FC PC Mania търси нови попълнения в редиците си!

Нещата от живота
Аватар
andrei88

Мнение от andrei88 »

Не съм запознат много добре с правилата на този турнир,но имам огромното желание да играя.Молбата ми е, ако е възможно да дойда и да прецените дали ще мога да ви бъда от полза.
Аватар
MetalGearRex
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Обратна връзка:

Мнение от MetalGearRex »

andrei88 написа:Не съм запознат много добре с правилата на този турнир,но имам огромното желание да играя.Молбата ми е, ако е възможно да дойда и да прецените дали ще мога да ви бъда от полза.
Ами поради условието да имаш регистрация във форума от над 3 месеца, за момента няма да могат да те включат май.
Но аз се сещам за нещо друго... Всъщност дори и да не харесате някои юзъри в играта им, какво ще кажете да се викат за тренировки? Доколкото разбирам, по мачовете май не се събирате по много хора, предполагам за тренировки положението е още по-зле... Същото може да важи и ако на някого не му се плащат парите, необходими да участва в отбора.
Never save anything for the swim back!
Аватар
Wanted
Обратна връзка:

Мнение от Wanted »

Хубавото на MetalGearRex е че е доста информиран за правилата и е в течение с тази институция :) (така като чета). За Мача тази седмица, вероятно няма да може да играеш, но ОПРЕДЛЕНО ще може да си поговорим, да устиш колко е яка атмосферата ( и екипите ;) ) и да се разберем за тренировка през идната седмица за да видим какво можеш.
Живота е като Киното: Не е важна бройката на филмите в който си играл, а качеството на ролите които си направил!

"Виждаме на другите треска в окото, но не виждаме гредата в своето"
Аватар
andrei88

Мнение от andrei88 »

Ако не е проблем просто да дойда на някоя тренировка...
Аватар
Wanted
Обратна връзка:

Мнение от Wanted »

andrei88 написа:Ако не е проблем просто да дойда на някоя тренировка...
Разбира се че не е.
Живота е като Киното: Не е важна бройката на филмите в който си играл, а качеството на ролите които си направил!

Аватар
MetalGearRex
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Обратна връзка:

Мнение от MetalGearRex »

Wanted... написа:Хубавото на MetalGearRex е че е доста информиран за правилата и е в течение с тази институция :) (така като чета). За Мача тази седмица, вероятно няма да може да играеш, но ОПРЕДЛЕНО ще може да си поговорим, да устиш колко е яка атмосферата ( и екипите ;) ) и да се разберем за тренировка през идната седмица за да видим какво можеш.
Всъщност нещо днеска съм се раз"постил", иначе как ме мързи самооо... ;)
Ами ок, ще гледам да дойда на мача тогава. И бездруго за неделя нямам планове засега. :)
Never save anything for the swim back!
Аватар
Карък

Мнение от Карък »

Той пича добре каза тренировка,няма да е лошо да ги възобновим
Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
Аватар
Wanted
Обратна връзка:

Мнение от Wanted »

Кaрък написа:Той пича добре каза тренировка,няма да е лошо да ги възобновим
То дефакто и аз това предлагам. Само да се организираме и да намерим място!

DennisEverything?
Обратна връзка:

Мнение от DennisEverything? »

Ето,моят час настъпи.В петъка ставам на 15 :)
Играл съм във Велбъжд Кюстендил,ходил съм на Данониади,ала-бала,републикански и сега ще ме включват при 9+ клас отборите на 2ро,като аз съм 8ми.
Не се хваля,но играя доста прилично.Кажете къде и ще дойда да ме видите,пък ако смятате,че ставам може да измислиме нещо :)
Само кажете кога и къде и съм там :)
Изображение | Изображение | Изображение | Изображение
Аватар
Карък

Мнение от Карък »

Ми вижте са,ако искате елате в неделя на спортна софия,па ше се разберем тогава за една тренировка следващата седмица и ше направим един мач всички
Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
DennisEverything?
Обратна връзка:

Мнение от DennisEverything? »

Ми аз в неделя ще съм в провинцията,така че ще пропусна :? :cry:
Вие напишете тука кога ще е тренировката и къде и ще дойда да се видиме и да направиме едно мачле :)
Изображение | Изображение | Изображение | Изображение
Hitrusha

Мнение от Hitrusha »

Кaрък написа:Той пича добре каза тренировка,няма да е лошо да ги възобновим
Ако искате можете да си направите тренировката заедно с нас :lol:
Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
Аватар
Карък

Мнение от Карък »

кои сте вие и за каква тренировка става въпрос :mexican:
Явора
Обратна връзка:

Мнение от Явора »

Така да кажа и аз..............(многоточие)............ в четвъртък или петък е добре да направим тренировка, ако поне 10 човека могат.
Така момчетата, които искат да поиграят с нас не само ще ни гледат ,а и ще могат да поритат.
Предполагам , че за утре вече е късно да се организираме и предлагам в петък. КОЙ Е ЗА ?
mes que un club
Аватар
Карък

Мнение от Карък »

МИ АЗ СЪМ ЗА
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

ах, много искам да ви покажа как играе Гатузо от близо, но... все съм насам натам... ако някак си имам някой път време...

разбивам играчи всякакви иначе, няма значение дали финтове минтове ше ми прави
capri
В момента играе: Fifa 11

Мнение от capri »

За петъка не знам как ще стане, но ако мачът ни остане в неделя може да поиграем в събота сутринта
TehSlash

Мнение от TehSlash »

Хуя ми е като за 2-ма взимате ли ме? :twisted: Мога да еба админи/модове и т.н. доБЕЗКРАЙ!
Аватар
NeO_Zealot

Мнение от NeO_Zealot »

[offtopic]Hitrusha отговаря за отбора на Bulfleet,ако не се лъжа.[/offtopic]
Hitrusha

Мнение от Hitrusha »

Time's up написа:[offtopic]Hitrusha отговаря за отбора на Bulfleet,ако не се лъжа.[/offtopic]
Да, само дето още не сме в лигата, но и това ще стане :)
Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
Публикувай отговор