything for the swim back!
- Wanted
- Обратна връзка:
То дефакто и аз това предлагам. Само да се организираме и да намерим място!Кaрък написа:Той пича добре каза тренировка,няма да е лошо да ги възобновим
Живота е като Киното: Не е важна бройката на филмите в който си играл, а качеството на ролите които си направил!
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Ето,моят час настъпи.В петъка ставам на 15 
Играл съм във Велбъжд Кюстендил,ходил съм на Данониади,ала-бала,републикански и сега ще ме включват при 9+ клас отборите на 2ро,като аз съм 8ми.
Не се хваля,но играя доста прилично.Кажете къде и ще дойда да ме видите,пък ако смятате,че ставам може да измислиме нещо
Само кажете кога и къде и съм там
Играл съм във Велбъжд Кюстендил,ходил съм на Данониади,ала-бала,републикански и сега ще ме включват при 9+ клас отборите на 2ро,като аз съм 8ми.
Не се хваля,но играя доста прилично.Кажете къде и ще дойда да ме видите,пък ако смятате,че ставам може да измислиме нещо
Само кажете кога и къде и съм там
|
|
| 
Ми вижте са,ако искате елате в неделя на спортна софия,па ше се разберем тогава за една тренировка следващата седмица и ше направим един мач всички
Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Така да кажа и аз..............(многоточие)............ в четвъртък или петък е добре да направим тренировка, ако поне 10 човека могат.
Така момчетата, които искат да поиграят с нас не само ще ни гледат ,а и ще могат да поритат.
Предполагам , че за утре вече е късно да се организираме и предлагам в петък. КОЙ Е ЗА ?
Така момчетата, които искат да поиграят с нас не само ще ни гледат ,а и ще могат да поритат.
Предполагам , че за утре вече е късно да се организираме и предлагам в петък. КОЙ Е ЗА ?
mes que un club
- NeO_Zealot